Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 395 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast
Results 121 to 140 of 7883

Thread: Clubul Xbox One

1. #121 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca la Sony au lipsit... macar la Microsoft sa prinda si ei ceva

2. #122 SP
    Member raptorscream's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Daca la Sony au lipsit... macar la Microsoft sa prinda si ei ceva
    cred ca ala e si motivul pt care au lipsit ...
    si presimt ca o sa fie foarte mult Kinect in prezentarea noului xbox (si acu la sfarsitul lui aprilie si la E3)

3. #123 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Nu stiu de ce se plag multi ca : kinectul e pentru copii, ca prinde la inceput dar dupa o perioada se pune praful, etc. Oamnei buni, Kinectul este foarte ok, sunt multe fete / femei pentru care consola inseamna doar Kinect Sports, Dance centrall, Nike+ Training, etc. Pe ele nu le intereseaza Mass Effect, Skyrim & other games.. In plus fiind printre primii senzori de miscare pentru consola e normal ca viitoarele modele ( aka Kinect 2 for Xbox 720) sa fie mai performante si poate - poate sa inceapa sa se adreseze si hard-core gamerilor. Deci Kinect este ok din punctul meu de vedere.

In al doilea rand vrand - nevrand toti posesorii de xbox (generatia asta si viitoarele) vom avea parte de Kinect (so just leave it that way ). Ce este in schimb important este sub capota noii generatii de xbox, cat de bine pot arata noile jocuri (nu ca m-as plange de cum arata Far Cry 3, Crysis 3, Forza horizon, etc), un gameplay mai bun, experienta online si mai buna (incepi sa te joci inainte de a termina downloadul jocului), transferul jocurilor cumparate pana in acest moment pe noua consola, etc.

4. #124 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar

5. #125 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    There was some information the source was willing to provide. The full details are below:

While no confirmation on an announcement date, E3 will be “Party Central” in the Xbox booth
    The new ’720′ will have 3x the processing speed of the current 360
    No hard release date but it looks like Holiday 2013
    2 launch versions. 320 GB Arcade / 500 GB Pro. Exact pricing is unknown
    1 TB HDD available as a separate purchase
    It will not include Blu-Ray
    No picture was available as prototype consoles are packaged in a 360 slim case to “avoid complications” about the design until announcement
    Tech Specs; AMD eight-core x64 1.6GHz CPU, Direct3d 11.x 800MHz GPU, and 8GB of DDR3 RAM
    Xbox Smartglass is still a feature in use
    No word on Kinect 2.0
    No word on “Immersive” technology being implemented

Xbox '720' info revealed by inside Source | Gaming Capacity

6. #126 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    It will not include Blu-Ray

7. #127 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Din zvonul asta pare foarte slaba. Cred si eu ca nu include Blu-Ray, dar iar o sa avem joculete de 8 GB pe Xbox si de 40-50 GB pe PS.

8. #128 SP
    Member eneea's Avatar
    nu cred ca n-o sa includa Blu-Ray, de ceva vreme sunt jocuri de xbox pe 3 dvd-uri, e momentul sa zicem papa generatiei dvd.
    eu sper sa mai diversifice pachetele de plata pt xbox live/gold...si sa lase un pachet de baza foarte ieftin (sa nu zic gratuit) pentru cei ce vor doar sa se joace online. e singura platforma care taxeaza online gamingul si stiu multa lume care si-a bagat picioarele in MS si a trecut in tabara Sony si mai mutl ca sigur asa o sa fac si eu

9. #129 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Si eu cred ca o sa fac la fel... daca LIVE-ul va fi tot cu plata odata cu lansarea noului XBOX atunci pa-pa Micro**** (aka fomistii de bani). Am observat ca Sony au si multe exclusivitati si PS Home (care imi place tare mult) si mai multe overall, dar nu are rost sa o dam intr-un flame ps vs xbox.

Concluzia: Daca Microsoft era Guvernul acum ne taxau si pentru aerul respirat.

10. #130 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Pai nu o sa fie singura platforma am citit cateva zvonuri conform carora si Sony ar introduce un astfel de servici, pe plata, acum nu stiu daca MP va fi gratis sau nu. O sa vedem la E3

11. #131 SP
    Member eneea's Avatar
    Nu cred ca o sa introduca Sony online gaming contra cost, e una din chestiile care-i diferentiaza de MS

12. #132 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Lasa sa fie cu plata, ca prefer sa dau 4 dolari pe luna si sa fie cum e acum, decat sa se miste ca PSN.

13. #133 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Eu zic sa nu mai luati zvonurile si informatiile surselor de "incredere" in serios. Imi vine foarte greu sa cred ca noul Xbox nu va avea blu-ray drive.

14. #134 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Lasa sa fie cu plata, ca prefer sa dau 4 dolari pe luna si sa fie cum e acum, decat sa se miste ca PSN.
    "sa fie ca acum" ?! pusche pe limba. acu e catastrofa. poate traiesti in Japonia si iti vine meniul si toate alea direct de la sursa. la mine acasa in romanica are un lag de iti vine... sa treci pe Xbox

15. #135 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Omul se referea la xbox, ca e bine asa cum e acum, cu plata si fara lag, nu ca la ps3, gratis si prost (părerea lui)

16. #136 SP
    Banned cryyo's Avatar
    aaa, aha, mersi Dante. ai dreptate

17. #137 SP
    Member eneea's Avatar
    iar incepem sa dezbatem problema asta cu banii pt live, din cate am inteles PS sia- mai rezolvat probleme cu lag-ul, oricum eu nu-s amator de COD, cred ca ma-s juca 2-3 ore pe sapt online

18. #138 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Sincer eu am Ps3 de la launch date si nu am avut niciodata lag, doar in meniu PSN si cand imi comparam trofeele cu altcineva era jale.

19. #139 SP
    Member Tomcraft's Avatar

20. #140 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
    ...
    Am observat ca din ce in ce mai putini oameni au timp sa foloseasca functia de Search
    http://www.consolegames.ro/forum/f11...cu-illumiroom/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 395 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast