Curios! La mine pe Tv , Chloe arata ca la e3... Cred ca aveam varianta de Pc si nu am observat...
da de asta ce ziceti?
Ca sa primesc link-ul asta de la el dupa cateva minute:[ 23:56:04 ] (Ceph) btw
[ 23:56:19 ] (Ceph) ALL xbone games at E3 were rin on PCs
[ 23:56:24 ] (Ceph) *run
[ 23:56:34 ] (RonanN1) lol
[ 23:56:34 ] (Ceph) not even dev units
[ 23:56:41 ] (RonanN1) even dead rising 3?
[ 23:56:49 ] (Ceph) they haven't even finalized the dev units yet!
[ 23:57:13 ] (Ceph) and they want to launch that thing in 5 months!
[ 23:57:54 ] (Ceph) someone took a photo of one of the pcs i think i't on the webs
[ 23:58:10 ] (Ceph) it had an nvidia graphics card
[ 23:58:28 ] (Ceph) which is actually much stronger than xbone
[ 23:58:41 ] (Ceph) so it could be that xbone games will look worse in reality
[ 23:59:54 ] (RonanN1) but then what did they show at the metting?
[ 23:59:56 ] (RonanN1) a fake xbo?
[ 00:00:04 ] (Ceph) an empty box
[ 00:00:13 ] (Ceph) just a case
[ 00:00:23 ] (RonanN1) are you serious?
[ 00:00:28 ] (Ceph) sony did have a few working prototype PS4s at E3
[ 00:00:46 ] (Ceph) yes, ms had no working xbone prototype at e3
[ 00:00:52 ] (Ceph) seriously i was there
No frate...
Si discutia continua si acum.
Acum inteleg de ce s-a blocat pret de cateva secunde bune demo-ul la Battelfield 4. Pai voi va dati seama de dadea un BSOD ce se intampla acolo? Pffffff.......no comment!
cred ca suntem noi rautaciosi, astia care nu vrem sa intelegem ca un pc cu windows 7, nvidia gtx 780, intel i7 (probabil) quadcore @4GHz e comparabil cu un APU jaguar 8-core la 1.6GHz si gpu integrat in procesor asemanator cu un ati 7790
Si iata-l, doamnelor si domnilor, pe Naughty Dog in persoana explicandu-ne ce a vrut sa spuna Microsoft si de ce ideile lor sunt bune insa nu reusesc sa si le exprime. Poate ca o echipa dedicata PS4 ar trebui sa le faca PR-ul.
Microsoft E3 2013 - Making The Grade | Bonus Round Full Episodes | GameTrailers
Tipul nu mai este la Naughty Dog de 9 ani.Ultima data, era presedintele THQ si incerca sa salveze compania de la faliment, fara succes insa.
punctul de vedere a unui soldat, stiu ca reprezinta un target infirm, dar recomand sa-l citit totusiGamasutra: Jay Johnson's Blog - The Xbox One from a service member�s perspective: Conversations I�ve had and heard on my last deployment.
Nu cred ca se va ajunge pana acolo ....
Xbox One may not be able to be sold used |
Microsoft isn’t commenting on whether the system can be sold used right now. This is an odd thing because if it was able to be sold into the second hand market then they would come out and say it.
Xbox Support responded to a fan tweet about reselling an Xbox One like this:
Zicea cineva ca daca vrei sa-ti distrugi consola X1, trebuie sa o duci pe Mount Doom.![]()
oficial nici preturile jocurile de pe X1 nu vor creste -> Confirmed: Xbox One Games to Cost $59.99 Whether Disc-Based or Digital | Daily Game
In a note to Polygon, a Microsoft representative said “I can confirm that Microsoft Studios games on Xbox One will be $59.99 (MSRP).”
interesant. au nevoie de o veste buna dupa toate vestile proaste din ultimul timp pe care le-au tot dat. eu am tot sustinut ca ar trebui sa vedem o crestere, insa probabil ca s-au decis sa mearga puternic pe DLC si micro-tranzactii ca sa nu creasca pretul. inca un argument al cresterii e ca acum 7 ani cand s-au deci preturile 60 USD aveau alta valoare. azi, 60 USD din 2006 ar fi de fapt 69.2 USD (deci 70 rotunjit). probabil ca nu a mai fost nevoie daca tot au limitat revanzarea SH. amu', sa vedem cum raspunde Sony...
mai @h0stile Sony a anuntat deja ca vor fi $60 de dolarivezi si bundle-uri de pe amazon
e normal sa fie acelasi pret la jocuri indiferente de ce platforma vorbim PS4/X1
![]()
Deci cam aici se opreste aventura noastra (a tuturor) cu XBOX?
Parca vad cum incepe lumea sa-si cumpere routari de ip-uri din tarile suportate. Bagam Xbonu la router-ul cu noul IP si ne lasa sa intram pe net sa-l folosim. Astia is chiar nebuni. Fac drumul prea usor pt PS4.![]()
Xbox One Launch Titles
Nu exista dragoste intre jocuri cumparate si ban pe live. Ori cumperi jocuri, ori esti banat. Si nu la modul cumperi ce joci online si piratezi ce joci offline. De fapt asta nu mai are offline.
Eu tot sper ca treaba va functiona la fel ca pe X360, iti faci cont pe UK si joci no stress.
Xbox One va avea cateva avantaje (cel putin pentru mine): am live pana in aprilie anul viitor, deci ma mai scutesc de 2-3 milioane atunci, la lansare, controller-ul este mult mai bun ca cel de la PS4, etc...
Pana la urma Xbox One apare in Romania ?
Cum sa apara daca nu este in lista aia? Poate doar sa importe cineva "pe sub tejghea".
Bookmarks