O lista interesanta cu jocurile exclusive si nu numai, pt 2014
Am testat ieri controlerul xbox one pe PC si a mers perfect cu Watch Dogs si NFS Rivals. Se simte superb in mana, iar vibratiile functioneaza corect. Acel impulse trigers nu l-am simtit dar asta tine de joc.
deci merita trecerea de la vechiul x360 la cel de one?
are cablu inclus in pachet? daca da ce lungime?
Merita 100%, functioneaza identic cu cel de xbox360 doar ca arata mai bine si prezinta un feeling mult imbunatatit.
In pachet nu primesti cablu decat joystick-ul si 2 baterii duracell. Insa e ft usor sa mergi pana la orice magazin sa cumperi un cablu usb-microusb si merge, oricat de lung vrei. Ft probabil sa ai deja un cablu in casa daca ai un smartphone sau tableta.
---------- Post added 12-06-2014 at 10:29 ----------
In timp o sa apara si acel dongle pt conectare wireless, sunt sigur. Pana atunci, game on!
am, dar sunt scurte.
baterii pentru ce daca sta wired? nu functioneaza fara baterii in el, sau doar pentru greutate?
The Xbox One Controller features a slightly altered design from the Xbox 360 controller and some new features:
CHARGING AND BATTERY
- Trigger Rumble Motors
- Battery pack flush with controller
- Plus-shaped D-Pad (mechanical)
- Haptic feedback triggers
- Grip texture around sticks
- Faster response time
- Micro-USB port
- IR sensors for Kinect interactivity
Charging your Xbox One controller will be done via micro-USB cable (not included) . The controller will take standard or rechargeable AA batteries in a new integrated battery compartment that doesn't bulge out as it did previously. When you plug a micro-USB cable into the controller for wired play the internal radio is shut off and all data is transmitted through the wire. In this mode the controller can be used without batteries.
The new controller will also feature a low power state to help conserve battery life when it is not in use, so you can rest assured knowing that it won't be needlessly draining energy while watching a movie or when away from the console
pai nu am xbox, ma interesa doar controlleru pt pc
nu vroiam sa se scurga bateriile in controller "doar pentru ca trebuie sa stea acolo", si ma speriase ideea ca se poate intampla asta.
va multumesc pt feedback, o sa imi iau si eu unul
Death, stai ca lumea n-a inteles ce ai intrebat tu. O intrebare ft eligibila de altfel. Sa sti ca nici nu m-am gandit ca ar fi posibila situatia asta, adica sa mearga controlerul cand e legat la cablu FARA BATERII in el. O sa incerc azi cand ajung acasa. Din descrierea lui djleo666 se pare ca ar merge, ar fi tare daca e asa. O sa revin pe seara.
---------- Post added 12-06-2014 at 13:15 ----------
PS. Controlerul se manifesta ciudat cand il conectez la USB-ul PC-ului (poate e normal asa, nu stiu), anume se aprinde automat butonul alb XBOX si vibreaza puternic cateva secunde.
A fost si pe threadul conferintei: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...in-istoria-e3/ si pe cel al E3-ului, dar merge si-aici
Voua v-a placut cum s-a prezentat Microsoft anul acesta?
Sa vezi si sa nu crezi, merge controlerul de xbox one pe pc si fara baterii. Super tare!
Vezi, daca nu citesti review-ul meu?!? Diferenta de greutate dintre cele doua controllere este:
- Xbox One - 292 grame (cu acumulatori)
- Xbox 360 - 278 grame (cu acumulatori)
De simtit se simte mai bine cel de Xbox One (cel putin pt. mainile mele). Fara baterii inside se simte mai "cheap" (prea usor).
- Xbox One - 232 grame (fara acumulatori)
- Xbox 360 - 218 grame (fara acumulatori)
pai vad ca e mai greu decat cel de 360.
face urat plasticul cand il strangi in mana din cauza golurilor, sau de ce e mai cheap?
ar trebui sa scoata astia greutati de controller![]()
Se simte ft bine in mana. Daca e sa compar cum se simte cu si fara baterii in el as merge pe cu baterii in el. Iti da un aer asa mai de solid.
---------- Post added 13-06-2014 at 00:32 ----------
Pt mine nu se simte deloc ca fiind un produs ieftin ci mai degraba high end, oricum constati ca e un pas in plus fata de xbox360. Am vazut mai ales la trigere ca ofera un feedback mai bun, opun o rezistenta mai mare decat cel vechi si asta iti da o senzatie de siguranta.
E evolutie oricum ai da-o. Buy it!
Mai usor nu inseamna neaparat mai bun. E si motivul pentru care majoritatea mousilor pt. gaming profi vin cu greutati extra. Daca ar fi sa compar, DS3-ul pare o chinezarie ieftina fata de gamepadul de Xbox One. DS4 nu mai e asa, thanks God (chiar daca are probleme cu materialul slab de pe analog sticks).
Bookmarks