Am facut update , cu cablu in maneta merge , cum joc doar pe baterie cum incepe la 30 secunde sa palpaie. Ce sa mai fac? O arunc![]()
Pret foarte bun
https://store.xbox.com/en-US/Xbox-On...4-43f25227a385
Pezentarea Microsoft de aseara cu Phil Spencer jucand Fable Legends pe tableta in party cu cineva pe Xbox One
Se pare ca Fable Legends e my kind of game, grafica artistica, caracter cu izmene medievale, etc...o si fata din video e mmm nice!
Am si eu o mica intrebare... nu stiu daca e postata unde trebuie dar sper sa fie. Aveti idee de jocuri care se pot juca pe aceeasi consola in 2 ? cu split screen sau fara. Multumesc
NO MA!
---------- Post added 23-01-2015 at 00:38 ----------
Vezi lista asta:
Salutare si respect. Sunt novice in XBOX ONE si am cateva intrebari la obiect pentru a nu mai rasfoi forumul:.
1. Exista store pe Romania la fel ca la psn Plus ?
2. Cu un cont de UK exista posibilitatea de a achizitiona direct cu card de Romania ?
3. Cu un cont de UK pot achizitiona prin paypal la care am atasat un card de Romania ?
Va multumesc anticipat.
Poate cineva sa confirme daca jocurile cumparate din europa si anume cele traduse complet intr-o anumita limba le voi avea in engleza daca am cont de uk ? La xbox360 nu era asa si dupa ce am rasfoit niste forumuri am inteles ca la xbone situatia sta altfel si anume se vor instala in limba contului pe xbox live dar nu stiu sigur daca e asa.
daca il ai pe disc intr-o anumita limba, cum crezi tu ca e posibil sa ti se instaleze tie in engleza?![]()
pentru ca naa.. e next gensi daca tot au scapat de region locked poate au scapat si de language lock' ... o sa ma risc sa iau azi cod AW "Completamente in italiano" si sper sa am dreptate
revin
e limba care scrie pe disc... daca acolo scrie ca e in italiana si in engleza o sa-l ai si in engleza... daca nu... nu.
pe ce te bazezi cand scrii chestia asta ? ai testat ? daca nu te rog nu iti mai da cu parerea ca asa e sigur .... intru destul de des pe reddit si vad cazuri precum ... neamtu' si luat jocul din UK pentru ca nu ii place dublat in germana dar degeaba ca s-a instalat tot in germana pentru ca asa e setata regiunea la el, cand instalezi un joc presupun ca il faci conectat la internet .. nu mai depinde de ce e pe disc.
Bookmarks