ok, luat si ea access - daca joaca cineva fifa / nba sa dea de veste sa facem schimb de gamertag
multumesc pt sfat![]()
ok, luat si ea access - daca joaca cineva fifa / nba sa dea de veste sa facem schimb de gamertag
multumesc pt sfat![]()
@jordanell Joc eu.Cum ai platit ea acces?cu card de ro?eu am cont de xbox one de uk si card ro...
ghislaigend e id ul meu.
Salut, am platit cu cardul de ing de ro. foarte usor, ai nevoie numai de datele reale ale cardului, in rest la adresa iei de pe google.
aproape 22 de lei mi a luat pt o luna (5$).
contul meu de xbox e de US
salut.aveti idee de ce nu pot folosi un code de xbox live...atat pe consola cat si pe web imi zice ca something went wrong ! sa mai incerc sau?
Poate codul respectiv este pentru o anumita regiune (de exp. US) si tu il incerci pe o alta (UK). Eu zic sa nu incerci de prea multe ori, sa nu te trezesti si cu contul blocat... Despre ce cod e vorba mai exact (nu codul in sine, ci pt. ce este - daca e pt. un joc sau pt. Gold)?
Genul acesta de anunturi pentru mine e un fel de "un ochi rade si unul plange": Microsoft Looking To Improve Xbox One’s Graphics Performance, Working On GPU Optimization. Rad gandindu-ma ca uite, totusi M$ nu sta cu mainile in san... si plange pentru ca e grav daca dupa atata timp M$ isi da seama ca nu are suficienti oameni calificati sa faca aceste optimizari...
Avantaje: exclusivitatile Xbox One. Dezavantaje: exclusivitatile PS4. Mai sunt 2 minusuri: in unele jocuri e rezolutia ceva mai mica si faptul ca nu exista suport oficial in Romania. In rest e o super consola mai ales dupa ce s-au pus pe treaba si au renuntat la DRM, ALWAYS ONLINE si resurse dedicate pentru KINECT.
Pt cine e interesat - Game of Thrones First Season - 5 USD pe US Store:
https://store.xbox.com/en-US/Xbox-On...a-0f51a892fc0f
Hmmm ceva ciudat se intampla, nu stiu daca este dupa ultimul update sau nu, inainte mergea perfect:
am cateva screenshots din The Witcher 3, cand intru in Upload, dau pe screen, si manage din butonul meniu, optiunea share nu mai exista, wtf...?
De acolo aveam posibilitatea sa le urc direct in OneDrive, Twitter, etc. La mine nu este, am cautat juma' de ora, nimic...
@iry: https://twitter.com/majornelson/stat...87784010383361
The system will not allow you to upload screenshots or clips until the game has been released.
Mi-am dat seama de asta, am incercat insa si cu alte screens mai vechi, aceeasi problema.
@schickeria
Aceeași problema o am și eu, ieri mi-am cumpărat Gold pt 12 luni și la fel îmi zice...something went wrong...try again later.
Eu zic ca problema e de la ei, dacă verifici statusul live vei vedea semnul exclamării cu rosu ceea ce înseamnă că sunt ceva probleme pe live și trebuie sa încerci mai tz.
LE: Am încercat acum și a funcționat![]()
Bookmarks