Te scoate din joc in dashboard sau din meci?
Ai jocul pe disc sau digital? HDD-ul unde e instalat este cel intern? Ce subscriptii ai? Folosesti router? Esti conectat pe fir sau wireless?
Am jocul pe disc. Hdd intern. Xbox Game Pass Ultimate. Hotspot de pe telefon.
PS - Subscriptia la Ultimate Pass mi-a expirat și nu mi au luat bani de pe card pentru următoarea lună pentru că nu aveam bani. Așa că mi-am făcut un nou cont, am luat subscripția la ultimate game pass cu doar o liră și îmi merge să joc online de pe contul inițial (asta când nu mă scoate din joc). Să fie oare asta problema?
Nu. Sharing-ul subscriptiei e in regula. La prima impresie cred ca e de la internetul slab. Gandeste-te ca esti conectat wireless la telefon care e conectat wireless la internet. La "Network Settings" ce scrie despre "NAT Type" si ce rezultate are "Test multiplayer connection" sau "Detailed network statistics"?
N-are treabă netul. Alaltăieri făcea exact aceeași figură și la offline. Apoi l-am dezinstalat, l-am reinstalat și nu mi-a mai făcut figuri până azi, când m-a scos din vreo două meciuri online.
Atunci sa fie de la joc. Pe forumul oficial am gasit ceva asemanator:
- Fifa 20 PS4 - Crashing when saving tournament - Answer HQ
- Fifa 20 randomly closing mid game - Answer HQ
- Fifa 20 keeps crashing - Answer HQ
- Fifa 20 ps4 keeps disconnecting - Answer HQ
- FIFA 20 - Tournament Crashing - Answer HQ
- FIFA 20 Crashing on PC - Answer HQ
- Solved: Losing Connection During Games - Answer HQ
- Solved: Career Mode Randomly Crashing to Desktop - Answer HQ
Si mai sunt multe. Probleme pe toate platformele. Nu pare ca aveti ce face decat sa asteptati sa repare jocul.
UK: Buy Xbox Live Gold - Microsoft Store en-GB - Xbox Live Gold 1-Month - £1.00 86% off (se converteste in Ultimate)
UK: Buy Xbox Live Gold - Microsoft Store en-GB - Xbox Live Gold 3-Month - £6.99 61% off (se converteste in Ultimate)
US: Buy Xbox Live Gold - Microsoft Store - Xbox Live Gold 1-Month - $1.00 90% off (se converteste in Ultimate)
UK: Buy Xbox Game Pass Ultimate - Microsoft Store en-GB - Ultimate 3 Months - £1.00 97% off sau £10.99 67% off
US: Buy Xbox Game Pass Ultimate - Microsoft Store - Ultimate 1 Month - $1.00 93% off
US: Buy Xbox Game Pass Ultimate - Microsoft Store - Ultimate 3 Months - $1.00 98% off
Ofertele sunt disponibile/diferite in functie de starea contului fiecaruia.
Degeaba sunt bune preturile daca trebuie sa treci prin ditamai procedura ca sa cumperi ceva de pe Xbox, tot probleme cu regiunea de fiecare data, chiar acu 2 zile am cumparat Playstation Plus si am ramas placut surprins de usurinta cu 2 butoane apasate ca sa cumperi ceva, deja ma gandesc sa vand Xbox-ul doar pentru chestia asta, m-am saturat sa ma rog de ei sa imi ia banii
Pai e destul de simplu. Sunt tot cateva click-uri. Doar ca trebe cont pe UK sau alta tara din EU.
Oricum, in cazul meu, care deja am Gold Ultimate pt 1 an, am vrut sa iau 3 luni de ultimate la 1 Lira si ma costa 15, deci nu-i mare combinatie, in conditia in care am dat 200 lei pe tot anu asta...
Pai de pe US mai poti cumpara cu card de RO? sau mergi doar pe gift cards?
Eu pe UK nu am nicio problema, d-aia nu prea inteleg ce anume e complicat pe ITA.
Acel Game Pass Ultimate pe UK include si PC, nu? Asa citisem, dar nu sunt asa sigur pentru ca astia trec Xbox game pass in lista de beneficii, dar cel de PC e listat separat cu PC in nume.
Xbox Game Pass Ultimate include Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC si Xbox Live Gold.
Hmm...da. Mersi oricum, mai astept sa vad ce zic oamenii pe aici, poate a luat cineva deja.
LE: multumesc @paul.
Singurul mod in care pot lua pe US cand nu merge cardul de ING ( a mers de 2 ori anul asta) este sa bag bani pe Microsoft Account si ca backup paypal pe us.
Prezentate in cadrul X019:
X019: Rare Announce Its New IP and Share Details on the Next Sea of Thieves Update - Xbox Wire
Bookmarks