milicia84
fifa15, forza horizon 2, gta v
Salutare, postez si eu al meu game tag
Buhuhuu ; Allexxe
Jocuri: Killer Instinct ; Worms Battlegrounds ; Forza Horizont 2
Spor la jucat
Salut salut.De puțin timp printre voi![]()
Gamertag: bennybv
Jocuri: Fifa15,Unity,Black flag
Baftă![]()
Jocuri pe care le joc mereu:
FIFA 15
The Crew
GTA V
si din cand in cand
Forza 5
BF4
id: S3THANGEL
Salut, sunt nou posesor de xbox one, am decat AC ambele si tot ce e la ea acces momentan si cele de la gold free.
Gamertag: CorkyMo
Salutare, gamertag TG Danny
Halo: The Master Chief Collection
Assassin's Creed Unity
Dying Light
Advanced Warfare
Fifa 15
GTA 5
Salut! Am trecut si eu de la 360 la One in sfarsitGamertag-ul meu este: CatalinTwist3r
Va rog pe cei care ma adaugati sa imi scrieti si un mesaj ca sunteti pe ConsoleGames pentru ca imi mai aerisesc lista de prieteni si sa nu cumva sa va sterg.
Momentan joc doar AC Black Flag, AC Unity si FIFA 15, in curand si GTA V.
Va astept pe Live!
Salut, gamertag: GTudor91
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Black Flag
Call of Duty Advanced Warfare
Far Cry 4
Watch Dogs
Sunt la inceput pe Xbox One. Pana acuma am avut Xbox 360 si nu am jucat online deoarece era modat RGH.
ma enerveaza maxim cei care isi lasa gamertag ul , isi exprima dorinta de a juca cu alti playeri de aici , iar atunci cand ii inviti sau le dai un mesaj sa ii intrebi , nici macar nu au bunul simt sa te refuze , te ignora complet . Nu zic ca este cineva obligat sa joace cu mine si cu cine mai joc eu , dar un mesaj de 30 secunde in care spui ca nu vrei oricine il poate da . cand vad ca suntem mai multi playeri ce jucam aceelasi joc ma gandesc ca ar fi mai distractiv sa fim cat mai multi romani , poate ma insel![]()
Sunt complet de acord cu proto aici. M-am lovit de 1000 de refuzuri nesimtite (a se intelege ignore complet) a majoritatii userilor de aici, care au si joaca GTA V Online, dar care nu au avut macar bunul simt sa trimita un mesaj, cand i-am invitat in party sau pe server privat.
Dar e bine. Ma apuc sa fac curat in lista si chiar daca raman cu 3-5 oameni, macar stiu ca sunt oameni cu care joc.
intai te uiti sa vezi in ce joc e aceea persoana
trebuie sa fie si el in acel joc ca daca nu este in cele mai multe cazuri tu il deranjezi degeaba
daca omul este in acelasi joc cu tine atunci treci la pasul 2,adica ii scrii
nu-ti fie lene sa scrii 2 cuvinte,nu mai da direct invite party sau invite in room
am dat de oameni stupizi care ma invitau in jocuri ce nu le aveam
vreau sa joc de 2 saptamani cele 2 misiuni coop de la unity dead king dlc.doar in privat poti juca cu a doua persoana.nu e public ca in celelalte
nu vad nici un roman ca sa joace unity de mult timp si adevarul e ca nu stau ca soimul pe friends sa vad cand cineva il joaca
sunt destui care au jocul ac unity din lista mea dar nu ma apuc sa le scriu ce vreau eu cand ei joaca gta v sau destiny sau ce mai joaca
pot lasa mesaj pe wall la friends dar nimeni nu citeste sau ignora.n-ai ce face,asa e situatia
Am specificat mai sus ca ma refer strict la cei care joaca aceelasi joc ca mine . Eu le am dat mesaj in scris in care ii intrebam frumos daca vor sa facem toti un party , nu m am bagat ca taranul cu forta la ei . Tu esti in lista mea de prieteni , ia zii te am deranjat vreodata aiurea cu o invitatie sau ceva de genul? Din moment ce nu jucam aceelasi jocuri ?
Iti dau mare dreptate proto si iti inteleg durerea. De asta eu tot militez pentru un tabel cu userii si gamertag( rezolvat deja), dar si cu o coloana cu jocurile jucate. Ce rost are sa adaugi 100 de useri daca nu au nici o tangenta cu jocurile tale. Si sa nu mai spun de cei care joca acelasi joc, ii inviti in multiplayer si nu vin. O data, de doua ori, la 3 out.
Bookmarks