Salutare.
Ma alatur si eu forumului si cine vrea sa ma adauge pe Xbox Live: FastStormRider
Joc pe XBOX One Forza Horizon 2 cel mai mult. Mai joc si AC Unity si PES 2015.
Salutare.
Ma alatur si eu forumului si cine vrea sa ma adauge pe Xbox Live: FastStormRider
Joc pe XBOX One Forza Horizon 2 cel mai mult. Mai joc si AC Unity si PES 2015.
Gamertag: Chazy90
Am in afara de Xbox Gold si EA Access (care vine tot cu cateva jocuri) si asa am mai luat Forza 5, Halo Master Chief Collection, Resident Evil Revelations 2 si cate jocuri Kinect![]()
Salutare tuturor !
Nou pe aici , gamertag - Paulelo
Care va jucati Destiny in special , da-ti un ADD .
Am mai mult jocuri dar de curand am dat de nebunia "destinului" .
Hey !
Gamertag : Manu92LA , hit me up.
Care vrea sa dam un COD advance warfare (momentan) pe X1 .
Grupul meu are vreo 7 prieteni cu care ma joc constant de cativa ani buni.
ne consultam si in principiu luam aceleasi jocuri deci nu prea am simtit nevoia de alti prieteni, cu toate ca nu prea am refuzat noi prieteni pana acum.
A si nu joc pt achievement-uri.
@cristim93, joci si heist-uri ? Daca da, noi mai avem nevoie de un om ca sa fim 4 mereu si sa putem facePacat ca nu prea avem timp...
Salut, ma alatur si eu. Drocamdata am doar Assassins Creed Unity & Black Flag. Luna viitoare o sa imi cumpar altceva
Gamertag: VladMasalar
In cautare de "prieteni" , e destul de pustiu in lista mea de friends.Jocuri: Halo MCC , Hardline , AC4 , Destiny , Witcher 3 , Ryse.
Username: SkryX14
Gamertag: empty slot 911
Titanfall, BF4, FIFA, AC Unity, Diablo 3 Reaper of Souls. Feel free to add me
Gamertag: Luvuvio
In viitorul apropiat imi voi schimba gamertag-ul in ViBy, cum il am si pe PS4.
Jocuri: Sunset, Forza Horizon 2, Metro, Assasin Creed Unity si vor urma si altele.
Gametag: Almi1988
Jocuri: Black Flag, Watchdogs - licienta gold - am xbox doar de o sapt - deci sunt bebelus - daca aveti sfaturi, sunt binevenite
Bookmarks