Xboxul one este prea zgomotos?nici o problema,trimitel la Microsoft si vei primii altul nou.
Baietii de la Microsoft spun ca or sa inlocuiasca ,,putinele cazuri de unitati zgomotoase "care se pare ca au crescut anormal o data cu lansarea consolei xbox one in Japonia,Portugalia si Grecia mai devreme luna aceasta.Zilele trecute mai multi oameni s-au plans pe diferite forumuri ca consolele lor sunt anormal de zgomotoase chiar dupa ce au fost cumparate.Cei de la Microsoft au fost contactati si au declarat urmatoarele :
,,Am auzit ca un numar mic de posesori de xbox one s-au plans in unele cazuri ca consolele lor sunt prea zgomotoase
Chiar daca asta nu afecteaza in nici un fel buna functionare sau siguranta sistemului,rugam posesorii care cred ca au aceasta problema sa contacteze aria de suport pentru xbox: Xbox One Support | Xbox 360 Support | Xbox Live and Billing Support
La cererea clientilor nostrii,o sa schimbam acele console cu sisteme noi.
Stirea este de pe siteul kotaku.com si a fost tradusa de mine cu cuvintele mele,asa ca i rog pe corectori sa se abtina .![]()
![]()
Bookmarks