Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Microsoft: Niciun Xbox One fara Kinect!

 1. #1 SP
  Senior Member Marinake's Avatar

  Microsoft: Niciun Xbox One fara Kinect!

  Vice-presedintele Microsoft, Phil Harrison, a dezvaluit intr-un interviu pentru Metro.co.uk ca nu exista niciun plan de lansare a consolei fara Kinect, acesta fiind o componenta de baza a consolei. El a explicat ca este bine sa lanseze consola insotita de Kinect deoarece orice developer poate sa includa features dependete de Kinect in orice joc fara sa mai existe posibilitatea ca un potential cuparator sa nu aiba jucaria magica.

  Saptamana trecuta la Gamescom, Harrison a mentionat faptul ca Xbox One este egal cu Kinect. El spunea ca un Xbox One are in componenta chipuri, memorie, unitate optica, controller si Kinect. Toate acestea alcatuiesc un ecosistem.

  De asemenea, avem si preturile: 499 dolari pentru US, 499 euro pentru Europa, si 429 lire pentru Anglia si 599 au pentru Australia. Au existat zvonuri legate de pret si de faptul ca acesta ar putea scade cu 100 de dolari, euro etc., dar acest zvon nu s-a materializat inca. Mai avem ceva timp pana la lansare si mai este loc de schimbari.
  Attached Images Attached Images xbox_one_kinect.jpg

 2. #2 SP
  Member psicho1986's Avatar
  Tot mi se pare cam scump, cei de la Amazon au un bundle la PS4 500GB+Killzone SF+PS Camera+Extra gamepad la 499E ( Console PS4 500 Go Noire + Killzone : Shadow Fall + Caméra PS4 + 2ème Manette PS4 Dual Shock: Amazon.fr: Jeux vido) , adica pe banii pe care ii dai pe un X1 cu FIfa un kinect si un gamepad, poti lua un PS4 cu camera si joc plus un extra gamepad. Pana la urma amandoua console trebuie sa se dovedeasca prin jocuri, iar ca Kinect sa fie ceva dorit de gameri trebuie jocuri bune. Eu am, a fost interesant la inceput, acum aduna praf, la fel si Moove-ul.

 3. #3 SP
  Member eneea's Avatar
  E ca, greu sa-i cred pe cei de la MS cand vin cu declaratii asa categorice..au mai zis ca X1 nu merge onlie, etc...poate niste cifre de la vanzari slabe sa-i faca sa-si schimbe atitudinea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Xbox One va veni fara Kinect! By MonkY in forum Console News
  Replies: 34 Last Post: 07-10-2021, 15:13
 2. Xbox One devine cu 10% mai rapid fara Kinect By MonkY in forum Console News
  Replies: 11 Last Post: 11-06-2014, 22:24

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts