Aha,pai dacă nu răspunde unde să-l caut? Alte metode de contact nu am, forum/mesaj pe Xbox, dacă nici acolo nu răspunde.. Mai mult de atât ce să fac
Aha,pai dacă nu răspunde unde să-l caut? Alte metode de contact nu am, forum/mesaj pe Xbox, dacă nici acolo nu răspunde.. Mai mult de atât ce să fac
DaRK HaMs7eR - MrAlexRobert 0-2
MrAlexRobert - DaRK HaMs7eR 3-0
Nu mi se pare normal sa renunti la joc in minutul 60. Daca te-ai inscris joci tot meciul, nu cat ai chef. Parerea mea...
Facem și amical,dar tot asa după 12..dacă te vad online îți las mesaj
@LegioTud, să-mi zici când vrei sa jucam.
ReadMe
18. Nu folositi functia "Reply With Quote" pentru a raspunde unui mesaj imediat anterior, exceptie facandu-se atunci cand selectati in Quote doar o anumite parte din mesajul anterior.
am si eu o intrebare.
voi ati simtit o schimbare a motorului de joc ?
Vreau sa zic ca in ultimele 10 meciuri am patit urmatoarele:
Am luat rosu de 2 ori cu Tevez ( fara sa intru prin alunecare) 2 galbene in 10 min ( fault in atac) iar adversarul intra prin alunecare rupe picioare si nu ia nici galben. Fault inceput in afara careului si terminat putin in interior si se acorda penalty.
Driblez portarul si apasa usor pe B si da Tevez peste.... dau pase aiurea si tot felul de faze.
Da. Am patit si eu. O mizerie de joc si cu toate astea nu te poti abtine sa nu joci fifa... *****e ai pe el![]()
Cand postati rezultatele puneti si voi etapa si din ce liga faceti parte ca sa stiu si eu nu sa stau sa va caut pana maine dimineata
Bookmarks