Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 68

Thread: Ghidul unui utilizator Playstation... care si-a cumparat Xbox

1. #41 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    multumesc, acolo am incercat prima data. nu am nicio optiune de remove, doar de add.

dupa cum am zis mai sus, am incercat mai intai orice metoda logica navigand prin conturile de xbox/microsoft. cum ar face un om normal care a mai vazut conturi si subscriptii la viata lui.

dupa care am cautat tutoriale pe net si am identificat pagini oarecum ascunse, care cu greu ar putea fi accesate doar prin browsing prin cont.

2. #42 SP
    Member blondutzu's Avatar
    din cate stiu nu poti sterge prea usor o metoda de plata daca nu o inlocuiesti cu o alta metoda (parca asa e si la Apple). Poti cauta portite, poate ai noroc.

3. #43 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    eu am verificat acum 5 min , la fel am doar pay pal legat de cont si am reusit sa sterg fara sa adaug o alta metoda . Contul meu e pe UK nu stiu daca conteaza asta .

4. #44 SP
    eu sunt pe US. ai legat contul de paypal de un subscription de gold?

5. #45 SP
    Nu , goldul este prepaid

6. #46 SP
    Ca si la mine. Dar initial ai avut luna gratuita?

7. #47 SP
    nu am avut nici o luna gratuita .

8. #48 SP
    mda, cam asta ramane explicatia. o data ce ai folosit un cont de paypal ca sa poti accesa luna gratuita, ramai cu el de gat.

---------- Post added 29-04-2016 at 00:58 ----------

Astia de la square enix la fiecare joc imi fac cate o figura. Mi-a glitchuit Cold Darkness si nu il mai pot termina. Chiar la sfarsit la ultima parte a misiunii. Trebuie sa o iau de la capat, dar sincer desi nu e lung dlc-ul asta, mi-a pierit cheful. Si am mai dat si 10 dolari pe el. Asa am patit si la Def edition cand m-am trezit cu salvarea bu****a din senin pe la 70% overall completion

9. #49 SP
    Member swenkyk9's Avatar
    Am o întrebare, mi-am făcut cont de xbox live si am văzut ca e prima luna gratis, contul l-am făcut pe US, deși momentan nu mi-a cerut nicio adresa, doar tara. Pentru luna aia free îmi cere să adaug un card de credit, merg cele din ro chiar dacă contul este pe US?Sau cum se face?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

10. #50 SP
    eu nu am putut adauga cardul meu, fiind tot pe US, si nici n-am vrut sa incerc cu vpn-uri and ****. asa ca mi-am legat contul de paypal de us pe care il am facut. ala l-am facut mai demult (nu mai tin minte daca am folosit DNS pentru a-l face), dar cert e ca e facut pe US si cu un card de romania legat la el. si acum folosesc acel cont de paypal pe orice site din US care ma restrictioneaza in acest sens.

11. #51 SP
    Junior Member Ic3f1r3's Avatar
    Bună sper ca e ok sa pun aici întrebarea. Un timp vrea sa îmi vândă jocul doom cu contul lui, adică îmi da contul și zice ca pot sa joc când vreau cum vreau și o sa îl am pe veci pe consola mea. Întrebare are cum sa îmi restricționeze accesul la joc? Dacă schimba parola la contul lui eu mai pot sa ma joc pe consola mea? Mulțumesc

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

12. #52 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Conturile se pot recupera oricand deci poate sa fie baiat bun daca va stiti si sa te lase sa utilizezi contul sau intr-o zi da recover si il vinde si altora

13. #53 SP
    A ok, dar dacă îmi da adresa de e-mail. Eu pot schimba parola contului și totul e ok?

14. #54 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Lumea spune pe aici ca se pot recupera oricum conturile de PS4. Daca e cumva vorba de X1 cred ca cei cu X1 ar trebui sa confirme daca e ok. Vezi ca la email mai sunt protectii ca sunt inregistrate frazele de forgot password si numerele de telefon

Sent from my iPad using Tapatalk

15. #55 SP
    Cred ca am sa zic pas, mai bine fizic sau cod de download, multumesc

16. #56 SP
    Member clax_117's Avatar
    Salutare.. de ieri sunt si eu posesorul unui xbox one dupa 4ani de PS3. Pt mine prima diferenta majora este meniul . Am reusit sa-mi fac contul pe US cu 14 zile gold , dar pana acum nu am reusit sa-mi dau seama cand va expira ce trebuie sa fac pt a avea acces la internet. sunt obligat sa achizitionez acest abonament gold ? eu nu-mi doresc jocurile free de pe gold sau alte facilitati, ci doar sa am acces online pt modul multiplayer.
    O alta problema pt mine este acumulatorul controllerului. am primit doua baterii duracel care probabil vor rezista cateva ore. voi ce kit de incarcare mai ieftin imi recomandati. multumesc anticipat si sper ca nu au mai fost discutate aceste subiecte pe aici

17. #57 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ai nevoie de live pt orice tine de mp, inclusiv party chat.
    Eu am 4 acumulatori energizer de 2000 pe care i-am primit la un aparat foto, isi fac treaba. Dar si cu baterii normale obtii vreo 40 ore.

18. #58 SP
    Member clax_117's Avatar
    As fi multumit cu 40 ore.. dar parca nu-mi vine sa cumpar tot timpul baterii. o sa caut un kit cu acumulator reincarcabil

19. #59 SP
    Ok, so... au trecut 10 luni de cand am luat primul Xbox (cel de 500 de gb) pe care l-am schimbat dupa o luna cu unul de 1TB, si in mare pot spune ca sunt multumit de achizitie. Avand in vedere si ca am dat doar 1000 de lei pe el prin Mai anul trecut, consider ca am prins o oferta buna.

M-am obisnuit cu sistemul, si l-am folosit cat de cat, desi PS4 ramane consola principala.

In afara de cele 3 jocuri initiale (ROTR, Ryse si Quantum B.) am mai achizitionat (sau primit prin Gold si EA Access) peste 100 de jocuri de Xbox One sau 360 (backwards compatible), majoritatea digitale.

Multe din ele sunt aparute si pe PS4 dar le-am luat pe Xbox dintr-un impuls de moment motivat in mare parte de pret (MGS V, Bioshock the Collection, Dark Souls 3) dar si cateva exclusive (seria Gears completa la zi). Totodata abonamentele la Gold si respectiv EA access sunt acum valabile pana in vara lui 2018, deci teoretic "they're there to stay".

Ce am concluzionat dupa 10 luni (cu bune si rele, evident din perspectiva mea):

- sunt in continuare foarte putine exclusive xbox care sa imi placa cu adevarat, si pentru viitor singurul pe care il asteptam era Scalebound, care a fost anulat. Ar mai fi Cuphead si We the Few dar nu in masura in care astept un titlu mare gen Tomb Raider, Uncharted sau God of War.

- am impresia ca Gold-ul mi-a oferit per total jocuri mai bune decat abonamentul PS+, si conteaza foarte mult ca jocurile xbox360 se pot juca si pe One;

- pentru ca veni vorba: backwards compatibility is the shieeeet!!! (desi stiu ca e putin probabil, mi-as dori ca Sony sa ia aminte);

- EA access e un subscription care chiar isi merita banii. si luat la 85 de lei de pe magazinul unguresc e aproape pomana;

- apropos de asta, faptul ca iti poti schimba regiunea contului, accesand magazine din mai multe tari dar pastrandu-ti toate detaliile si the second shieeeet;

- mi se pare ca astia de la MS (evident din propria experienta) au un support clienti mai bun decat cei de la Sony. Am apelat de 3 ori la ei, si de fiecare data m-au rezolvat, in plus ne-punandu-mi piedici din cauza schimbarilor mele de locatie; au niste sisteme de rahat dar macar compenseaza prin customer care;

- au un sistem de rewards mai comprehensiv si "darnic" decat Sony, si care chiar functioneaza (indiferent ca sunt locat in Romania sau nu);

- cu toate ca mi-am luat PS4 slim si acum se descarca jocurile sensibil mai repede chiar si prin wifi, pe Xbox pur si simplu se descarca si mai ales se instaleaza mai repede jocurile;

- in continuare (desi m-am obisnuit cu el) nu imi place controllerul de xbox la fel de mult ca dualshock-ul, si incontinuare nu imi place faza cu bateriile si faptul ca nu pot folosi casti cu jack la modelul meu de controller;

- in continuare consola xbox originala mi se pare urata si huge comparativ chiar cu PS4 original;

- la multe jocuri se gasesc mai des preturi mai bune si oferte decat pentru aceleasi jocuri de pe PS, la fel si la subcription-uri: Gold/Access vs Plus;

- pe de alta parte, se pare ca nu imi voi cumpara prea multe jocuri pentru MP pe Xbox, pentru ca majoritatea tovarasilor mei care se joaca sunt pe PS;

- de altfel momentan folosesc Xbox-ul in principal pentru Hulu, Amazon Video si Crackle; si aici chiar am o problema cu faptul ca nu pot folosi DNS ptr Netflix si ca si Crackle da rateuri uneori pe Xbox.

Cam astea ar fi. Mai vad peste 2 luni cand se face anul cum sta treaba, dar banuiesc ca nu se va schimba foarte mult.
    -

20. #60 SP
    Senior Member Papillon_'s Avatar
    Unde gasesti preturi asa de bune? Eu am cumparat un PS4 Pro anul trecut in noiembrie si un Xbox One S in ianuarie. In store-ul Microsoft sunt doar cateva jocuri la reducere pe cand in PS Store baga cate 30 de jocuri in fiecare luna. Consola o am setata pe UK.

---------- Post added 15-02-2017 at 16:07 ----------

La oferte de jocuri, beneficii Steam-ul e cel mai tare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast