) Gamer eye
Ah, din ce urmeaza sa apara am vazut si Scalebound care parea interesant. Nu cred ca ma bag la gears alea vechi, dar 4 s-ar putea.
) Gamer eye
Ah, din ce urmeaza sa apara am vazut si Scalebound care parea interesant. Nu cred ca ma bag la gears alea vechi, dar 4 s-ar putea.
Ba te bagi, altfel ne supărămMan, pierzi după părerea mea cel mai bun joc exclusiv X360. Le-am jucat cu un amic de câteva ori, chiar pe ultimul nivel de dificultate, eu care nu suport jocurile grele. Este cremă, caimac, smântâna din lapte, dulceața din gogoașă, frișcă de pe tort, miezul samd...
Acu vin si eu ca Seinfeld:
What's the deal with those AA batteries? Macar puteau sa bage niste acumulatori AA incarcabili prin usb. g2szf%$b*7sgd!!!
On another note.... mama da' cam bate MS pe Sony la fund cu jocurile din Gold (cel putin pe Xbone). Unde mai pui ca multe din alea de 360 se pot/se vor putea juca si Xbone prin BC. Si ca alea de X360 iti raman in cont si sunt jucabile si daca iti expira gold. Nu stiu pentru ce incearca MS sa compenseze (:wink: Pen*s/specs cap joke)![]()
@raducucosmin: sotia mea a jucat xbox fitness fara nici o problema(vad ca s-a elucidat aici misterul, nu citisem tot threadul initial initial).
Problema cu controllerul e foarte subiectiva, si nu merita neaparat amintita la minusuri, imo. Eu am folosit o vreme pe pc un controller cu dispunerea stickurilor ca la cel de ps, si nu m-a incantat, l-am schimbat cu unul de xbox 360, imi e mult mai comod. lat in partea de sus nu mi se pare ( dar din nou e subiectiva aprecierea, eu am maini destul de mari). la mine controllerul a fost unul din cei trei factori care m-a facut sa optez pt xbox 9alaturi de halo si kinectul pentru sotie si kinderi).
meniul e destul de alambicat initial, dar are totusi o logica si in final te obisnuiesti.
la billing & payments sunt de acord cu tine, e o mare porcarie. tipic corporate greed, ce sa zicem? Oricum, am vazut mai rau, la NBA, e incredibil de greu sa iti anulezi reccurent payment-ul pentru un sezon ulterior. Si pentru ca veni vorba de NBA, aici e un alt plus al consolei, ruleaza impecabuil aplicatia dedicata, fara freezuri sau impiedicari, ceea ce nu s-a mai intamplat la ''exportul'' pe televizor decat cu chromecastul.
dimensiunile nu ma deranjeaza.
eu eram curios de o comparatie a calitatii grafice, dar ma gandesc ca e greu sa o faci , nu vad sensul sa ai acelasi joc pe ambele platforme.
Pai atunci care e explicatia pentru care ne-am luat toti PS4 si doar cativa XONE? Vad ca totul pare miere pe xone
Sent from my iPad using Tapatalk
Eh nu e chiar asa. Multi au luat pentru 1080p si pentru ca Sony nu e allways-online, pentru ca are mai multe exclusive si pentru ca pretul la lansare era mai mic.
Pe parcurs treaba s-a mai schimbat, dar avansul luat de PS4 in fata Xbox-ului la vanzari nu va fi compensat indiferent de ce masuri bune iau ei pentru utilizatori.
Nici nu am zis ca ar fi altfel, majoritatea chestiilor sunt subiective, dar pentru mine este un minus, si poveste de mai sus fiind povestea mea, atunci merita pus la minusuri.
Comparatia grafica a fost facuta deja de destui oameni (probabil unii prea plini de pasiune intr-o directie sau alta), dar din ce-mi dau seama PS4 a rulat mai multe jocuri la 1080p si chiar 60 fps.
PS4 vs. Xbox One Native Resolutions and Framerates - Xbox One Wiki Guide - IGN
Singurul joc pe care pana acum il am pe ambele platforme e ACUnity si nu e cel mai bun exemplu.
Altfel ma pot uita la cum se va prezenta Quantum si apoi sa vad U4 care apare luna viitoare si sa fac o comparatie asa la modul general.
Pana acum, uitandu-ma la Rise of the Tomb Raider sincer nu vad un improvement spectaculos fata de versiunea Definitive a TR de pe PS4. nu stiu daca ar fi trebuit sa ma astept la ceva in plus totusi.
@Harkonen,
Sper ca replica ta sa nu genereze discutii inutile in contradictoriu fiindca nu e cazul. Vrei sa stii de mi-am luat eu PS4?
Nu mi-am luat PS4 facand la ora respectiva comparatii 1:1 intre toate aspectele legate de console, performante, meniuri, controllere, dimensiuni, functionalitati suplimentare, aplicatii etc.
Cel mai important criteriu pentru mine la ora respectiva au fost jocurile. Iubeam exclusivitatile PS2 si PS3 de pana atunci, unele din ele urmau sa aiba continuare si pe PS4, si m-au atras si exclusivitatile noi gen the order sau bloodborne din prezentarile de la acea ora. In plus aveam deja abonament PS+ pe vreun an si ceva si nu aveam sub nicio forma bani pentru doua console. In fine, am prins atunci si o oferta mai buna la PS4 si asta a fost.
Nu eram constient atunci ca PS4 va rula anumite jocuri mai bine, la specs mai mari etc.
Nu stiam ca voi incepe sa consider DS4 un controller mai bun decat Elite. Pentru ca desi inainte tot PS aveam, traiesc si acum cu impresia ca controllerul lui x360 era mai ok decat DS3 din multe puncte de vedere. cel putin pentru mine. In schimb odata cu DS4 pentru mine nu mai exista alt controller mai bun.
La fel cum nu am stiut (si nici nu m-am interesat foarte mult pana acum vreo doua zile) de faptul ca Gold-ul ofera jocuri mai bune ptr XBONE decat plusul pentru PS4. That is just a fact. Unde mai pui ca pana acum am gasit mai multe oferte bune la Gold decat la Plus? Si sincer, faza cu backwards compatibility e ceva ce cred ca orice fac PS si-ar dori. Nu mizeria aia de PS Now care mai si costa de te usuca si care e inutila daca iti cade netu.
Cu toate astea eu in continuare apreciez mai mult PS4, dar mai ales jocurile de pe PS, ceea ce nu inseamna ca nu pot aprecia punctele pozitive alea Xbone-ului, mai ales ca unele dintre ele chiar sunt ire****bile.
PS: Asta cam asa e. Cred ca diferenta o fac jocurile in continuare. Lasand la o parte ca exclusivitatile PS mi se par mie personal mai bune mai faine etc. Am impresia ca ele genereaza mai degraba un fan base stabil si fidel decat o fac cele ale MS. Si mai e si chestia cu timed. In general cele PS au fost cu adevarat exclusive. Foarte multe insa dintre cele de Xbox au fost atat pe consola cat si pe PC, iar unele au fost doar timed si au aparut si PS eventually: vezi Tomb Raider-ul asta nou, sau Dante's Inferno si altele.
Nu prea am înțeles faza cu Dante's Inferno. Ce vrei să spui? DI nu a fost exclusiv nici măcar 5 minute, Mass Effect 1 a fost
Traiam cu impresia GRESITA ca asta fusese dezvoltat initial ptr 360. Acum realizez ca asta e din cauza comparatiilor de la momentul lansarii cu God of War, si cred ca asa mi-a incoltit pe nesimtite ideea asta.
Anyway, for the sake of the point: Mass Effect si Rise of the TR
Corect, e povestea ta, eu vorbeam doar la modul general.
referitor la comparatiile grafice, da, stiu ca sunt facute de n oameni prin diverse locuri, dar eu am ajuns sa apreciez mai curand o parere a unui om de pe un forum, cu care poate am si schimbat o idee-sau doua, decat parerile expertilor, care pot fi uneori strambe, sau uneori prea pretentioase si poate irelevante.
Da cam asa e. O sa vad daca va fi cazul sa verific acelasi joc pe doua platforme, si sa nu fie acunity ca ala oricum a fost capped la rez si frame rate.
Felicitari pentru achizitie, sa-ti aduca cat mai multa bucurie si cat mai multe momente gameristice intense.
La controller imi plac amandoua, stickurile de xbox one mi se par mai bune la grip, triggerele cum a zis si tudy imi vin mai bine cele de pe DS4 si layoutul stickurilor imi place cel de la DS4 mai mult, cred ca gamepadul ideal este o combinatie intre cele doua, pentru mine amandoua sunt bune si reusite.
La capitolul exclusive (judec ca exclusive si titlurile XO care apar si pe windows, MS greseste mult cu abordarea asta.) sunt de parere ca amandoua platformele au titluri exclusive bune, foarte bune si excelente, amandoua meritand detinute de cine si le poate permite si se respecta ca gamer. Dintre exclusivele de XO, din ce am vazut mi-ar placea sa joc Titanfall, Forza, Quantum Break (o capodopera care sper sa nu fie desconsiderata pe baza review-urilor habarniste si rautacioase ale unor publicatii online - de ce spun asta? pentru ca am vazut cu ochii mei de fin necunoscator si habarnist pe twitch da?), Sunset Overdrive, Halo Guardians, Ryse Son of Rome chiar am jucat si exceptand cateva inconveniente vis-a-vis de control este un joc bun cu o atmosfera foarte buna si o poveste interesanta, astept sa vad ce pot Gears 4 si Crackdown 3. Dintre exclusivele de PS4 am jucat si mi-au placut Infamous Second Son, Driveclub PS+ edition, The Order 1886 (care putea fi extraordinar dar a iesit un titlu bun), BloodBorne urmeaza sa joc si am asteptari foarte mari de la el, sigur voi incerca cand vor aparea Horizon Zero Dawn, Uncharted 4, Ni-OH.
Din punctul meu de vedere generatia asta am avut de suferit din partea developerilor lenesi care nu prea au muncit la optimizare si s-a vazut, au venit developeri precum DICE cu Star Wars Battlefront si ne-au aratat ce pot consolele de fapt, Blizzard cu Overwatch (1080p@60fps pe ambele platforme testat de Digital Foundry si anuntat oficial de catre Blizzard), Sucker Punch cu Infamous Second Son, 343 Industries cu Halo Guardians, deci se poate pastra un standard ridicat si cu un hardware de 400$ (nu toate titlurile date exemplu de mine sunt 1080p@60fps dar tind spre si in acelasi timp au si grafica pe masura).
Ca bonus recunosc faptul ca backwards compatibility a fost o mutare inteleapta pentru Microsoft insa eu consider ca backwards compatibility e un must have de bun simt, si chiar te face sa te simti intr-un fel marginalizat pentru ca desi ai dat banii pe un titlu esti obligat sa pastrezi consola veche daca vrei sa-l rejoci. Exista si reversul medaliei, culmea ticalosiei, serviciul PS now sau cum se cheama care e facut special din lacomia dupa bani a lui sony, preturi atat de nesimtite incat iesi mai ieftin daca iti cumperi un ps3 super slim si jocurile pe care vrei sa le joci decat sa te abonezi la serviciul asta irelevant fara o conexiune la internet. (fapt simplu, ma joc si imi cade internetul, surpriza nu ma mai joc, trist!).
Un mare minus al generatiei actuale este lansarea consolelor cu HDD de doar 500GB in conditiile in care sunt jocuri care cu DLC si Patchuri ajung si la 75GB spatiu ocupat pe HDD, un calcul matematic simplu ne arata ca 500GB sunt insuficienti pentru userii care prefera jocurile in format digital, nu cred ca era o avere in plus la pretul de lansare, un HDD direct de 1TB.
Seria Gears e singurul exclusiv xbox pe care nu am reusit sa il joc, chiar nu m-a atras nimic la ea; Halo, in schimb, mi-a placut. Am avut si inca mai am X360, insa eu unul cu siguranta nu as trece la One, in mare parte pentru felul in care Microsoft abordeaza mai nou problema pentru toate produsele (a se vedea lipsa exclusivelor de pe One, minciunile legate de cum noul windows mobile va rula allicatii android, despre cum windows 10 ar fi mai eficient decat windows 7 etc.)
Consola imi face cu ochiul, e drept, caci are multe plusuri, insa daca in spatele ei se afla o asemena companie, nu pot sa nu fiu retinut. Am zis-o si o mai zic, singurul lucru care m-ar face sa cumpar consola lor fara retineri e un nou Alan Wake, insa la ce politici au mai nou probabil il voi putea juca linistit pe PC. Gratis*.
*intr-o astfel de situatie as pirata cu siguranta jocul (nu sustin gamingul pe PC sub nicio forma) , cumparand insa versiunea de XOne din respect pentru developeri
ok, dupa mai bine de o saptamana revin cu pareri:
Rot Tomb Raider e exact ce ma asteptam sa fie. N-o fi avand improvement-uri grafice notabile (as far as I'm concerned), dar ca joc imi ofera exact doza de care aveam nevoie. Arata bine, e fun, engaging, cat de cat variat, voice acting pe masura, muzica, continut, story, atmosfera.
Sunt cateva chestii cam aiurea, dar e usor de trecut peste ele. Un exemplu ar fi ca un urs nu poate fi omorat tragand 62 de gloante de automat in cap, dar moare de la 4 sageti otravite.
Still fun, though.
Quantum Break si Sunset Overdrive: le-am pus impreuna pentru ca mi se pare ca doar asa (combinate) ar face cat un Infamous SS. Jocul ala mi s-a parut mai complet si mai atractiv decat astea doua luate separat. QB are o poveste mai puternica si caractere mai interesante, o premisa mai interesanta decat SS, dar din punctul meu de vedere are probleme notabile grafice si tehnice, si nici gameplay-ul nu mi se pare prea bun (sistemul de cover shooting mi se pare cam aiurea). Iar Sunset Overdrive e amuzant si over-the-top si... cam atat din perspectiva mea. Are un stil vizual special si se misca bine, dar nu vad niciun motiv sa investesc ore in el.
Sigur toate astea sunt ce simt eu.
RYSE e un joc pe care il voi termina doar prin prisma perioadei transpusa in 3rd person action/"shooter" game, si pentru ca arata foarte bine.
La un moment dat voi incerca si Alan Wake-urile si probabil si GoW, desi repet... astea din urma nu-s genul meu de joc.
Gold-ul in continuare pare o investitie mai buna decat Plus. Cel putin din perspectiva raportului continut/pret. Ultimul exemplu: luna Aprilie.
Plusul ofera Zombi si I am alive (asta din urma un joc care costa cateva lire pe PS store UK, si a fost in nenumarate promotii, la un moment dat ajungand sa coste si 3 lire de popular ce era) plus alte cateva joculete.
Gold-ul a oferit in Aprilie: The Wolf Among Us si Sunset Overdrive, si avand in vedere ca si jocurile de 360 se pot juca pe One: Dead Space si Saints Row IV.
poti sa incerci si EA Acces care pentru pretul oferit (30$/an) iti da acces la o gramada de jocuri ( de maine intra si FIFA16) ! ( e exclusive xbox one) .
Alan Wake l-am luat acum vreo cateva zile, cam la 10 dolari, bonus dlc-urile, care sunt doua si gratuite. niciodata nu m-am omorat dupa genu asta de jocuri, dar din ce am vazut m-a impresionat, atmosfera face toti banii, si povestea te prinde imediat. nu am jucat foarte mult, dar cu siguranta o sa ma intorca la el, cand o sa am ceva mai mult timp.
Sunset overdrive e ok, da, nimic de scris acasa nepotilor, dar e haios, bine facut, alert iar muzica si toata imaginea punk e forte reconfortanta, pentru mine cel putin.
Primul request de ajutor:
Nu reusesc sub nicio forma sa imi sterg contul de Paypal US din payment methods. L-am folosit o data pentru a cumpara un DLC ptr Tomb Raider si l-am pus initial pentru luna gratuita de Gold. Intre timp mi-am prelungit Gold-ul cu un prepaid card ptr un an.
Si acum: cum scot acel cont de paypal ca payment method? Am incercat toate variantele de tutoriale de pe net.
Am reusit sa ajung la pagina de mai jos, dupa care apropos a trebuit sa sap serios, si cand sa dau remove contului de paypal imi zice
https://live.xbox.com/en-US/ManagePaymentOptions
This payment option cannot be removed at this time. Go to the Payment method information page to view services associated with this payment option.
Aici banuiam ca se refea la gold. dar gold-ul nu l-am platit cu paypal, ci cu un prepaid card.
Nu mai stiu daca am anulat auto renewal, dar banuiesc ca da pentru ca nu imi apare optiunea de cancel auto renewal (in mod nominal) nicaieri in contul de xbox sau microsoft online, si nici pe consola. Iar cand intru in pagina de manage subscriptions de pe site-ul xbox live ma duce in pagina de subscriptions microsoft unde apare gold-ul meu dar doar cu optiunea de cancel. Daca dau cancel ma duce la o pagina unde ma "ameninta" ca voi pierde toate beneficiile daca dau cancel.
https://account.microsoft.com/services
Sunt blocat.
PS: am incercat sa schimb ceva si din pagina (semi ascunsa) de mai jos dar de aici nu pot face decat sa "get more gold"
https://account.xbox.com/en-US/Subscriptions/SubManage
PPS: prin contrast la PSN am bagat card, am luat trial de PS+, am scos card in 3 minute.
https://account.microsoft.com/billing/payments
incearca aici
By Graft in forum Offtopic
By Khan in forum Console Club
By MonkY in forum Apple
By LucKos in forum Console News
Bookmarks