Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 14 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 LastLast
Results 241 to 260 of 270

Thread: Clubul Nintendo Switch 2

1. #241 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Iphone-urile se lanseaza depasite de ani de zile. Daca vrei jocuri Nintendo iti iei Switch. Vrei jocurile de pe Steam portabile, atunci ai Rog Ally X la 4200ron sau Steam deck Oled la 3000ron. Comparatile intre Switch 2 si consolele Xbox/PS ce se alimenteaza la priza, imi demonstreaza cat de performant este cipul. Mai avem de asteptat pana la Switch 2 OLED, pana la PS6. La un viitor Xbox ...nu mai zic.

2. #242 SP
    Member OveMan's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Iphone-urile se lanseaza depasite de ani de zile. .
    Nu cred ca ai dreptate avand in vedere ca au cele mai performante procesoare pentru mobile de cativa ani incoace....
    https://browser.geekbench.com/mobile-benchmarks

3. #243 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Ideal ar fi ca Nintendo sa fie doar dezvoltator si publisher iar jocurile lor sa fie disponibile pe PS5, XSX, PC, Steam Deck sa le joci pe ce dispozitiv vrei. Viitorul asta o sa fie vezi ce se intampla cu Playstation si Xbox. Cine isi imagina ca poate sa se joace The last of us pe PC sau Steam Deck?

Sau ca Forza Horizon si Gears of War o sa apara pe PS5?

Nintendo nu sunt in stare sa ofere un hardware performant si tin cu "dintii" de un model vechi, maresc preturile in nestire pentru a profita la maxim de clientii lor.

Incep sa isi alunge si familiile si copii cu preturile astea prohibitive.

4. #244 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Switch 2 e cam la fel de "depasit" ca Steam Deck-ul, in modul portabil. In Docked mode e alta poveste, se apropie destul de bine de Series S:
    Serios acum, cum poti sa lauzi Switch 2 pentru faptul ca merge la fel de prost ca un device lansat acum 3 ani (Steam Deck I mean)? Sau sa-l compari in docked mode cu Series S, care se duce la 4Tflops, pe cand Switch 2-ul de-abia ajunge la 3.1Tflops. Si atentie, Xbox Series S e totusi consola de ACUM 5 ani!
    Daca stii un device portabil care are performante mai bune ca Switch 2-ul in portable mode si la acelasi nivel de pret te rog sa-mi arati .
    Asus ROG Ally X, care deja e lansata acum un an (deci iti dai seama ce nebunie va fi cea lansata in colaborare cu Microsoft/Xbox), e cu mult peste la performante, baterie, etc. Si se duce la peste 8Tflops in portable mode, adica de vreo 2.5x mai rapida decat Switch 2 in docked mode. Ca pret, ce sa zic? La prima vedere Switch 2-ul pare mai ieftin. Dar dupa ce cumperi toate rahaturile de accesorii ca sa fie playable (si tot nu ai cum sa compari 12GB RAM ai Switch-ului cu 24GB RAM de pe Ally X, sau SSD-ul M.2 cu mizeria aia de Express Card), tot pe-acolo iesi. Si nu mai vorbim de preturile la jocuri. Sau de faptul ca nu ai acces la nimic gen Steam, emulatoare, apps, etc...

In fine. Oricum asta e o discutie care la Nintendo nu se va rezolva niciodata. Pot sa scoata cel mai mare rahat, cu cel mai prost ecran, cu cea mai slaba baterie, cu o calitate indoielnica (deja mi s-a zgariat cand am pus consola in dock-ul sau, original si oficial), cu performante de toata jena, cu jocuri overpriced, etc... si lumea tot va spune ca e incredibila consola. Care btw, a iesit cu 2 jocuri exclusive, din care unul este un tutorial pe bani.

---------- Post added 11-06-2025 at 17:02 ----------

Iphone-urile se lanseaza depasite de ani de zile.
    Eeeh, sa fim seriosi. Sunt ani buni de cand TOTI ceilalti incearca sa bata performantele Apple. Ceea ce e un lucru bun, dealtfel, dar asta cu "iPhone-urile depasite" nu mai tine de mult. Pana si cel mai ieftin iPhone din serie se bate la performante cu cel mai scump S26 Ultra (ca exemplu, ca flagship Samsung).
    Daca vrei jocuri Nintendo iti iei Switch.
    Pai si atunci ce fac cu jocul Cyberpunk 2077 (de exemplu), care este joc de Switch 2? Daca vechitura asta, cu totul pe low, merge in 20fps, la ce pot sa ma astept pt. future AAA games? Sa faca atunci consola, sa scrie pe ea mare: "Merge doar cu jocuri oficiale Nintendo, cele third party sunt proaste rau". Dai totusi aproape 400 de lei pe un joc, ca sa mearga in 20 FPS, si asta in docked mode? Si cum sa zic, nu am avansat prea mult in joc, unde e mai mare nebunia... dar nici nu o voi face, ca deja m-a enervat. Nu mai zic ca daca in portable mode arata decent (deh, ecran mic), cand ai pus-o in "4K", deja iti vine sa plangi. Practic pe PC daca pun in 720p, cu totul pe LOWEST SETTINGS, arata mai bine.
    Comparatile intre Switch 2 si consolele Xbox/PS ce se alimenteaza la priza, imi demonstreaza cat de performant este cipul.
    Tocmai, ca nu se compara cu nimic care se alimenteaza pe priza, nici macar in docked mode. Cea mai slaba consola (Xbox Series S), e peste Switch 2. Si vorba aceea, Series S chiar a imbatranit deja, vezi multe titluri pe care developerii preferea sa nu le mai scoata pentru ca e praf. Te asteptai ca Nintendo sa vina cu ceva mai OK in 2025. Mai ales dupa ce a laudat-o seful de la Nvidia de zici ca a pus un super-cip inside.

La urma urmei, it is what it is. Stiam ca n-ar trebui sa am mari asteptari de la Nintendo. Acum nici nu stiu ce sa fac. As vrea sa ma joc, dar am de ales intre Mario Kart, cu aceeasi grafica si feeling de anii 90, sau Cyberpunk, cu grafica mai "decenta", dar in 20 FPS. Nici macar un Donkey Kong sau un Mario nu am pt. Switch 2, sa zici ca nah, macar joc "de-ale lor". Oh, well... ignore an old man, ranting...

5. #245 SP
    Realistic vorbind la ce hardware are Switch 2, e un fel de Switch 1 Pro dar fara ecran OLED.
    Eu altceva in afara de Mario si Zelda nu as juca pe ea. Pentru restul ROG Ally X, Steam Deck etc.

Sincer nu ma omor dupa portabilitate dar as fi vrut sa joc Mario si Zelda la calitate buna pe TV, daca se poate pe PS5.

6. #246 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Emulare unde e posibil si cam asta e.....va veni si o vreme cand nintendo va renunta la exclusivitati.....momentan hype-ul si nostalgia fanilor e mult prea mare.

7. #247 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Switch 2 e cam la fel de "depasit" ca Steam Deck-ul, in modul portabil. In Docked mode e alta poveste, se apropie destul de bine de Series S:
    Daca stii un device portabil care are performante mai bune ca Switch 2-ul in portable mode si la acelasi nivel de pret te rog sa-mi arati .
    Nu omite totusi faptul ca pe Steam Deck rulezi jocul full (oricare ar fi el) de PC, pe cand pe Switch 2 rulezi doar versiunea ciuntita si super optimizata de devi. Nu mai luam in considerare si faptul ca pe Steam Deck rulezi jocul de Windows, iar consola merge pe linux si tot face o oarecare emulare.

8. #248 SP
    CG
    CG Avatar CG's Avatar
    Hai că e bine: au apărut deja postări despre stick drifts. Și nu are nici o săptămână consola (oricum nu conta, s-a văzut la ifixit că au pus fix același hardware, nu au reparat nimic)... Dar da, e cea mai tare!

https://gamerant.com/nintendo-switch-2-joy-con-drift/

---------- Post added 11-06-2025 at 18:35 ----------

Jeez:

The differences are stark in a battery test on YouTube between the Switch 2, Switch OLED, and Switch Lite. With all three running Super Mario Odyssey under similar conditions, the Switch 2 was the first console to power down after about 2 hours and 45 minutes. The next was the Switch Lite, which lasted nearly 30 minutes longer. And the Switch OLED? It lasted for approximately double the time of the Switch 2, finally powering off at just about 5 hours and 30 minutes.

9. #249 SP
    Manager paul's Avatar
    Apropo de baterie, in caz ca dati de problema asta:
    Quote Originally Posted by Nintendo Support
    Steps for when the battery amount displayed and the actual remaining battery use don't match.

For example, you are able to continue using your Nintendo Switch 2 console for a few hours even though the battery charge indicator displays the battery is almost depleted.
    The Battery Charge Indicator or Percentage Displays Incorrectly on Nintendo Switch*2 | Nintendo Support

10. #250 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Switch OLED e o consola portabila foarte buna. Costa sub 300 de euro (a fost si 1000 de lei la unele oferte), ecran OLED, baterie care tine peste 5 ore, librarie uriasa de jocuri exclusive, nu ai ce sa comentezi in banii astia. Daca si voi, la fel ca mine, aveti deja un backlog generos si alte optiuni sa va jucati, recomand cu caldura sa asteptati pana apare Switch 2 OLED - e posibil sa fie mult imbunatatit, si pana atunci vor lansa si multe jocuri exclusive.

Sincer si doar pentru ecran merita pastrat Switch OLED. Intr-adevar depinde de preferinte, insa pentru mine culorile naturale si contrastul sunt mai importante decat pixelii, ceea ce inseamna ca Switch 2 mi-ar face un downgrade graphic la jocurile vechi. Downgrade pe bani cum ar veni.

11. #251 SP
    CG
    CG Avatar CG's Avatar
    Scuze de off-topic: Asta pentru că tot vorbeam că unii pot, doar la Nintendo e greu, vin chinezii cu altă jucărie portabilă, care ce să vezi? Are ecran OLED 1080p cu refresh de 144Hz și peak brightness de 800nits. Bonus: are 2 ecrane, ca pe vremea când Nintendo inova cu 3DS-ul. Al doilea ecran e doar IPS la 550 nits (still brighter than Switch 2 main screen). Cu AMD Ryzen AI 9 HX 370 și o carcasă din metal mie mi se pare wow. Aveți și un mic video aici: https://press-start.com.au/news/pcma...bottom-screen/

12. #252 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Și pentru că a făcut cineva referire mai devreme la Apple, pentru că am discutat despre cat de prost merge Cyberpunk 2077 pe Switch 2, doar așa, ca fapt divers: Apple M4 rulează Cyberpunk 2077 la 120FPS. Și nu are "GPU dedicat de gaming". Atenție, face asta pe ULTRA Settings. Adică as putea să-l joc pe iPad-ul meu (care are deja un an), pe OLED, cu totul la maxim in 120FPS. Știu, prețul e măricel, dar macar îmi merge YouTube-ul pe el, pe lângă un milion de alte apps and games. Păcat că Apple nu se agită mai mult pentru gaming. Ar scoate o consolă belea.

Update: se pare ca testul a fost facut pe M4 Max, nu pe M4 simplu. Mea culpa. Probabil ca pe M4 simplu merge la "doar" 60 FPS...

13. #253 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Serios acum, cum poti sa lauzi Switch 2 pentru faptul ca merge la fel de prost ca un device lansat acum 3 ani (Steam Deck I mean)? Sau sa-l compari in docked mode cu Series S, care se duce la 4Tflops, pe cand Switch 2-ul de-abia ajunge la 3.1Tflops. Si atentie, Xbox Series S e totusi consola de ACUM 5 ani!
    Eu nu-l laud, de cand am vazut primele leak-uri si am vazut hype-ul aici pe forum spuneam ca nu ma astept la minuni de la el. Nu e foarte puternic, dar pentru ce am nevoie isi face treaba destul de bine. Normal ar fi sa fie mai puternic ca un Steam Deck dar componentele nu s-au ieftinit in ultimii 3 ani, ba chiar s-au scumpit si mai mult. Iar Series S e o consola normala in timp ce Switch 2-ul e o tableta, trebuie tinut cont si de asta cand comparam performantele lor.
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Asus ROG Ally X, care deja e lansata acum un an (deci iti dai seama ce nebunie va fi cea lansata in colaborare cu Microsoft/Xbox), e cu mult peste la performante, baterie, etc.
    Nu e aceeasi categorie de pret, ba chiar au scumpit Ally X-ul si acum costa cat 2 switch-uri.
    Quote Originally Posted by CG View Post
    The differences are stark in a battery test on YouTube between the Switch 2, Switch OLED, and Switch Lite. With all three running Super Mario Odyssey under similar conditions, the Switch 2 was the first console to power down after about 2 hours and 45 minutes. The next was the Switch Lite, which lasted nearly 30 minutes longer. And the Switch OLED? It lasted for approximately double the time of the Switch 2, finally powering off at just about 5 hours and 30 minutes.
    Odysey a primit un patch pe Switch 2 care imbunatateste rezolutia, nivelul de detalii si animatiile, deci nu putem spune ca e o comparatie one-to-one.

14. #254 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Iar Series S e o consola normala in timp ce Switch 2-ul e o tableta, trebuie tinut cont si de asta cand comparam performantele lor.
    Totusi, nu mai putem spune ca e tableta atunci cand este in docked mode.
    Nu e aceeasi categorie de pret, ba chiar au scumpit Ally X-ul si acum costa cat 2 switch-uri.
    Am specificat totusi ca trebuie sa tii cont si de ce e sub capota. De exp. ca sa te apropii cat de cat cu Switch-ul de acel Ally X, mai dai inca vreo 200$ pe un amarat de card de 1TB. Card care e departe de performantele unui SSD M.2 (ceva gen maxim 800MB/s vs 7.000MB/s). Also, sa nu uitam ca acolo comparam 12GB RAM cu 24GB RAM.

Anyway, (si sper ca e ultimul meu off-topic aici), eu am mari sperante la urmatorul handheld de la Lenovo. Din ce am vazut la CES, Legion Go 2 va veni cu un OLED de 8.8" la 144Hz cu VRR.

On-topic: ca sa vedeti in ce tara de mana a treia traim: am comandat si eu o husa Spigen Dual Grip pt. Switch 2, for better grip (chiar nu pot juca cu joycon-uril standard). Pret decent, vreo 90 de lei. Prima oara, dupa cateva zile, m-au sunat sa-mi spuna ca "stiti, am descoperit ca produsul este zgariat, nu vi-l putem trimite". A doua oara, comand din alta parte (vreo 120 lei deja), mai trece un pic si ma suna: "stiti, produsul s-a intors de la un client si este cu defecte". Zic, mai sa fie... comand de la o a treia firma (am sarit la 140 lei). Trece un pic si vine clasicul "ne pare rau, dar nu va putem trimite produsul, ca este facut praf. WTF!!! Ma uit, singurul care-l mai are disponibil, a urcat deja pretul la 250 lei. De 2.5x mai scump. Am zis frack it...

Pana la urma am comandat de pe Amazon un "Savage Raven by Skull & Co. NeoGrip Bundle for Nintendo Switch 2 with carry case". Sper sa fie ce trebuie. And frack romanian "business"!
    Attached Images Attached Images 51-f7medlll._ac_sl1400_.jpg 61l-vz5qozl._ac_sl1500_.jpg 61j5br0rfxl._ac_sl1500_.jpg 71aoqqxjttl._ac_sl1500_.jpg

15. #255 SP
    Switch 2 is the last straw... I'm done with Nintendo

Ce asteptari pozitive sa ai de la o companie atat de toxica?

16. #256 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sad... "Weaponized nostalgia" descrie perfect ce face Nintendo. Si da, nu cred ca mai exista vreo alta companie care sa dea in judecata pe absolut oricine s-a atins de jocurile lor. Culmea, chiar si atunci cand era vorba de non-profit. Oh well...

P.S. Scria cineva, si mi-a ramas pe retina:
    As a Nintendo fan once told me: "No one hates Nintendo fans more than Nintendo."

17. #257 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Eu n-am avut Nintendo niciodată iar switch 2 e exact ce căutam, o platformă unde să joc exclusivitățile Nintendo la o calitate full hd/4k decenta

Pe ce zona recomandați contul apropo de prețuri ? Eu am luat varianta cu Mario kart…presupun ca doar pe Europa se poate activa ?

18. #258 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, mergi pe Europa, in Euro. Nu cred ca are rost sa te complici cu altceva (mai ales acum cand totul e cu "keycodes"). Si ti-o spune unul care are totul pe US.

Da, Switch 2 va fi OK pentru exclusivitati (dar dupa ce vor patchui jocurile, pentru ca unele arata mai prost decat pe Switch 1). Pacat, pt. ca putea fi mult mai mult.

19. #259 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Mă uitam la prețuri acum, e ceva diferență
    Contul presupun ca nu se poate muta de pe o zona pe alta dar cu keycodes cum e ? Ți-a mers să activezi Mario kart EU pe US ?
    Dar cu plățile ?
    M-ar interesa care ar fi principalele impedimente ptr US.
    La un joc full (desi plănuiesc sa iau cat mai putine digitale) e o diferenta măricică intre 80$ și 80€

20. #260 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Spre deosebire de Sony, la Nintendo poti schimba regiunea contului daca vrei. Desi e mai simplu sa iti faci un cont pe US direct daca vrei sa cumperi digital mai ieftin acum ca dolarul e slab.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 14 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 LastLast