La eMag prostia de chatbot mi.a zis ca nu există o dată concretă pentru livrare si sa verific statusul comenzii in aplicație. Plm
La eMag prostia de chatbot mi.a zis ca nu există o dată concretă pentru livrare si sa verific statusul comenzii in aplicație. Plm
Daca distribuitorul a livrat console catre ALtex, la timp, cu siguranta le-a livrat si catre eMag, deci livrarea ar trebui efectuata in acelasi timp de ambii, astfel incat sa nu rupa embargo-ul.
Asa ar fi logic sa se intample, dar si eMag ar trebui sa-si dea interesul pentru a prioritiza livrarile de Switch 2 ca sa ajunga in ziua lansarii. Dar, dupa cum a amintit si IsNotMe, au cam dat-o in bara cu lansarea de PS5 Pro si aproape toate comenzile din ultima vreme mi-au fost livrate intarziat, chiar daca erau produse pe care le-am mai comandat direct de la ei in trecut ( nu de la alti vanzatori ).
Da, din pacate cei de la eMag nu-si mai dau interesul ca sa respecte consumatorul pe partea de gaming de ani buni - cam de cand li s-a schimbat PM-ul pe jocuri.
Incercati sa intrati in contact cu un om, acolo pe chat si rugati sa verifice si sa confirme daca le-au ajuns produsele in depozit - daca au ajuns, presupun ca vor respecta si ei.
Eu zic ca inca e rapid sa ne pronuntam, totusi..... sa asteptam maine cand ar trebui sa fie ziua cu miscare, ca nici Altex nu trimite azi, stim de Altex ca expediaza maine pentru ca ne-a zis baiatul care ne mai informeaza, deci si Altex tot maine o sa miste, eu zic sa asteptam pana maine si vedem si la eMAG miscare(sper)
I-am contactat eu ieri. Operatorii sunt invatati sa ofere copy/paste cu raspunsuri generice . Pt tipa respectiva treaba e simpla. E sau nu in stoc. Nu stie ea daca au sosit, daca este sau nu embargo, cate bucati....etc. Sper doar sa nu se faca 6.06 iar comanda sa fie in continuare cu statusul de achitat si produs in stoc![]()
Eu am dat precomanda la bundle-ul cu Mario Kart pe jocurinoi. am sunat la ei si au spus ca se va livra in ziua lansarii dar mai multe detalii nu au dat.
Cei de la eMag, Flanco sau Altex aveți status la comandă? Eu la eMag și Flanco nu am nimic încă. Nici Cyberpunk 2077 de la jocurinoi nu are status, deși inițial scria că ajunge pe 4 Iunie.
Ciudat că la eMag pe site deja scrie că e în stoc și dacă dai comanda azi ajunge pe mâine. Mă gândeam că ar putea să actualizeze comenzile deja confirmate cu data de livrare sau AWB chiar.
Alex si eMAG nimic inca. Comezile au fost facute in 11.04.
Confirm si eu ca Amazon.de a trimis deja in aceasta dimineata comanda de accesorii Nintendo.
Acum s-a updatat precomanda la eMAG. Apare factura (emisa astazi) si estimat de livrare pe maine.
pe emag a aparut:
Estimat livrare:
Începând de mâine
---------- Post added 04-06-2025 at 10:51 ----------
am luat accesorii de pe gamers dar nu vad nici un update statusoare sa dau comanda pe altex sau emag pt accesorii?
Emag-ul avea mesaj de dimineata la bundle, daca vei comanda pana in 9:30, livrarea se va face astazi
La jocuri inca nimic despre livrare.
Bookmarks