Dap! iar versiunea standard vad ca este vanduta doar de catre tert. Ei nu mai au.
Foarte posibil. Am plasat acum o comanda doar pentru bundle si mi a fost confirmata ca va fi livrata maine incepand cu ora 8 dimineata. Am o alta comanda la EMAG pentru Bundle + Husa + Controller Pro, dar acolo nu am primit inca estimat pentru livrare, foarte posibil din cauza husei si a controller ului.
am primit notificare de la emag ca o sa ajunga comanda maine la 08:00 la easybox. La jocuri nimicvreau macar cyberpunk sa ajunga..
Am comandat si eu bundle azi la 8 dimineata cu ridicare din showroom emag in Bucuresti.
Inainte de a plasa comanda imi ziceau ridicare azi dupa ora 19. Dupa ce au luat banii m-au informat ca ridicarea e maine intre 9 si 21![]()
Consola oricum nu poate rula jocuri fara update-ul initial, care se lanseaza doar maine.
Da, e un pic chiar mult să ai pretenții pe azi. Noroc dacă se țin de data oficială, mai nou văd că și ăla e lux.
La Altex inca nimic la mine. Sper totusi sa se updateze soon. Am facut comanda in prima ora dupa ce s-a pus la vanzare.
Altex a spus aici pe forum ca se trimit azi ca sa ajunga maine la clienti. Mai aveti rabdare pana pe la ora 16-17. Ar fi culmea sa onoreze comenzile pentru cei care comand astazi sa le ajunga maine si sa nu onoreze precomenzile, eu zic ca maine o sa avem toti consolele si de la Altex si de la Emag![]()
La mine pe eMag s-a emis deja factura (si asta de obicei nu se intampla daca nu se livreaza), iar la livrare apare "Incepand de maine".
gata am anulat accesoriile de pe gamers si le-am comandat pe emag cu livrare maine la 8. Mi-au confirmat acum si jocurile pe emag ca ajung tot maine la 8![]()
Ce v-ati mai comandat? Eu de exemplu am comandat Bundle-ul cu Mario Kart + Pro Controller 2(desi am si primul) plus husa si protectie, deocamdata jocuri nimica, pentru ca sincer incep cu Zeldele BOTW, TOTK, Link's Awaikening si Echoes of Wisdom care nu am mai jucat din cauza ca scadeau grav frames-urile sub 30, acuma sper sa fie tot 60 cum au spus.
LE: La emag s-a schimbat statusul si zice ca e pregatita pentru livrare.
LE2: Am primit confirmarea ca a fost predata curierului.
Doar husa si protectie de ecran, voi folosi Pro Controller-ul de la primul Switch. Dintre jocuri voi continua TOTK si poate voi rejuca Super Mario Odyssey - am aflat ca si acesta va primi un update.
Screen protector, carcasa si husa dupa Temu (20ron,fiecare). Vreau si eu Pro controller-ul. Nu ma regasesc in utilizarea detasata a joycon-urilor. Vreau sa conectez consola in dock cu tot cu carcasa, pe urma sa-l iau si sa plec. Carcasa aia care se ingalbeneste este provizorie.
A cumparat cineva KILLSWITCH-ul de la dbrand? Ma batea gandul sa-l iau dar as vrea sa aud niste pareri inainte.
Mie mi-a placut "Force Field 2" de la Genki. Sunt tot la fel de premium ca si Dbrand
https://www.genkithings.com/products...ld-2-pre-order
Arata bine, si pretul e mai bun. Dar parca manerele de pe carcasa de JoyCons sunt mai proeminente la cel facut de dbrand, si aia mi-ar trebui cel mai mult.
EDIT: ah, si carcasele pentru JoyCon dbrand se pot da jos individual, spre deosebire de acestea care sunt lipite de carcasa Switch-ului.
Consola cu husă si folie precomandă la eMag ( status nemișcat încă la mine) si hitman împreună cu Cyberpunk de la Jocurinoi ( la fel status 0, nici o mișcare) sunt convins ca jocurile nu vor ajunge mâine deoarece din câte știu ăștia sunt din prin moldova si nu au cum ajunge in București comanda daca nu a fost expediată până acum. Dacă îmi ajunge comanda la consolă maine o sa sa ma joc Hogwarts ca am upgrade.ul de 10 e pe store plus mario odyssey și zelda( doar ca trebuie sa activez on-lineul primit de la ediția switch lite zelda edition de acum 4 luni comandată). Parcă e gratuit upgradeul la zelda dacă avem online nu?
E gratuit pe versiunea scumpa de online, care contine si expansion packs pt varii jocuri, nu aia care e strict online.
Bookmarks