Am vorbit acum cu suportul eMag si mi.au updatat statusul cu livrare maine și eliberat factură.
Raspuns: Comanda a fost finalizata si se va livra in intervalul 2025-06-05 08:00:00 - 2025-06-05 23:59:00 cu Sameday Lockers
Iar la jocuri noi am status de comandă expediată cu awb by sameday. Hai că poate maine le primim pe toate.
Daca nu aveți nici un update la comandă pe eMag contactați supportul.
Jos pălăria de data asta la Amazon.de.
A plecat azi dimineață și mâine la 17 îmi ajunge prin UPS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Accesoriile care le am comandat azi de la emag si am anulat comanda pe gamers, deja sunt predate la curierPacat ca bundle-ul inca nu e predat la curier
![]()
si eu am toate comenzile inclusiv jocurile predate la curier de catre emag. Maine la 8 sunt la easybox![]()
Lexar 1TB Play PRO microSD Express Card exista cumva undeva de comandat? Sau orice alt card Micro SD Express de 1TB.
Hai sa umpleti astazi sectiunea de cumparaturi cu poze, vreau sa ma bucur si eu de bucuria voastra! Eu probabil il voi lua de sarbatori!
Nu fiti ponderati cu pozele!![]()
am vazut ca e masina easybox la cutie si m-am dus pe capul lui. (avantaj eu ca lucrez de acasa) si l-am intrebat ai spatiu in lockere, la care el am 50 de pachete la 20 de lockere libere. L-am rugat frumos sa imi caute cutia si sa asigure ca o pune.
Zis si facut
Acum singura chestie care nu mi-a placut e ca cutia de nintendo era desigilata, cea de emag era okay sigilata deci de la logistica era asa.
Acum nu stiu ce sa fac sa fac retur sau sa il pastrez asa![]()
Se mai intampla asa cu unele console, cred ca sunt desigilate de distribuitor pentru a adauga un manual in limba specifica regiunii.
Daca consola nu are nicio urma si nu lipseste nimic poti s-o pastrezi linistit.
EDIT: ma bucur ca si Altex si eMag si-au facut treaba de data asta.
imi fac griji sa nu fi fost desigilata ca sa se fure key card ul de la mario. Am cum sa verific ca key card ul e inca disponibil, sau trebuie sa aprind switch ca sa vad asta?
Bookmarks