Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast
Results 161 to 180 of 185

Thread: Switch 2 - achizitie din Romania

1. #161 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    How to Redeem a Nintendo eShop Download Code Online
    • A Nintendo Account is required to redeem download codes online.
    • You must first access the Nintendo eShop on Nintendo Switch 2 or Nintendo Switch using your Nintendo Account at least once.
    Poti incerca sa dai redeem prin browser, dar trebuie sa fi accesat deja eShop-ul pe un Switch cu acel cont.

EDIT: codurile de Switch 1 erau razuibile, cum arata cel de Switch 2?

2. #162 SP
    Junior Member Creator's Avatar
    Update: am aprins pare totul okay am dat redeem la code e totul okay...

3. #163 SP
    downloading...
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2025-06-05-10.24.54.jpeg

4. #164 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    How to Redeem a Nintendo eShop Download Code Online
    Poti incerca sa dai redeem prin browser, dar trebuie sa fi accesat deja eShop-ul pe un Switch cu acel cont.

EDIT: codurile de Switch 1 erau razuibile, cum arata cel de Switch 2?

era direct codul, dar stiu ce s-a intamplat au primit mai multe cutii de nintendo switch 2 si coduri separate si le au desigilat sa le bage inauntru. Da puteau fi macar razuibile

5. #165 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Creator View Post
    O sa punem poze
    Pentru nou veniti: achizitiile se posteaza aici: Ce ne-am cumparat azi - console.

6. #166 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Creator View Post
    Acum singura chestie care nu mi-a placut e ca cutia de nintendo era desigilata, cea de emag era okay sigilata deci de la logistica era asa.
    Oribil... Sunt curios totusi - sigiliul de jos, ala cu "Do not accept if seal is broken" era intact?

Oricum cel mai probabil, cei de la CD Media au bagat manualul in romana, in cutie - sigur ai pe cutie undeva un sticker rotund cu Manual de Operare in romana.

LE: se pare ca acel sigiliu de pus chiar de CD Media - deci ei desigileaza, adauga manualul si apoi sigileaza cu acel sticker. O taranie totala, efectiv execrabil - ceva "balcanic" as putea spune
    CD Media SE, the leading distributor of interactive entertainment, gaming software and hardware, in the Balkan region partners
    Headquartered in Bucharest, Romania CD Media SE, operates a branch office in Greece and subsidiaries CD Media SL Doo (Slovenia), CD Media Turkey, Ocio Global Import SL (Spain), and Upload Distribution (Portugal).
    Normal ca sunt romani...nu stiu cine altcineva ar mai face astfel de mizerii...
    Nici nu vreau sa ma gandesc ce simt cei care colectioneaza console sigilate si primesc "romaneasca" asta...

Efectiv ar trebui sa le vanda la pret de "resigilate"

7. #167 SP
    E aiurea dar chestii din astea se vor tot intampla pana cand vor ajunge sa ne trateze ca niste clienti normali. Cu cat hype are Switch 2-ul sper sa creasca numarul de clienti si la noi generatia aceasta, si poate la urmatoarea vom avea suport oficial. Daca nu, fac un parteneriat cu Xander si incepem o noua campanie .

8. #168 SP
    Chestiile astea se vor tot imptampla pentru ca lumea le accepta. Eu daca aveam comanda la consola asta si venea asa, faceam reclamatie la ANPC - e inadmisibil sa primesti un produs resigilat, ca produs nou. Iar comerciantul trebuie sa-si asume sau sa traga la raspundere distribuitorul.

Dar lumea e prea excited de consola si nu dau 2 bani pe sigilii - si-i inteleg cumva.

9. #169 SP
    Manager paul's Avatar
    poate la urmatoarea vom avea suport oficial.
    Avem deja. Asta e, parteneriatul cu CD Media SE.

Singurul care poate lamuri lucruri e @RvsS.

10. #170 SP
    Member VictusG's Avatar
    am vazut pe YT parca pe ceva unboxing ca si acolo zicea americanu ca era desigilata consola, adica acel sticker, deci nu cred ca e numai la noi, mie mi-a ajuns ok, sigilata.

11. #171 SP
    Quote Originally Posted by VictusG View Post
    am vazut pe YT parca pe ceva unboxing ca si acolo zicea americanu ca era desigilata consola, adica acel sticker, deci nu cred ca e numai la noi, mie mi-a ajuns ok, sigilata.
    De unde ai luat-o? Ce inseamna ok, sigilata? A venit cu acele 2 sigilii rotunde? Sau cu sigiliul de la CD Media, cel argintiu care zice sa nu accepti daca sigiliul ala e rupt?

12. #172 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    De unde ai luat-o? Ce inseamna ok, sigilata? A venit cu acele 2 sigilii rotunde? Sau cu sigiliul de la CD Media, cel argintiu care zice sa nu accepti daca sigiliul ala e rupt?
    de la eMAG, a venit cu acele 2 sigilii rotunde transparente intacte(unul in partea de sus si unul in partea de jos) si in partea de jos peste cel transparent era acel sigil argintiu care zice sa nu accepti daca e rupt, in cazul meu toate au fost intacte.

13. #173 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    poate la urmatoarea vom avea suport oficial
    Avem suport oficial Nintendo cat si eshop Nintendo, consola este lansata oficial in Romania prin intermediul CD Media SE.
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Pentru Nintendo am folosit:
    - Pagina oficiala Nintendo (Europe + US) pentru a vedea toate tarile in care Nintendo Account service este oficial prezent:
    - Pagina oficiala a Nintendo eShop de unde se poate cumpara membership.
    Aici este singurul loc unde se poate verifica 100% fiecare tara care are Nintendo Store, fie in moneda locala fie in EUR cum este cazul Store-ului european unde este alocata si Romania.
    - Ca sa aflu cu acuratete de 100% toate tarile care au Nintendo Account afiliat unui Store oficial, am inlocuit abrevierea fiecarei tari si limba oficiala. Daca pagina se incarca inseamna ca exista, iar daca nu exista da eroare.
    Pentru mai multe detalii, avem thread-ul full aici.

14. #174 SP
    Am uitat, va multumesc pentru clarificare .

15. #175 SP
    vad ca in partea de jos are sticker cu sigilul argintiu dar cel rotund era taiat si acolo, iar sus nu avea sigil argintiu

---------- Post added 05-06-2025 at 14:00 ----------

am vb cu emag o sa imi dea un voucher pt "issue"

16. #176 SP
    Member dtancu's Avatar
    Si a mea avenit cu cele doua sigilii rupte si e de pe amazon.de
    Inauntru totul parea sigilat in pungi etc. E foarte posibil ca la vama sa fi desigilat destule, in ziua de azi sunt tampiti rau cu droguri etc.

17. #177 SP
    Pentru cei care ati primit consolele desigilate de la eMag - ce ati facut? Ati contactat eMag?

Se pare ca eMag are 2 propuneri - ori returnezi produsul ca sa primesti unul sigilat (asa cum ar trebui, desigur), ori iti ofera un voucher de x valoare (in cazul meu, 100 lei) pentru a fi folosit la o comanda ulterioara.

Cei care au avut comanda in alta parte - Altex, gamers, amazon, samd - ati primit consolele sigilate? sau tot la fel, cu cele 2 sigilii rotunde taiate si pus sticker cu CD Media argintiu pe deasupra?

LE: se pare ca acest pachet cu Mario vine cu sleeve, unde avem si grafica cu Mario printata - iar acel sleeve a fost taiat si resigilat dupa ce au introdus manualul in romana.

E cineva pe aici care a avut sigiliile rupte la consola standard, fara Mario?

18. #178 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Switch 2 a ventit sigilat in cazul meu. (Mario bundle)
    Eu zic sa luati voucher-ul !…mai ales daca pe ecran nu au fost amprente.

Eu am primit ps5 pro-ul cu sigiliile desfacute de la emag. Consola era neatinsa. Observam imediat pe partile lucioase daca era ceva. Si cum merge asa de bine, (zero coil whine) nu m-a mai interesat.

19. #179 SP
    Junior Member Thclaw's Avatar
    De la altex. A venit tot cu sigiliul taiat. Ce pot sa fac ?

20. #180 SP
    eu am fost de accord cu voucherul, consola totul inauntru arata intact neumblat. Cred ca pt manualul in limba romana a fost desigilat. Nu ma plang

e mai bine decat capsat chitanta pe cutie/consola cum au patit altii din USA la magazinul gamestop

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast