Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Totul despre accesoriile consolelor Nintendo Switch

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

Post Totul despre accesoriile consolelor Nintendo Switch

Discutam despre accesoriile compatibile cu Nintendo Switch si Switch 2.

Switch 2 s-a lansat si avem urmatoarele accesorii oficiale:
    - Joy-Con™ 2 (L) Light Blue
    - Joy-Con™ 2 (R) Light Red
    - Joy-Con™ 2 (L)/(R) Light Blue/Light Red
    - Joy-Con™ 2 Straps (set of 2) Light Blue / Light Red
    - Joy-Con™ 2 Charging Grip
    - Joy-Con™ 2 Wheel (set of 2)
    - Nintendo Switch™ 2 Pro Controller
    - Nintendo GameCube™ Controller
    - Nintendo Switch™ 2 Camera
    - Nintendo Switch™ 2 Dock Set
    - Nintendo Switch™ 2 AC Adapter
    - Nintendo Switch™ 2 All-In-One Carrying Case
    - Nintendo Switch™ 2 Carrying Case & Screen Protector
    - Samsung microSD Express Card – 256GB for Nintendo Switch™ 2
    Attached Images Attached Images 123680-nintendo-switch-2-joy-con-2-l-light-blue-package-front-2000x2000.jpg 123681-nintendo-switch-2-joy-con-2-r-light-red-package-front-2000x2000.jpg 123677-nintendo-switch-2-joy-con-2-set-light-blue-light-red-package-front-2000x2000.jpg 123689-nintendo-switch-2-joy-con-2-strap-set-2-light-blue-light-red-package-front-2000x2000.jpg 123690-nintendo-switch-2-charging-grip-package-front-2000x2000.jpg 120834-nintendo-switch-2-joy-con-2-wheel-set-2-package-front-2000x2000.jpg 123674-nintendo-switch-2-pro-controller-package-front-2000x2000.jpg 120833-nintendo-switch-2-nintendo-gamecube-controller-package-front-2000x2000.jpg 123682-nintendo-switch-2-camera-package-front-2000x2000.jpg 123791-nintendo-switch-2-dock-set-package-front-2000x2000.jpg 120831-nintendo-switch-2-ac-adapter-package-front-2000x2000.jpg 123692-nintendo-switch-2-all-one-carrying-case-package-front-2000x2000.jpg 123697-nintendo-switch-2-carrying-case-screen-protector-package-front-2000x2000.jpg 123685-nintendo-switch-2-samsung-micro-sd-express-package-front-2000x2000.jpg

2. #2 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Salutare, voi ce carduri de memorie ati luat pentru Switch 2? Am vazut pareri impartite (amazon de) dar ma intereseaza daca mai putem achizitiona si din alte surse sau trebuie neaparat cele rosii de la Nintendo?

3. #3 SP
    Member IsNotMe's Avatar

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asta am cumparat eu pentru "extra-grip": Spigen Dual Grip. Nu-mi place ca e si cover pt. spate (added weight), dar momentan nu prea au iesit multe solutii care sa se pupe cu ce vreau eu (doar extra grippy & larger joycons). Revin cu un mini review cand imi ajunge.
    Attached Images Attached Images res_7c3cd0c40a9d20c06f5783c737060015.jpg

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Genul asta ma intereseaza pe mine. Daca vedeti ceva lansat pentru Switch 2, pls let me know! Thanks!

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Godamnit, I need more space!
    Ați văzut pe undeva carduri de 512GB sau 1TB?

---------- Post added 09-06-2025 at 05:26 ----------

BTW, am facut cateva mici teste, sa vad cu ce viteza descarca Switch-ul 2 jocurile. Media undeva pe la 35-40MB/s, adica 300-350Mbps. Not great, not terrible. Mult peste ce putea Switch-ul vechi... dar departe de ce ar fi putut face cu un amarat de chip WiFi 6e (probabil 500-800Mbps). But, it is what it is.

7. #7 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Godamnit, I need more space!
    Ați văzut pe undeva carduri de 512GB sau 1TB?
    Avantajul cartrige-urilor. Cyberpunk 2,4gb vs 60gb. Daca Nintendo vor mai merge simultan cu lansari de Switch1/Switch2, voi opta la anumite jocuri pt versiunea de Sw1(le mai gasim si pe OLX). Aceea versiune are sanse mai mari sa fie full pe cartrige, nu doar keycard. CP2077/Prodeus/Zelda ToTK/Civ7/Pop/ am vrut special sa le am si fizic, restul...digital download. Ma uitam si eu dupa un microSD Ex de 512 dar toti te trimit catre Amazon cu stoc 0, binenteles.
    Attached Images Attached Images 20250609124730-01jxa1aaeymeh7737hdw3d6ws2.jpeg

8. #8 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    ce geanta de transport recomandati dintre cele ieftine ?
    am vazut vreo 2-3 tipuri pe la altex inclusiv cea oficiala nintendo.
    n-am nevoie de o folie tempered glass, e ok una standard, sunt foarte atent cu lucrurile (mai putin cu telefonul, ala e blindat ) si nu planuiesc sa ma joc prin vreo cafenea, parc.

---------- Post added 20-06-2025 at 01:54 ----------

Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Pai chiar ai de gand sa dai 4-5000 ron pe “consola certificata xbox”? Consola aia cu ecran 7” LCD si windows 11 ? Pai n-am facut nimic! La banii aia mai bine iti iei switch 2-ul si un Steam Deck ! Daca aveam banii aia cred ca upgradam PC-ul . Deci Zelda-ul Totk upgradat este superb. Civilization 7 la fel. CP2077 “it just works”. Nu tu permutari in setari, hz, de voltaje, fan curve/noise etc. Bagi cartrige-ul si pleaca jocul de 64gb. Conectezi consola la un OLED si esti aranjat cu exclusivele nintendo pana la …Switch 3
    Subscriu, deja încep să mă calce pe nervi setările tot mai multe la jocurile pe consolă. Am trecut de pe pc pe consolă tocmai din acest motiv(pe lângă costurile constante de upgrade) și nu sunt vreun n00b, as putea sa le fac, lucrez în IT, însă când e de joacă vreau sa ma joc și atât.

9. #9 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post

am vazut vreo 2-3 tipuri pe la altex inclusiv cea oficiala nintendo.
    n-am nevoie de o folie tempered glass, e ok una standard, sunt foarte atent cu lucrurile (mai putin cu telefonul, ala e blindat ) si nu planuiesc sa ma joc prin vreo cafenea, parc.[COLOR="Silver"]
    Si eu ma tot uitam dupa cateva genti si azi am comandat asta:
    https://www.emag.ro/geanta-hori-adve...ch-Action=view
    Din cate am vazut incape toata consola inclus dock-ul, bineinteles nu plimb dock-ul cu mine neaparat, dar voiam ceva sa fie asa si peste umar in care sa fie loc sa mai pun si altceva pe langa Switch 2, Sunt curios daca intra cu tot cu o carcasa ce am pus pe Switch anti loviri etc.
    LE: https://www.emag.ro/husa-de-protecti...&scenario_ID=1
    Aceasta o am care sa o apere de lovituri, se simte bine in mana, dar singurul lucru negativ e ca nu intra in dock cu tot cu protectia si trebuie luata jos, lucru care nu e usor apoi de luat jos

10. #10 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Cea oficial e decenta, o gasesti un pic mai ieftina la Flanco: https://www.flanco.ro/husa-transport...h-2-negru.html .
    Dar e foarte subtire, ma gandesc sa cumpar si una mai incapatoare dupa ce gasesc niste grip-uri bune pt JoyCon-uri.

11. #11 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Cea oficial e decenta, o gasesti un pic mai ieftina la Flanco: https://www.flanco.ro/husa-transport...h-2-negru.html .
    Dar e foarte subtire, ma gandesc sa cumpar si una mai incapatoare dupa ce gasesc niste grip-uri bune pt JoyCon-uri.
    Mie acuma nu imi merge situl Flanco, dar din cate tin minte chiar daca e mai ieftina nu e pe stoc ci cu precomanda.

12. #12 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

13. #13 SP
    Junior Member AntonioIsHere's Avatar
    Buna, aici se pot purta discuții despre accesorii pentru Switch 2 sau există un thread separat / să facem unul? Pe YouTube e plin de americani care dau review la accesorii care se găsesc doar în SUA, deci irelevant pentru noi. Nici YouTuberi europeni nu prea am găsit care să dea review la accesorii, așa că nu prea am cum să îmi dau seama ce se merită și ce nu.

Aș vrea să știu ce folie de sticlă v-ați cumpărat și ce recomandați. Personal, tot aștept să intre în stoc în România opțiunea celor de la Spigen, că de la ei tot am luat pentru orice și știu că e calitativ, dar până acum tot nu a apărut.

În altă ordine de idei, a făcut cineva precomandă la Killswitch și ne poate spune cum este? Și dacă nu, ce huse recomandați sau ce v-ați luat?
    Ca și geantă, mi se pare super drăguț ce a trimis @VictusG, de la Hori. O să aleg între aceea sau https://altex.ro/geanta-transport-xl...NEWPOUCHXLBLA/.

EDIT: Între timp am mai găsit și asta, pare interesant și că ar ajuta ergonomic când folosești Joy-Con-urile individual. A luat cineva pentru Switch 1 același tip de accesoriu și își poate da cu părerea, sau pentru Switch 2? (https://altex.ro/husa-protectie-naco...NEWJOYCONGRIP/)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.