Daca ajungi prin Drumul Taberei te alegi cu o piesa roz de la mine![]()
pentru amatorii de piese roz: a venit iwata azi in mii plaza si are toate piesele roz, va puteti alege o singura piesa. pentru cei din bucuresti, incercati sa luati piese de la panelurile mai noi pentru ca la celelalte le cam am eu. cred ca am facut o lista cu ce paneluri complete am eu. verificati in topic.
Cu ocazia E3 2013, in Mii Plaza au sosit via Spotpass 3 mii-uri speciale care au toate piesele roz. E vorba de Aonuma, Konno si inca un producator. E o ocazie buna sa luam cate o piesa roz de la fiecare. Propunerea mea ar fi sa le alegem foarte atent pentru a putea completa impreuna ceva paneluri.
Eu, raf, anduthebest si inca un prieten ne-am sincronizat si am completat urmatoarele paneluri:
metroid
mario and bowser
super mario galaxy 2
the legend of zelda
kirby
pikmin
new super mario bros wii
the legend of zelda: ocarina of time
starfox 64 3d
super mario 3d land
mario kart 7
beat the beat: rhytm paradise
donkey kong country returns
pilotwings resort
new super mario bros 2
fire emblem: awakening - aproape complet
Va propun sa va concentrati asupra pieselor roz de la panelurile:
luigi's mansion 2
animal crossing: new leaf
kirby's adventure wii
mario tennis open
La acestea, noi nu avem nicio piesa roz. Daca fiecare ar lua cate o piesa diferita, ne-am putea intalni dupa aceea sa facem schimb prin streetpass.
Desigur, ne va fi mai usor celor din Bucuresti dar nu strica sa aiba initiativa si cei din tara.
In concluzie, daca luati ceva piese la panelurile propuse, ar fi perfect daca ati posta aici ce ati luat ca sa nu ne suprapunem.
Eu am luat 5 pătrățele din Luigi's Mansion 2 și unul din Star Fox 64 3D
Repet: pentru mine e premieră chestia asta cu Special Miis și pătrățelele roz și ne având cu cine face Street Pass aici la mine în Baia Mare...zestrea mea e egală cu zero
Încerc să profit la maxim de ocazia de a fi la București pe 25-26 iunie pentru a mă întâlni cu cine dorește dintre fanii Nintendo pentru a schimba din ce avem și a socializa.
Tratați-mă ca pe un Englishman in New York, poate o să trebuiască să faceți voi un efort de a veni mai aproape de mine deoarece eu nu cunosc orașul (așa de bine) și depind aproape total de cumnatu-mio în ceea ce privește deplasarea la diferite locații.
Eu mă duc la un concert ce se ține la Sala Palatului marți seara, o să îl rog pe cumnatu-mio să mă ducă la un Mall (unul cu trei litere...AFI parcă..sau spuneți-mi voi unul mai OK) unde să ne întâlnim. Ajung marți dimineața, de acolo sunt practic dispus să mă întâlnesc cu oricare dintre voi
Numai să ne hotărâm la o locație. Mie mi indiferent care, numai să fie accesibil.
Tati, esti saracut rau
Cred ca sefii pe Romania sintem eu cu Raf, Anduthebest( care detine acum consola mea secundara cu mii de streetpassuri la activ) si inca un prieten din Drumul Taberei care a tot facut street pass cu noi.
Noi am reusit sa ma completam vreo doua paneluri cu ocazia E3, prin munca titanica ce e drept.
S-a procedat la urmatoarea manevra: ne-am vorbit intre noi sa luam fiecare alta piesa.....ceea ce a fost destul de complicat, fiind in total 4 console.
In plus, am avut acces la doua console pe care le tot resetam si din cand in cand venea unul dintre mii-urile speciale cu paneluri pe alese si toate piesele roz. Ca idee, un ciclu de-asta de resetare si de cules piesa roz dureaza un 15 minute.....deci numai niste sandilai ca noi erau in stare de asa ceva)))))
Ca sa nu mai spun ca eu cu Raf ne-am pus ambitia sa facem achievmentul de 100 street pass in one day, tot prin restarea a doua console, de cate 50 de ori fiecare. Eram cu pix si foaie in fata, ca sa nu pierdem sirul)))))))))))
---------- Post added 19-06-2013 at 08:12 AM ----------
AFI PALACE e perfect ca loc de intalnire, incercam sa aducem 4 console pentru un streetpass mai serios![]()
pai nu ti-am zis ca nu sunt interesat de fenomen![]()
din experienta mea de carat consola dupa mine vreo 2-3 luni - si facut 1 singur pass, am zis si eu ... PASS![]()
Eu o port cu mine de un an și niciun Street Pass
Bine, umblu foarte mult cu mașina (cărat copiii la grădiniță/școală, adus de acolo, oriunde merg mă duc cu mașina). O car cu mine în supermarket-uri și în Mall...nimic. Am fost cu consola și când a fost Sărbătoarea Castanelor în Baia Mare, mega-eveniment local...” 'jdă mii dă oameni” în oraș...nimic.
Ori sunt singurul din tot orașul cu 3DS, ori numai eu o port cu mine.
O sa vin si eu la AFI (sper, am o treaba pe 25 intre orele 12 si 14). Sa ziceti un loc mai exact de intalnire ca e mare mallul ala
pai daca vrem sa ne gasim, o sa stabilim o ora clara si ne luam si numerele de telefon pe privat ca 3ds-ul are raza cel mult 20 de metri![]()
Eu în principiu mă pot duce oricând până seara pe la 6 (că apoi mă pregătesc de mers la concert).
Voi dacă lucrați sau aveți treabă în timpul zilei...stabiliți voi ora să vă convină. Mie mi indiferent.
Și hotărâți voi un magazin ca reper unde să ne adunăm.
N-am avut niciodată card R4...habar n-am cum e. Dar nici nu-s curios.
Știu pe un copil cu 3DS (din Sibiu), la care tat-su ia pus control parental pe consolă ca vezi Doamne ca nu cumva să facă nuș'ce. Dar bine că are tabletă conectată la net full time.
Sigur, nu știu dacă Parental Control blochează și Street Pass-ul...
Se baga cineva la streetpass, azi 25 iunie, la afi palace cotroceni, in jur de ora 17-17.30? Daca da, call me: 0765.509.501
De cate ori poti face street pass (Tagging) intre 2 (sau mai multe console) pentru street pass puzzles
De ex eu pe am in total (apeoximativ) vreo 120 pieces - insa pe console diferite, cum as putea sa fac sa adun totul pe aceeasi consola (sau ma rog intre ele).
Merge sa schimbi ceasurile ? sau sa faci ceva de genu on/off ? exista un timp minim ? hai Andrei ca situ ca tu cu Raf ati facut sigur o ghidusie de genu asta.
---------- Post added 26-06-2013 at 12:25 ----------
Cu monezile merge sa schimbi ceasu (ca am incercat) dar nu stiu cu consolele si tag-ingul -
Oricum cel mai rapid mod este sa faci enorm de multe monezi pe cat mai multe console si apoi - la noroc sa cumperi piese la greu.
Ca sa inteleaga toata lumea:
Avem doua console 3ds, denumite in continuare A si B.
Facem street pass intre ele acum. Urmatorul street pass intre cele doua
se va mai face peste 8 ore. Nu exista vreo metoda prin care
sa poti pacali acest timp. Sint sigur ca exista un ceas intern
care e separat de cel pe care il poti regla. Am incercat o
astfel de ghidusie si la Nintendogs si nu a mers chiar daca
am schimbat data si ora. Sigur si Nintendogs folosea acel
ceas intern la care nu avem acces.
Vezi gecko, toti te suspecteaza de ghidusii. Macar l-ai lamurit pe om. Vezi ca ai uitat de manevra cu resetatul consolelor. Te las pe tine sa o explici, cum u ai brevetat-o.
Manevra cu resetarea consolei e urmatoarea:
Ai doua console si pe una doresti sa faci street pass cat mai mult pentru a avea multe mii-uri in plaza si a primi unele achievmenturi.
Consola secundara se reseteaza, se face un mii pe ea, se activeaza functia street pass si asa ai facut primul street pass cu consola principala. Eventual te poti alege si cu o piesa de la un puzzle panel pe care nu il ai, ocazie cu care ti-ai imbogatit colectia de paneluri cu inca unul.
Se da reset la consola secundara din nou si se face aceeasi procedura. Consola principala va interpreta ca s-a intalnit cu o alta consola, nu cu aceeasi....si nu mai e nevoie de acel timp de asteptare de 8 ore.
Pentru cei interesati, e un achievment de 100 street pass in aceeasi zi. Acesta se poate face doar prin resetarea non stop a unei console. Eu am facut acest lucru prin resetarea a doua console, scurtand la jumatate timpul. Mi-a luat cateva ore bune dar am achievment cu care nu se pot mandri nici multi locuitori din Japonia)))
Bookmarks