Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ai avut probleme cu PS5?

Voters
96. You may not vote on this poll
 • Nu, totul e ok si merge perfect ca in prima zi

  66 68.75%
 • Probleme hardware, caz de service/garantie

  9 9.38%
 • Soft-brick, caz de service/garantie

  3 3.13%
 • Probleme software, s-au rezolvat cu update/restore

  6 6.25%
 • Inca nu am probleme, insa consola e galagioasa

  15 15.63%
 • Inca nu am probleme, insa consola se supraincalzeste

  0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 15 of 22 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 434

Thread: Rata defectiunilor - PS5

 1. #281 SP
  Member JohnnyUSA's Avatar
  Incearca pe un hotspot cu telefonul, vezi ce se intampla.

  Daca totul apare corect pe hotspot, da un restart la router.

  Daca nici pe hotspot nu functioneaza, consola e buba, ceva cache busit.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 2. #282 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Initial facusem asta aseara si tot nu mergea, iar acum la fel, apoi am dat un restart la telefon si am facut iar si merge si pe telefon si pe PS5 daca-l leg la telefon.

  Acum ramane doar sa termin munca si sa pot da un clear cache la router.

 3. #283 SP
  Member Antiohh's Avatar
  Am si eu o problema, care a devenit deja foarte enervanta (nu e o defectiune propriu-zisa, dar pare sa tina de ceva de soft). Vreau sa joc ceva fara update si atata timp cat am internet ma tot baraie non-stop cu updateul ala sa mi-l faca si mi-l pune automat in lista de descarcari, desi am selectat din setarile ps5-urile sa nu i se permita sa faca updateuri la jocuri fara voia mea. Aveti idee daca se poate remedia problema?

 4. #284 SP
  Member JohnnyUSA's Avatar
  Nu cred ca poti juca fara update, asa-i sistemul.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 5. #285 SP
  Member Antiohh's Avatar
  pai si de ce mai exista functia aceea in care nu permiti consolei sa dea update la joc? Vor sa imi faca update de AC UNITY si sa imi omoare 30fps-uri

 6. #286 SP
  Member JohnnyUSA's Avatar
  Poate-i valabila doar la jocurile pe disc? Poate cineva ne va lumina, nu stiu sa-ti dau un raspuns.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 7. #287 SP
  Member Antiohh's Avatar
  De pe disc e jocul. Altfel cred ca nici nu poti downloada alta editie decat cea cu patchuri

 8. #288 SP
  Member snk2's Avatar
  Se poate juca orice joc fara update, mai putin cele care necesita o conexiune constanta la net sau care se pot juca doar exclusiv online multiplayer.


  Antiohh: cred ca trebuie sa dezactivezi si optiunea de a instala update-uri automat in rest mode. Daca nu functioneaza nici asa, atunci ori dezactivezi internetul cat timp vrei sa joci jocul respectiv, ori lasi sa porneasca downloadul la update si pui pauza cat de repede poti. Cred ca update-ul nu se va porni automat nici dupa un eventual restart daca e pus pe pauza.

 9. #289 SP
  Member Antiohh's Avatar
  se porneste automat... trebuie sa il pazesc ca pe hotii de cai. mi s-a intamplat deja de cateva ori sa trebuiasca sa dezinstalez jocul si sa il reinstalez de cateva ori pentru ca nu am fost pe faza cand am pornit consola si si-a reluat updateul... (este oprita si optiunea cu update in restmode)

 10. #290 SP
  Member KurtKnispel's Avatar
  Așa e și în cazul PS4. Dezactivezi degeaba actualizările, cum te conectezi la net le reia în mod automat. Pot fi puse și pe mama pauzei, consola tot va forța reluarea descărcărilor la anumite intervale de timp. Să nu mai zic că unele update-uri de sistem se fac în silent mode. Sunt chiar degeaba opțiunile alea care împiedică actualizările, nu te baza pe ele niciodată.

 11. #291 SP
  Member snk2's Avatar
  Pe PS4 daca puneai pauza la update, dupa reboot nu se pornea automat, de asta sunt sigur 100%.

 12. #292 SP
  Member KurtKnispel's Avatar
  Ba da. După ce introduci discul (unui joc instalat în prealabil) în unitate, sau/și între timp ai dezactivat și activat din nou netul din meniul PS4, e pa. Reia descărcarea în mod forțat deși actualizarea e pusă în pauză.

 13. #293 SP
  Member snk2's Avatar
  Posibil sa fie asa la jocurile de pe disc, eu vorbeam de un joc in format digital pt ca toata generatia de ps4 eu am fost doar exclusiv pe digital. Daca de exemplu am un joc pe hdd care nu l-am jucat de mult, si a aparut intre timp update la el, daca porneste update-ul si pun pauza, iar dupa asta dau reboot la consola, update-ul ramane tot in pauza. Cel putin asa era in urma cu vreo 7 luni, cand inca aveam un ps4.

 14. #294 SP
  Member ExocrathX5's Avatar
  Postez linkul de reddit creat de mine ca nu ma descurc sa atasez fisierul aici. E o problema pe care vroiam sa o discut de mult, dar in ultimul timp a devenit alarmant:
  https://www.reddit.com/r/playstation...ckering_issue/

  Este vorba de un ceva problema de conexiune, pare a fi HDMI dar parca totusi e altceva, va scriu mai jos in engleza explicatia mea:

  "It has happened in many games, but it`s especially prevalent in AC Valhalla. It has to do as you can see with half, or sometime more then half of my screen flickering randomly, not just while in game, but if the game is running, in the PS`s menu as well. Sometimes it`s not doing this from the first moment I start the game, it can appear after 1+ hour of playtime. Sometimes, it`s doing it just for a few minutes or frames, then it will “take a break”. It just seems random, but I know it`s not. I also had this problem in Demons Souls, Control, Days Gone, Rise of the Tomb Raider but not to the same degree. Also, when playing the first 30 minutes of Rift Apart I did not see this occurring, did not play the game longer to see when does it kick in, but I am guessing it has to do maybe with the way the game is made?

  I play on a Sony Bravia XE70 4K with the latest updates applied, but the problem looks to have nothing to do with the TV`s software updates as it`s the same before and after the update. Also, I use the 2nd HDMI port advised for consoles and rarely change out HDMI devices so wear and tear of the HDMI is unlikely. I use the HDMI cable that came with the PS5, but the problem persists with other 4K certified HDMI cable as well.

  This problem first appeared not long after launch in DS but the flickering was not that bad, it went away after a restart usually. I also put in rest mode Spider-Man MM once and the console froze with the screen flickering then turning bright green (this was also at launch, when the update was not yet released). I always had the feeling that from that moment onwards the problem worsened, but it may be just my imagination.

  I searched around the internet to see a fix, but people blame HDCP and other settings in the video setting of the PS5. Changing those around may help for a while, but then the problem occurs again after a few days. The only thing that seems to help is setting the 4K transfer rate to -1, then quitting the game and restarting the console. However, it`s not a guarantee and the problem can still be visible, albeit not in the same degree.

  In AC Valhalla after such a restart I also saw that the flickering might not occur, but then in exchange a very annoying screen tearing might kick in. Like when moving the camera around 2-3 tears per frame that are visible for a longer than normal time. Unfortunately, I don`t have video of that. I also captured game footage via PS5`s internal capture system, but the problem is not showing up there. I saw in the DF video about AC Valhalla that the game has tearing issues, that`s why in some games it`s not showing up?

  Do anyone else experienced this problem? Any idea what might be causing it? Could it be some hardware problem? Any possible solutions, besides tinkering the Video Settings from the PS5 menu?"

  Multumesc pentru timpul acordat!

 15. #295 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Vezi sa fie chair GPU cu probleme, sau portul HDMI de pe placa de baza. Eu as merge cu ea la garantie fara sa stau pe ganduri, pentru ca este inutilizabila asa.

 16. #296 SP
  Member Hazer's Avatar
  Incearca totusi sa verifici cu un alt TV sau monitor.

 17. #297 SP
  Member ExocrathX5's Avatar
  Quote Originally Posted by Hazer View Post
  Incearca totusi sa verifici cu un alt TV sau monitor.
  Am incercat cu un monitor 1080p non-HDR cu VRR si problema nu se manifesta. Interesant e ca dupa, am pus ps5-ul inapoi la TV unde a fost facuta si filmarea si nu se manifesta nici acolo. Am jucat 2+ ore fara nici o problema. Foarte interesant. Revin cu update-uri in functie de ce mai aflu. Momantan nu trimit inapoi consola in garantie.

 18. #298 SP
  Junior Member tmihai20's Avatar
  Un prieten a prins doar consola la Altex în valul de comenzi din săptămâna trecută, dar a lui e cam zgomotoasă. Deși nu e neapărat o defecțiune, de-asta e bine să ai un PS5 cu garanție. A mea e silențioasă, deși se încălzește vizibil. Temperatura e mare și în mediul înconjurător, e vară, nu mă panichez și oricum nu mă joc mai mult de câteva ore.

 19. #299 SP
  Member ExocrathX5's Avatar
  Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
  Am incercat cu un monitor 1080p non-HDR cu VRR si problema nu se manifesta. Interesant e ca dupa, am pus ps5-ul inapoi la TV unde a fost facuta si filmarea si nu se manifesta nici acolo. Am jucat 2+ ore fara nici o problema. Foarte interesant. Revin cu update-uri in functie de ce mai aflu. Momantan nu trimit inapoi consola in garantie.
  Am făcut factory reset după ce problema s-a manifestat și la Ratchet & Clank după 2 ore de jucat fără probleme.

  De la reset a mai făcut de 3 ori câte o fracțiune de secundă dar nu jumătate din ecran ci doar o linie de 2-3 cm. Am pus 4K transfer rate pe -1 și de atunci nu am sesizat problema. Nu am făcut nici o altă modificare în ceea ce privește HDMI sau setări din TV.

  Ciudată problemă care mi se pare că e software related. Vă țin la curent dacă aflu cauza exactă.

 20. #300 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Bye bye PlayStation 5! Cea mai tare consolă next-gen! Atât de tare încât fix 4 zile a funcționat, după care a început să dea artefacte video, a intrat în loop infinit (nici rebuild database sau reset to defaults nu au ajutat). Ducă-se! Nici nu cred că mai iau până nu iese o revizie nouă... Back to XSX, care merge ca în prima zi.

  P.S. Oricum eMAG nu a oferit variantă de replacement, doar banii înapoi sau voucher. Să vedem cum se mișcă la refund...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 22 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast

Similar Threads

 1. Rata defectiunilor - PS4 By AndRewqp in forum Sony PlayStation 4
  Replies: 1122 Last Post: 24-01-2018, 16:48
 2. Rata defectiunilor - Xbox One By AndRewqp in forum Microsoft Xbox One
  Replies: 140 Last Post: 31-01-2017, 19:33
 3. Rata defectiunilor - DS4 By MonkY in forum Polls
  Replies: 43 Last Post: 14-05-2016, 20:59
 4. Rata defectiunilor - Wii U By MonkY in forum Nintendo Wii U / Switch
  Replies: 6 Last Post: 05-01-2014, 22:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts