Daca ce zice Razvan te opreste din a te bucura de joc, poate la tine e problema. Numa zâc.
Si pe mine m-ar interesa raspunsurile la intrebarile lui Razvan, fix astea sunt motivele pentru care am abandonat Tsushima spre final si ar fi util sa stiu daca Yotei merita. (mai putin target lock, functie careia nu i-am simtit nevoia in acest joc, mai ales pe lethal difficulty)

.
, total greșit, sunt foarte agresivi (eu am jucat până acum pe Lethal) probabil în filmulețe jucau pe easy (sunt parcă vreo 5 variante de dificultate). Nu recomand totuși pe lethal cel puțin la început când nu ai deblocat nimic fiindcă mori aproape de fiecare dată dintr-o lovitură(nu contează melee sau range). Am murit de vreo 50 de ori la început imediat lângă home unde în apropiere este un mercenar pe care îl poți provoca la un duel și fără nici un upgrade m-am chinuit vreo oră dar chestia faină ca respawn este instant. Totuși jocul este destul de fair în sensul ca tine de skill, adversarii nu au hp mult sa trebuiască sa dai in ei ca-n perete dar trebuie sa combini parry cu dodge și heavy cu light atack. 

Bookmarks