Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 183

Thread: Ghost of Yotei

1. #101 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Răzvane, lasă lumea sa se bucure de joc. Nu ești hater, dar vrei neapărat sa convingi lumea ca anumite jocuri Sony is overhyped. Or fi...
    Am înțeles, nu-ți place ca exclusivelor Sony li se trec cu vederea anumite minusuri. Ce sa faci, soarta... Cu toate minusurile pe care le vezi tu m-am distrat de 10 ori mai mult in Tsushima decat m-am distrat in ultimele doua AC-uri (Shadows l-am abandonat, nu mai stiu unde am ajuns, am vreo 28 de trofee). Cand joc ceva de la Ubi parca joc ceva făcut de roboți, fara pasiune, fara suflet. Nu simt acelasi lucru la jocurile făcute de studiourile Sony. O fi de la mine problema...

PS: parca ceva opțiune de target lock am văzut si in meniu la Tsushima, dar nu mai știu daca si cum funcționa de bine. Nu m-a deranjat in combat ca nu aveam asta.

Daca ce zice Razvan te opreste din a te bucura de joc, poate la tine e problema. Numa zâc.
    Si pe mine m-ar interesa raspunsurile la intrebarile lui Razvan, fix astea sunt motivele pentru care am abandonat Tsushima spre final si ar fi util sa stiu daca Yotei merita. (mai putin target lock, functie careia nu i-am simtit nevoia in acest joc, mai ales pe lethal difficulty)

2. #102 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Tsushima a fost un joc superb, imi plac Samuraii si tematica asta Japoneza, abia astept sa joc Yotei.

3. #103 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Răzvane, lasă lumea sa se bucure de joc. Nu ești hater, dar vrei neapărat sa convingi lumea ca anumite jocuri Sony is overhyped. Or fi...
    Am înțeles, nu-ți place ca exclusivelor Sony li se trec cu vederea anumite minusuri. Ce sa faci, soarta... Cu toate minusurile pe care le vezi tu m-am distrat de 10 ori mai mult in Tsushima decat m-am distrat in ultimele doua AC-uri (Shadows l-am abandonat, nu mai stiu unde am ajuns, am vreo 28 de trofee). Cand joc ceva de la Ubi parca joc ceva făcut de roboți, fara pasiune, fara suflet. Nu simt acelasi lucru la jocurile făcute de studiourile Sony. O fi de la mine problema...

PS: parca ceva opțiune de target lock am văzut si in meniu la Tsushima, dar nu mai știu daca si cum funcționa de bine. Nu m-a deranjat in combat ca nu aveam asta.
    Cat de curat poate arata harta in GOY/GOT, vs AC Shadows! cat de frumos este structurat fata de bloatware-ul celor de la UBI. Screen-ul este din Shadows si reprezinta panoul cu obiectivele din joc. Tineti cont ca nu este tot. Mai are doua pagini sus si jos. Fiecare romb de acolo are propria poveste cu sute de linii de dialog si ramificatii. GL!
    Attached Images Attached Images 20251002223629_1.jpg

4. #104 SP
    Member Syni's Avatar
    Am băgat și eu vreo 4 ore. Cu greu m-am putut opri ca am vrut să mă uit la meci. Jocul e de poveste ce să zic, mai arunca câte unul ca vezi doamne ce fraieri îs ăștia care și-au luat Pro. Ei, asta e unul dintre jocuri unde chiar merită să îl joci pe Pro fiindcă în modul grafic Ray Tracing Pro ai un 60 fps constant(încă nu am întâlnit căderi de frame-uri ) și se vede fantastic. Pur și simplu fantastic pe un Oled. Default jocul s-a setat în Quality dar acolo ai 30 și nu mai pot juca așa, mai este Performance cu 60, Ray tracing cu 30 și Ray tracing Pro(doar pentru PS5 Pro) unde ai 60
    In setări ai și posibilitate de lock pe target cu 3 setări adică free, lock pe target cu schimbare manuală pe câte unul și lock pe target cu schimbare automată pe altul dupa kill. Le-am încercat, iese un haos dacă pui pe lock, nu te poți juca așa.
    Referitor la bambus dacă îl poți ocoli, sincer nu am băgat de seamă, cert e ca încă nu am căzut în cur de pe cal .
    Mai văzusem prin comentariile anterioare când se puneau filmulețe cum vezi doamne AI de rahat, cum stau fraierii în jurul tău și aștepta să-i tai , total greșit, sunt foarte agresivi (eu am jucat până acum pe Lethal) probabil în filmulețe jucau pe easy (sunt parcă vreo 5 variante de dificultate). Nu recomand totuși pe lethal cel puțin la început când nu ai deblocat nimic fiindcă mori aproape de fiecare dată dintr-o lovitură(nu contează melee sau range). Am murit de vreo 50 de ori la început imediat lângă home unde în apropiere este un mercenar pe care îl poți provoca la un duel și fără nici un upgrade m-am chinuit vreo oră dar chestia faină ca respawn este instant. Totuși jocul este destul de fair în sensul ca tine de skill, adversarii nu au hp mult sa trebuiască sa dai in ei ca-n perete dar trebuie sa combini parry cu dodge și heavy cu light atack.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. #105 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    @GabiCutlac

Settings /Gameplay/ Target lock
    Ai 3 optiuni, initial e off, on sau swap on defeat.

6. #106 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg de ce tot comparati cu Shadows cand incercati sa-mi "dati peste nas" si de ce ati luat ce am intrebat eu, ca pe ceva super hate.
    Mie chiar mi-a placut si-mi place in continuare Shadows si orice mi-ati spune voi, nu-mi va schimba parerea. Dar asta nu inseamna ca doar ala imi place si as vrea, desigur, sa-mi placa si asta - d-aia sper la un Trial si d-aia am intrebari si caut raspunsuri, pentru ca in continuare sunt tentat sa le dau banii mei, daca au rezolvat macar majoritatea problemelor din 1.

Sunt intrebari pertinente de la cineva care a avut precomanda la Tsushima si a fost dezamagit cap-coada si totusi a curatat harta 100%, ba chiar m-am reapucat de el pe Steam Deck de vreo 2 saptamani si continua sa ma deranjeze lucrurile pe care le-am spus anterior, asa ca eram curios daca au reparat problemele astea sau nu.

Deci target lock au adaugat. Restul?
    Am vazut pe youtube la ceva gameplay ca tot trece prin bambus - inteleg ca il fac asa tocmai ca sa nu te lovesti si sa cazi de pe cal, dar de ce nu fac asa si cu cladirile si restul copacilor, sau pietre/geometrie? Macar sa mergi linistit in god mode pana unde vrei tu si sa te bucuri de directia artistica
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Cat de curat poate arata harta in GOY/GOT, vs AC Shadows! cat de frumos este structurat fata de bloatware-ul celor de la UBI. Screen-ul este din Shadows si reprezinta panoul cu obiectivele din joc. Tineti cont ca nu este tot. Mai are doua pagini sus si jos. Fiecare romb de acolo are propria poveste cu sute de linii de dialog si ramificatii. GL!
    Pune si tu 2 imagini, ca sa vada omu si sa faca o comparatie, ca asa nu are niciun rost sa arati o imagine doar din AC Shadows cand spui de cat de frumos arata in GoY.
    Ba chiar poti compara harta si acel bloatware de pe ambele, iar apoi compara si ecranele cu obiectivele din joc - eu chiar sunt curios sa vad astfel de comparatii, daca tot le puteti face.

7. #107 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu inteleg de ce tot comparati cu Shadows cand incercati sa-mi "dati peste nas" si de ce ati luat ce am intrebat eu, ca pe ceva super hate.
    Pentru ca mereu ne dai si tu indirect peste nas cand zici ca jocurilor Sony li se iartă multe si Ubi e penalizata din greu pt orice. Cred ca am văzut de mai multe ori chestia asta scrisa de tine.
    Ca si cand noi nu vedem defectele pt ca suntem vorbiți de logo-ul Sony Studios. Nu cred ca e doar din cauza ca is jocuri Sony si automat suntem subiectivi. Chiar daca au si defecte, mie unu pur si simplu mi se par mai fun exclusivele Sony(alea câteva care au mai apărut) fata de multe alte jocuri, in special alea de la Ubi. Chiar si cele care s-au inspirat clar din open world-urile Ubi sunt mult mai entertaining.

8. #108 SP
    Fair enough dar stii si tu ca asa este. Si nu vorbesc doar in comparatie cu jocurile de la Ubisoft, dar jocurile Sony sunt iertate de orice pacat, doar pentru ca au sigla PS la inceput.

Si da, si eu consider ca marea majoritate a jocurilor Sony AAA SP Story Based sunt un nivel mai bun peste orice altceva e pe piata - heck, inca mai consider Days Gone ca fiind unul din cele mai misto jocuri din ultimii 10+ ani, desi a avut reviews mizerabile - culmea.

Dar una e sa consideram ca un joc este mai bun decat altul, iar alta este sa inchidem efectiv ochii la lucrurile gresite si repetitive pe care le fac si Sony, dar nu sunt deloc depunctati pentru ele.

Personal vad defecte si in jocurile pe care le ador - vezi STALKER 2 sau Kingdom Come Deliverance 2 (pe care in continuare il consider GOTY 2025) - super criticate de mine, dar niste bijuterii overall.

Asa ca hai sa ne intoarcem la jocul de fata si chair sunt curios daca poate raspunde cineva la ce intreb

9. #109 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Am si eu un prieten care efectiv nu pune accent pe niciun fel de detaliu...el joaca si atat si pentru el Ghost of ... e THE BEAST. Doua exemple simple care mie mi-au stricat impactul placut pe care il avusese Ghost of Tsushima si imersiunea ori de cate ori le intalneam pe parcursul jocului, caracterul intra prin cadavre, efectiv nu existau pe jos, nu au fost in stare sa faca animatie sa le paseasca si urcatul/coboratul scarilor, dealurilor, etc...efectiv nu exista animatie pentru aceste lucruri (tare mi-e teama ca si Ghost of Yotei e la fel). Ei bine, lucrurile astea conteaza foarte mult pentru mine atunci cand joc si au un impact foarte mare ... detalii care pentru altii sunt absolut inutile, cum sunt si pentru prietenul de care va spuneam.

10. #110 SP
    Nu cred ca "nu au fost in stare" sa faca animațiile alea. Pur si simplu sunt chestii care pentru majoritatea nu contează. Majoritatea joacă jocul, nu sta sa se uite dupa texturi, umbre, animații etc.
    Ar fi resurse consumate aproape degeaba să piardă timp cu chichițe pe care poate le observă vreo 5% din jucători si chiar si atunci multi le observa doar dupa ce au văzut analize pe YouTube cu un nene care numără pixeli...

11. #111 SP
    Nu are treaba cu asta - prefera sa aloce resursele in alte parti, dar da, este disrespectful pentru consumatori.
    Sunt niste animatii banale pe care le ai si intr-un joc indie si e fix ce ziceam si de Silent Hill f cu lipsa animatiei la deschis sertare sau usi.

Nu e vorba ca nu conteaza - si ajungem iar la altii care ar fi fost depunctati pentru asta, iar aici lumea abea mentioneaza (doar DF am vazut ca au facut-o).
    Pe principiu asta cu nu conteaza, pot sa nu faca multe - gen fara texturi, doar culori, fara umbre complexe sau animatii default - ideea e ca totul conteaza si totul insumat, tinde spre realism sau ce vor ei acolo.
    Iar orice lipseste si este vizibil deranjant, te scoate din imersiune.

12. #112 SP
    Member Syni's Avatar
    Mie chiar mi-a placut si-mi place in continuare Shadows si orice mi-ati spune voi, nu-mi va schimba parerea. Dar asta nu inseamna ca doar ala imi place si as vrea, desigur, sa-mi placa si asta - d-aia sper la un Trial si d-aia am intrebari si caut raspunsuri, pentru ca in continuare sunt tentat sa le dau banii mei, daca au rezolvat macar majoritatea problemelor din 1.

.
    Păi ți-ai răspuns tu singur, dacă derulezi puțin în spate prin topic , ești printre singurii care postează tot timpul comparații intre asta sau GOT și AC. Tot timpul ne pui poze cu comparații diverse filmulețe etc. Nu încearcă nimeni să te convingă cu nimic, pe mine unul pur și simplu nu mă interesează aceste comparații, nici nu m-am uitat la ele. Pe mine m-a interesează JOCUL per total în ansamblu, cum mă simt jucându-l și dacă a meritat banii… din punctul meu de vedere meritau chiar un plus spre deosebire de ceilalți.
    Nu înțeleg și lupta asta a ta continuă parcă să ne tot amintești de Ubi de îmi lasă pur și simplu impresia ca ești angajatul lor . Eu sper totuși măcar în ceasul al-12 ăștia de la Ubi sa facă o analiză mai amănunțită sau să joace pur și simplu jocul, ca poate vor înțelege și ei de ce jocurile lor sunt așa respinse de comunitate ca sa nu zic mai mult iar alte studiouri rup la vânzări.

Oricum, eu personal ți-aș recomanda să nu îl cumperi acum, dacă nu ai putut trece peste bambusul vieții din GOT, cu siguranță nu o să îți placă nici asta, nimic nu se compară cu taiatul ierbii sau unui câmp întreg de bambuși dintr-o lovitură ca-n Shadows…

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. #113 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Si sa nu ne prefacem ca jocurile astea au primit review-uri perfecte - pe OpenCritic Tsushima are 84 iar Yotei 87, adica doar 1-2 puncte mai mult fata de cele mai recente jocuri Assassin's Creed ( Shadows il consider o exceptie, pentru ca a fost mult "culture war" pe seama lui iar Mirage a fost un joc mai mic ).

14. #114 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Nu cred ca "nu au fost in stare" sa faca animațiile alea. Pur si simplu sunt chestii care pentru majoritatea nu contează. Majoritatea joacă jocul, nu sta sa se uite dupa texturi, umbre, animații etc.
    Ar fi resurse consumate aproape degeaba să piardă timp cu chichițe pe care poate le observă vreo 5% din jucători si chiar si atunci multi le observa doar dupa ce au văzut analize pe YouTube cu un nene care numără pixeli...
    Eu am fost ironic cand am zis ca nu au fost in stare...cu siguranta e erau in stare dar nu s-a vrut. Pentru ce sa multumeasca si aia 5% care pun accent si pe micile detalii intr-un joc? Nu are rost...si nu, nu sunt unul din cei de pe youtube care numara pixelii, de altfel putin ma intereseaza ca nu stiu ce colt de perete nu are rezolutia care trebuie sau ca nu stiu ce copac din departare nu se vede cum ar trebui si umbra lui e distorsionata...eu am o problema doar cu micile detalii legate de animatie. Un joc de calibru asta nu are voie sa nu aiba aceste animatii de care aminteam, sunt esentiale pentru imersiunea oferita mai ales la cat s-a evoluat pana acum. Adica am jucat jocuri de la companii necunoscute, formate dintr-o mana de oameni si caracterul pasea pur si simplu cadavrele sau se lovea de ele, nu trecea prin ele. Nu pot sa cred ca pentru cei 95% de gameri nu conteaza faptul ca atunci cand mergi treci pur si simplu prin cadavre sau atunci cand urci scarile e ca si cum ai merge pe suprafata plana. Atunci de ce nu am putea trece si prin butoaie? garduri? si orice mai exista in lumea aia virtuala? Eu innebunesc si cand vad la un joc ca sabia, arma, haina sau orice altceva ar avea acel caracter intra prin el pur si simplu

15. #115 SP
    Ok, sunt Ubisoft lover si restu sucks - scuze, mai nou lucrez la Ubisoft pentru ca imi plac jocurile lor si pentru ca fac reviews la ei, care au ramas singurii care mai trimit jocuri pentru review catre consolegames, dar totusi - am pus niste intrebari - imi raspunde si mie cineva la ele? Sau pe voi nu va intereseaza jocul, oricat de praf este si vi se pare GOTY doar pentru ca exista?

Pentru ca si la 1 am comentat despre joc inainte de aparitie, cand a aparut si mult timp dupa, in timp ce-l jucam si ma loveam de tot felul de prostii imbecile si toata lumea era atat de data pe spate de directia artistica si de vegetatia aia din abundenta care se misca impotriva vantului, de nu pasa nimanui ca au folosit acelasi model de casa de 856 de ori sau ca ai doar 3 side stuff pe care le puteai face in lumea aia mare sau ca de umplutura, bagau inamici care se respawnau random, la fiecare 3m, in directia in care te indreptai tu. Super joc cu super content

Jocul nu este doar directia artistica, iar aici nu vad pe nimeni sa spuna nimic despre joc efectiv - despre control, despre poveste, despre interactiune, lume, world traversal. Inca nu am inteles cu ce difera combat-ul de alte jocuri (AC Shadows included) - pentru ca la 1 stiu prin ce diferea, dar aici au schimbat complet.

Si da, am pus comparatii pe care le fac altii si la care ma uit si aleg sa impartasesc cu lumea - pentru ca asta este rolul unui forum. Nu fac eu nicio comparatie ca sa o postez pe aici si sa dau de pamant cu jocul asta.

16. #116 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Ok, sunt Ubisoft lover si restu sucks - scuze, mai nou lucrez la Ubisoft pentru ca imi plac jocurile lor si pentru ca fac reviews la ei, care au ramas singurii care mai trimit jocuri pentru review catre consolegames, dar totusi - am pus niste intrebari - imi raspunde si mie cineva la ele? Sau pe voi nu va intereseaza jocul, oricat de praf este si vi se pare GOTY doar pentru ca exista?

Pentru ca si la 1 am comentat despre joc inainte de aparitie, cand a aparut si mult timp dupa, in timp ce-l jucam si ma loveam de tot felul de prostii imbecile si toata lumea era atat de data pe spate de directia artistica si de vegetatia aia din abundenta care se misca impotriva vantului, de nu pasa nimanui ca au folosit acelasi model de casa de 856 de ori sau ca ai doar 3 side stuff pe care le puteai face in lumea aia mare sau ca de umplutura, bagau inamici care se respawnau random, la fiecare 3m, in directia in care te indreptai tu. Super joc cu super content

Jocul nu este doar directia artistica, iar aici nu vad pe nimeni sa spuna nimic despre joc efectiv - despre control, despre poveste, despre interactiune, lume, world traversal. Inca nu am inteles cu ce difera combat-ul de alte jocuri (AC Shadows included) - pentru ca la 1 stiu prin ce diferea, dar aici au schimbat complet.

Si da, am pus comparatii pe care le fac altii si la care ma uit si aleg sa impartasesc cu lumea - pentru ca asta este rolul unui forum. Nu fac eu nicio comparatie ca sa o postez pe aici si sa dau de pamant cu jocul asta.
    Eu din ce vad, lumea nu e absolut deloc deranjata de micile detalii lipsa sau tot ceea ce ai scos tu în evidenta. Suntem doar noi ceilalți 5% (cum spunea colegul mai sus) care dam importanță și altor lucruri într-un joc...ptr ca un joc îl iei să-l joci nu? ce contează ca intri în copaci, cadavre, boscheți, clădiri ca prin brânză, jocul e tot ridicat în slavi. Nu știu dacă doar asta pentru ca denumirea începe cu Ghost of...sau asa e la orice joc, nimeni nu mai pune preț pe detalii

17. #117 SP
    Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Eu innebunesc si cand vad la un joc ca sabia, arma, haina sau orice altceva ar avea acel caracter intra prin el pur si simplu
    Hai ca iti place si sa exagerezi. Când e mega satisfăcător sa-i tai pe ăia pe acolo cu sabia nici nu mai observ ca poate manerul trece putin prin pălăria sau haina personajului.
    Mai închideți si voi un ochi si bucurați-vă de experiență. Sau închideți jocul si treceți la altul care vă place. Avem toți de unde alege, din fericire.

18. #118 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Hai ca iti place si sa exagerezi. Când e mega satisfăcător sa-i tai pe ăia pe acolo cu sabia nici nu mai observ ca poate manerul trece putin prin pălăria sau haina personajului.
    Mai închideți si voi un ochi si bucurați-vă de experiență. Sau închideți jocul si treceți la altul care vă place. Avem toți de unde alege, din fericire.
    Nu exagerez deloc. Pur și simplu nu-mi place acest lucru...asta nu înseamnă că nu joc jocul respectiv sau ca jocul e prost

19. #119 SP
    Member Mishy's Avatar
    Tocmai ce am terminat cu prima zona dupa vreo 8 ore, gasit toate upgradurile pentru viata, spirit, puncte de skill,etc. Practic intri direct in pita si te poti duce in ce directie vrei. Pana acum mi se pare o imbunataire la toate capitolele fata de primul. As vrea sa fac o comparatie la combat fata de primui, dar nu mai retin cum era in afara de stance-uri care deveneau absolut plictisioare si repetitive dupa o vreme. Aici am deblocat doar dual katana care sunt bune impotriva inamicilor cu sulita, dar pot fi folosite impotriva tuturor. Nu mai esti limitat in functie de ce inamic infrunti. Poti lua arme de pe jos sa le arunci, inamici de pot dezarma si trebuie sa iti iei armele de pe jos daca se intampla asta, poti face la fel la randul tau.

Recomand daca v-a placut primul, asta mi se pare o imbunatatire la toate capitolele.

20. #120 SP
    Oh no, unplayable! 20251003_160549.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast