Mda, am uitat de singura chestie care ma enerva la Tsushima. Si așa e si in ăsta. Uneori totul arata splendid, alteori totul pare spălăcit. Doar in anumite momente din zi sau noapte arată bine. In altele mi se pare lipsit de contrast/spălăcit. Nu știu cum sa descriu, parca nu e la fel de colorat tot timpul. M-am tot jucat cu setarile si la TV si in joc, dar degeaba. Cand găsesc ceva sa imi placă cum arată joc puțin si se schimbă momentul zilei si iar nu mai e ok. Mi-am adus aminte ca in Tsushima cantam mereu din flautul ăla sa schimb vremea ca să nu fie innorat, altfel nu-mi plăcea cum se vede. In rest, imi place, dar n-am jucat decat puțin peste o oră. Nu văd mari diferențe până acum față de primul.

. Probabil pe normal nu m-ar deranja, poate o sa schimb dificultatea pana la urmă.
; cei drept inca n-am ajuns in orase in Ghost of Yotei insa are oare? Dau numai de mici asezari (taverne si homestead) si sunt curios cat de mare este aici harta
? Fata de AC Shadows unde efectiv o puteam lua aiurea prin paduri dese aici la un moment dat dai de niste palcuri de bambus,boscheti, whatever de nu poti sa treci prin ei. De asemenea camera in Yotei mai ales in combat este cumva in diagonala, mi se pare interesanta pentru experienta/immersion insa combat-ul in sine mi se pare inferior fata de AC Shadows, sper sa nu ma contrazic aici. Da, atat Naoe cat si Yasuke intalnesc tot soiul si catara si te intrerupe din lupta, insa cand nu se intampla asta, e un deliciu sa "dai" in ei, mai ales cu Yasuke, e monstru acest caracter.
Pe mine sincer ma deranjeaza acest Photo Mode si cat de usor intri in el ca si-n AC Shadows de altfel, , pai chem calul cu d-pad stanga si d-pad dreapta mai bag o poza... 
.

Bookmarks