Mai și cum te-ai nimerit să-l pui tu exact pe ăsta, și culmea fără să-l vezi, adică să ne arăți tu nouă ce, dacă nici tu nu l-ai văzut ?
Review-urile la joc au apărut de vreo 2 săptămâni dacă nu mă înșel
Și acum s-a îți răspund la postul anterior, am folosit complementar în sensul ocupării timpului meu, adică dacă cele 2 nu sunt identice și acum am chef să alerg prin pomi după hârtiuțe o fac, poate mai târziu urmăresc vulpițe în celălat, în fine, nu asta e problema, poate m-am exprimat greșit. Am dat exemplul cu vânzările nu ca m-ar interesa prea mult, sincer nici nu m-am uitat dar din hype-ul creat în prezent sunt sigur ca au vândut foarte bine. Eu am treaba doar cu buzunarul și timpul meu, iar în cazul AC am fost foarte dezamăgit în ultimii ani, și la fel ca și mine majoritatea celor care au dat bani pe el concluzia lor….doamne încă nu se termină?… între 2 căscaturi. Sunt sigur ca gândești, uite frate un fan Sony sau SC cum da cu hate în stanga și dreapta. Tu de ce crezi ca s-a creat impresia asta negativă referitoare la Ubi? Tu crezi ca daca scoteau jocuri misto nu le cumpăra lumea, ce sunt idiot să refuz un joc bun? Nu, sunt supărați ca au scos niște mizerii anuale, împachetate frumos și pe care cereau o căruță de bani pentru ca, spre deosebire de tine, eu întotdeauna am plătit cu buzunarul, nu am primit coduri de review…înțelegi ce vreau să zic.
Referitor la joculetele cu vulpitele, păsările, ele au o legătură cât de cât în relația Atsu cu lumea, arată o față umană a ei atât în momentul copilăriei cât și a prezentului, primești niște bonusuri etc, pe când în situația celebrului asasin (care sunt doi) să umbli prin copaci după pergamente cică după vorbele tale “cerute de comunitate” (cine naiba poate cere asemenea mizerii, poate niște retardati doar)se potrivesc ca nuca în perete, asta ca să dau doar un mic exemplu.
Sent from my iPhone using Tapatalk

) să umbli prin copaci după pergamente cică după vorbele tale “cerute de comunitate” (cine naiba poate cere asemenea mizerii, poate niște retardati doar)se potrivesc ca nuca în perete, asta ca să dau doar un mic exemplu.

. Sport la joaca

Bookmarks