Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 22 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 429

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #261 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Ca fan Nier Automata m-am uitat si eu la analiza DF pentru PS5 Pro la Stellar Blade dar sincer cu cat ma uit mai mult cu atat sunt mai dezamagit.
    Atentie PS5 Pro are 5 moduri! Ca sa ma joc Stellar Blade la o calitate buna grafica si 60 FPS cu PSSR (PS5 Pro's AI-upscaling) un fel de DLSS 1.0.

Ar trebui sa vand consola cu disc pe OLX, poate iau 1900 de lei in cel mai bun caz, apoi mai pun 2100 de lei sa cumpar PS5 Pro, 140 de lei pentru stand si sa verific cand apare in stoc disc drive-ul sa mai dau 600 de lei. WTF?

Parca consola era accesibila o cumparai apoi o conectai la televizor si gata, nu iti bateai "capul" ca pe PC.
    Sincer asa era in era PS1,2,3 chiar si PS4 dar odata cu PS5 numai e valabil, puteti sa fiti naivi dar odata cu generatia asta totul s-a schimbat.

O spun ca o persoana care a crescut cu PC-ul, si cu consola "terminator" iar mult mai tarziu a inceput cu PS4 PRO, One S respectiv One X.
    In momentul de fata am 4 console Wii U, PS3, PS5 si XSX si un laptop, desktopul pe componente nu mi-a ajuns inca.

Care mai e diferenta intre console si PC? Eu nu o mai vad. Singurul atuu ramas e interfata mai prietenoasa cu televizorul si canapeau in rest zero accesibilitate, preturi mari, setari peste setari.

La ce sa imi bat capul sa vand PS5 si sa trec la PS5 Pro? Numai bine stau in banca mea si ma joc pe PC anul viitor cand e portat jocul?
    Cu detalii mult mai bune si la 60 sau 120 FPS daca am pofta. Sa mai mentionez modurile?

O sa pastrez PS5-ul probabil cumpar si PS6 dar sincer se cam alege praful de tot conceptul care e in jurul consolei.

2. #262 SP
    Manager paul's Avatar
    Inca un zvon vorbeste despre o posibila portabila de la Sony:
    Quote Originally Posted by Bloomberg
    Sony Group Corp. is in the early stages of developing a portable console that would play its PlayStation 5 games on the move.

The product is aimed at expanding Sony's reach and contending with Nintendo Co. for the portable gaming market, according to people familiar with its development. It would also counter any potential mobile hardware from Xbox maker Microsoft Corp., which is working on prototypes in the category as well. Sony's portable device is likely years away from launch and the company could still decide against bringing it to market, the people said, asking not to be named discussing private plans.

The idea builds on the PlayStation Portal, an 8-inch handheld device Sony released in 2023 that allows users to play PS5 games by streaming them over the internet. Tokyo-based Sony initially had intended for it to function as a standalone device like Valve Corp.'s Steam Deck, the people said.

Building a mobile device that's capable of directly playing PS5 games would potentially make Sony's software more accessible and appealing to a wider audience. The company has taken several steps in recent times in that direction, including making a bigger push into mobile and PC gaming as well as live-service titles.
    Sony Working on New Handheld Console for PS5 Games to Rival Nintendo’s Switch - Bloomberg

3. #263 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Ca fan Nier Automata m-am uitat si eu la analiza DF pentru PS5 Pro la Stellar Blade dar sincer cu cat ma uit mai mult cu atat sunt mai dezamagit.
    Atentie PS5 Pro are 5 moduri! Ca sa ma joc Stellar Blade la o calitate buna grafica si 60 FPS cu PSSR (PS5 Pro's AI-upscaling) un fel de DLSS 1.0.

Ar trebui sa vand consola cu disc pe OLX, poate iau 1900 de lei in cel mai bun caz, apoi mai pun 2100 de lei sa cumpar PS5 Pro, 140 de lei pentru stand si sa verific cand apare in stoc disc drive-ul sa mai dau 600 de lei. WTF?

Parca consola era accesibila o cumparai apoi o conectai la televizor si gata, nu iti bateai "capul" ca pe PC.
    Sincer asa era in era PS1,2,3 chiar si PS4 dar odata cu PS5 numai e valabil, puteti sa fiti naivi dar odata cu generatia asta totul s-a schimbat.

O spun ca o persoana care a crescut cu PC-ul, si cu consola "terminator" iar mult mai tarziu a inceput cu PS4 PRO, One S respectiv One X.
    In momentul de fata am 4 console Wii U, PS3, PS5 si XSX si un laptop, desktopul pe componente nu mi-a ajuns inca.

Care mai e diferenta intre console si PC? Eu nu o mai vad. Singurul atuu ramas e interfata mai prietenoasa cu televizorul si canapeau in rest zero accesibilitate, preturi mari, setari peste setari.

La ce sa imi bat capul sa vand PS5 si sa trec la PS5 Pro? Numai bine stau in banca mea si ma joc pe PC anul viitor cand e portat jocul?
    Cu detalii mult mai bune si la 60 sau 120 FPS daca am pofta. Sa mai mentionez modurile?

O sa pastrez PS5-ul probabil cumpar si PS6 dar sincer se cam alege praful de tot conceptul care e in jurul consolei.
    Upgrade-ul este acolo... si fara prea multe setari. Doar doua alegeri ai de facut pt PRO in setari. Iar cum la PS setarile se schimba...on the fly (nu tu restarturi si combinatii de "n" luate cate "k"), it just works! Ai vazut cum se simte saltul la un GPU superior pe PC? Asa e si cu PRO-ul. Totul in Stellar Blade este mai sharp, hi-res si la 60+fps's cu VRR. Merita achizitia? Cum ai zis si tu, PS5-ul isi face treaba. Nu toate jocurile sunt PS5 Pro enhanced, dar viitoarele vor fi. Pe langa performanta te mai alegi si cu un controller nou si 2tb.
    Attached Images Attached Images share_20241125_0413050.jpeg share_20241125_0413530.jpeg deshare4.jpeg deshare1.jpeg

4. #264 SP
    Manager paul's Avatar
    DF Gran Turismo 7 Pro tech review:
    00:00 - Introduction
    01:55 - Settings
    02:57 - Ray Tracing Comparisons
    04:47 - RT Reflection Update Rate
    07:22 - RT Roughness Comparison
    09:29 - PSSR Implementation
    11:19 - 8K Mode Tested
    13:39 - PSVR2 Improvements
    17:16 - Performance Testing
    22:14 - Ending

5. #265 SP
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Upgrade-ul este acolo... si fara prea multe setari. Doar doua alegeri ai de facut pt PRO in setari. Iar cum la PS setarile se schimba...on the fly (nu tu restarturi si combinatii de "n" luate cate "k"), it just works! Ai vazut cum se simte saltul la un GPU superior pe PC? Asa e si cu PRO-ul. Totul in Stellar Blade este mai sharp, hi-res si la 60+fps's cu VRR. Merita achizitia? Cum ai zis si tu, PS5-ul isi face treaba. Nu toate jocurile sunt PS5 Pro enhanced, dar viitoarele vor fi. Pe langa performanta te mai alegi si cu un controller nou si 2tb.
    Daca trebuie sa te uiti la videoclipuri de analiza ca sa intelegi de ce sunt 5 moduri si care e mai bun deja nu mai ai acel concept de consola.
    In mod ironic e chiar mai simplu pe PC pui totul pe High sau Ultra si nu iti mai bati capul.

E mult bias aici de la cei care si-au cumparat PS5 Pro care incearca sa isi justifice achizitia prin orice mod.

6. #266 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pai sunt doar 2 moduri de Pro care sunt foarte bine descrise acolo in meniu deci nu trebuie sa te uiti la niciun video ca sa-ti dai seama care trebuie ales. E o decizie care-ti ia doar cateva secunde din viata.

Sunt de-acord ca 2-3 jocuri nu au cele mai reusite patch-uri lor, dar nu prea vad pe nimeni care are consola sa se planga de ea sau de imbunatatirile care le aduce. Doar cei pentru care sunt cam "acri strugurii" fac lucrul asta .

7. #267 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu-i vezi pentru ca nu posteaza aici. Vezi pe reddit sau intreaba-ti prietenii care au consola, sa-ti spuna pe bune, ce parere au despre ea. Eu stiu 2 persoane care au dat retur la cateva zile si 1 persoana care in fiecare zi imi zice ca nu stie ce sa faca, daca sa-i dea retur sau nu, pentru ca nu doar ca nu are ce juca pe ea, dar au reusit sa strice jocuri care mergeau si aratau mai bine pe base PS5 si nu se mai poate intoarce la ele.
    + de asta, chiar ieri mi-a zis ca i-a RE4 nu-i mai vede salvarea, in care avea ~80h bagate.

8. #268 SP
    Ce struguri? Am dat recent pe PC cat 3 PS5 Pro. Nu imi place directia pe care o are Sony ca politici si chiar nu vreau sa incurajeze asa ceva.

Daca avea un hardware capabil atunci PS5 Pro avea un sigur mod 1440p 60 de FPS cu totul pe high dar pentru ca are acelasi procesor Zen 2 cu niste frecvente usor marite si un GPU imbunatatit, vin cu tot felul de moduri, gen Pro Max, zici ca e iPhone si upscaling de la rezolutii ridicole gen 800p. Cu tot marketingul Sony si cel de la DF consola pur si simplu nu e suficient de performanta pentru jocurile AAA noi desi are un pret dublu fata de PS5.

Vin din "sfera" PC si in timp am vazut si eu care sunt avantajele si dezavantajele consolelor.
    Inainte consola era accesibila ca pret si o conectai la TV si gata nu umblai la setari, acum numai e valabil.

razvanrazy
    Se pare ca Sony nu considera ca avem nevoie de jocuri noi ci de remakuri si PS5 pro patch...

9. #269 SP
    Nu stiu daca intelegi diferenta, dar nu Sony personal fac patch-urile de Pro, ci developerii. Si asa cum am scris mai sus, unora nu prea le-a iesit, dar din cauza lor nu putem ignora marea majoritate de jocuri care arata si se misca mai bine pe Pro. Eu ma declar multumit pentru ca jocurile care ma interesau cel mai mult ruleaza foarte bine acum ( FF 7 Rebirth, RE4, Stellar Blade, etc ) .
    Personal nu cunosc pe nimeni care detine consola dar pe reddit-ul PS5 Pro majoritatea comment-urilor sunt pozitive: https://www.reddit.com/r/PS5pro/comm...oughts_on_the/ .
    Am dat recent pe PC cat 3 PS5 Pro.
    Cum te poti astepta atunci ca un PS5 Pro sa ruleze la fel de bine ca un PC?
    E doar un PS5 imbunatatit, nu poate fi comparat cu hardware care costa asa de mult.
    Daca-l faceau mai puternic atunci si pretul era mai mare, si te-ai fi plans si mai mult despre el.

10. #270 SP
    In ultimii 8 ani am cumparat numai console pentru ca au fost accesibile ca pret si ofereau suficienta performanta pentru banii dati.
    PS5-ul chiar daca a fost un pic mai scumpa o consider o consola foarte buna, inovatoare care duce lipsa de jocuri noi.

PS5 Pro aduce mici imbunatatiri la un pret mult mai mare.
    Nu ma astept la un PS5 Pro sa ruleze ca un PC performant dar ma astept ca atunci cand dublezi pretul sa imi oferi 1440p la 60 de FPS cu totul pe high. Pentru 120 de FPS, setari pe ultra si ray tracing sunt constient ca iti trebuie un hardware foarte scump.

Oare de ce crezi ca am cumparat un destop nou dupa 15 ani? Pe langa faptul ca imi plac RTS-urile si jocurile de strategie, pentru ca e o achizitie foarte scumpa dar pentru care primesc suficienta performanta de banii aia.

11. #271 SP
    Nu ma astept la un PS5 Pro sa ruleze ca un PC performant dar ma astept ca atunci cand dublezi pretul sa imi oferi 1440p la 60 de FPS cu totul pe high.
    Chiar si pentru 60 FPS / High si 1440p nativ ai nevoie de un PC mult mai scump decat un PS5 Pro. Tocmai de aceea s-a renuntat la ideea de 4K nativ pe PC pentru ca ar fi prea scump, si toti se bazeaza pe DLSS / FSR in ziua de azi. PS5 Pro reuseste sa ruleze majoritatea jocurilor intr-un 4K Performance Mode acceptabil costand doar cat GPU-ul tau.
    Pretul intr-adevar e mai mare, dar toate s-au scumpit in ultima vreme. Xbox de exemplu cere $600 pe Series X care are doar 1TB in plus de storage, fara niciun performance boost.

12. #272 SP
    Daca trebuie sa te uiti la videoclipuri de analiza ca sa intelegi de ce sunt 5 moduri si care e mai bun deja nu mai ai acel concept de consola.
    In mod ironic e chiar mai simplu pe PC pui totul pe High sau Ultra si nu iti mai bati capul.

E mult bias aici de la cei care si-au cumparat PS5 Pro care incearca sa isi justifice achizitia prin orice mod.
    Poti testa te rog Black Myth Wukong pe PC ultra 4k? (fara frame gen ca PS5-ul nu are) si sa-mi spui cum ruleaza? Eu unu cu 12900k si 3080ti am obosit de la cate combinatii a trebuit sa fac. Poate doar cu un RTX4080/90 treaba este asa de simpla cum zici,dar in momentul ala sarim de 4000ron

13. #273 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    (fara frame gen ca PS5-ul nu are)
    E ceva frame gen implementat si pe PS5 in Wukong. Eu asa tin minte ca am văzut pe la Digital Foundry. In plus, se si simte in controale, au un delay prea mare. Asta e inca un motiv pt care jocu se simte mai dificil decat ar trebui.

14. #274 SP
    Poti testa te rog Black Myth Wukong pe PC ultra 4k? (fara frame gen ca PS5-ul nu are) si sa-mi spui cum ruleaza? Eu unu cu 12900k si 3080ti am obosit de la cate combinatii a trebuit sa fac. Poate doar cu un RTX4080/90 treaba este asa de simpla cum zici,dar in momentul ala sarim de 4000ron
    Ce te face sa crezi ca ma intereseaza 4k? Folosesc DELL G2524H 24.5 inch 1080p 240Hz in combinatie cu AMD Ryzen 7 7800X3D si RTX 4070 Ti SUPER. In viitor o sa trec la GIGABYTE 27 inch M27Q X QHD IPS 1 ms 240 Hz dar mai intai trebuie sa schimb biroul cu unul mai mare.
    Pacat ca nu se gasesc monitoare de 24 inch 1440p.

Nici macar nu ma atrage Black Myth Wukong prefer jocuri gen Stelar Blade, The Last of US, Cyberpunk 2077, Starcraft, Age of Empires etc.

Nu ma astept ca jocurile sa mearga pe PS5 Pro 4k la 60 fps, asa ceva nu e realist dar un 1440p la 60 fps eu zis ca se poate daca ar fi avut un procesor mai bun.

Daca PS5 Pro trecea la Zen 4 atunci intelegeam pretul de 950 de euro dar tot ramane magaria de a cumpara standul si disc driveul separat si diferenta de pret US vs Europa.

Comparatii la pret vad ca faceti intr-una (PS5 Pro vs PC) dar lipsa de jocuri noi de ce nu o mentionati?
    Iti iei PS5 Pro ca sa te joci jocuri vechi...

15. #275 SP
    Ai luat un GPU overpriced si tot te plangi ca PS5 Pro costa cu 100-150 euro mai mult decat ti-ar placea .

16. #276 SP
    Ce te face sa crezi ca ma intereseaza 4k? Folosesc DELL G2524H 24.5 inch 1080p 240Hz in combinatie cu AMD Ryzen 7 7800X3D si RTX 4070 Ti SUPER. In viitor o sa trec la GIGABYTE 27 inch M27Q X QHD IPS 1 ms 240 Hz dar mai intai trebuie sa schimb biroul cu unul mai mare.
    Pacat ca nu se gasesc monitoare de 24 inch 1440p.

Nici macar nu ma atrage Black Myth Wukong prefer jocuri gen Stelar Blade, The Last of US, Cyberpunk 2077, Starcraft, Age of Empires etc.

Nu ma astept ca jocurile sa mearga pe PS5 Pro 4k la 60 fps, asa ceva nu e realist dar un 1440p la 60 fps eu zis ca se poate daca ar fi avut un procesor mai bun.

Daca PS5 Pro trecea la Zen 4 atunci intelegeam pretul de 950 de euro dar tot ramane magaria de a cumpara standul si disc driveul separat si diferenta de pret US vs Europa.

Comparatii la pret vad ca faceti intr-una (PS5 Pro vs PC) dar lipsa de jocuri noi de ce nu o mentionati?
    Iti iei PS5 Pro ca sa te joci jocuri vechi...
    Mi-am luat PS5 Pro(dupa ce am vandut base PS5ul) ca sa ma joc jocuri de PS pt TV OLED 4K VRR in 60/120fps's. Tu ai configuratia aia si te joci in 1080p. Rezolutia aia o aveam pe... ROG Ally .

17. #277 SP
    Una e sa ai 1080p pe un ecran de 24 inch si alta e sa ai 1080p pe 50 inch.
    Pe un ecran de 50 inch clar iti trebuie 4k dar chiar si pe un televizor cu diagonala mare nu vad o problema daca consola reda jocul la 1440p 60 fps cu detaiile pe high.

18. #278 SP
    Manager paul's Avatar
    DF Fortnite Pro tech review:
    00:00:00 Introduction
    00:00:38 No PSSR - And That's Fine
    00:04:36 Hardware Ray Tracing
    00:13:38 120Hz and PC Settings Comparison
    00:16:21 Conclusion

19. #279 SP
    Manager paul's Avatar
    DF Dragon's Dogma 2 Pro tech review:
    00:00:00 Introduction
    00:01:11 PS5 Pro Modes Compared
    00:03:35 PS5 vs PS5 Pro Graphics Mode Comparison
    00:06:37 PS5 vs PS5 Pro Performance Mode Comparison
    00:08:39 PS5 Pro Performance tests
    00:13:02 Conclusion

20. #280 SP
    "00:01:11 PS5 Pro Modes Compared
    00:03:35 PS5 vs PS5 Pro Graphics Mode Comparison
    00:06:37 PS5 vs PS5 Pro Performance Mode Comparison"

Toata comparatia asta e impotriva la tot conceptul din jurul consolei, simplitatea si accesibilitatea hardware-ului.
    Sincer mi se pare ciudat ca nici un veterean al consolelor desi pe forumul aceasta am vazut multe persoane vechi si pasionate sa nu realizeze cat de nociv e PS5 Pro pentru viitorul consolelor. De ce? Pentru ca e digital, scump si creeaza o separere intre cei care isi permit sau vor si cei care nu isi permit sau vor, e creat un precedent periculos.

Stiu e ironic se plange un "PC gamer" care a intrat in lumea consolelor mult mai tarziu.
    Pana la urma cel mai important nu e daca te joci pe consola sau PC e pasiunea si respectul pentru jocurile de calitate, pentru lumea gamingului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 22 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast