Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 108

Thread: Saros

1. #41 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Gata gata, sa stați liniștiți ca a scăzut sub Hermit and Pig la medie, s-a făcut dreptate!!

2. #42 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    A luat 7 pe ign,voi nici macar nu ati inteles ca e o clona de unreal tournament de aia l.ati si cumparat unii.

3. #43 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by qdx View Post
    A luat 7 pe ign,voi nici macar nu ati inteles ca e o clona de unreal tournament de aia l.ati si cumparat unii.
    Cred ca e mai apropiat de Binding of Isaac/Vampire Survivors decat de UT . Pe Steam deck am instalate toate jocurile astea! cred ca o sa-mi placa si Saros.
    Attached Images Attached Images img_5033.jpg

4. #44 SP
    Member codpin's Avatar
    Eu mi-am luat unreal tournament ca era mai ieftin. Nu cad eu în plasa marketingului!!! Mulțumesc qdx ca mi-ai deschis ochii!

5. #45 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    10 Tips That'll Make Your Life Easier In SAROS

Interesant ca armele au stat-scaling, nu tin minte un review sa fi mentionat asta pana acum.
    Si explica bine diferenta dintre armele care au auto-aim si care nu au.

6. #46 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Am bagat 2 run-uri. La cate imbunatatiri au adaugat, Returnal pare acum doar un schelet. Controlul este precis, vibratiile in controller sunt exact ce trebuie iar in combinatie cu niste casti bune pe bass, chiar este imersiv. Grafic este …top! Texturi, cusaturi, arme, iluminare, etc. N-ai ce sa reprosezi. Art style/lore puternic inspirat din universul Aliens/Prometheus/Pitch Black. Cum sa nu-ti placa?
    Attached Images Attached Images img_5063.jpeg img_5064.jpeg

7. #47 SP
    Prea tare!! Cum ai reusit sa pui mana pe el asa de repede?

8. #48 SP
    Digital Deluxe Edition vine cu Early Access de 48 ore.

9. #49 SP
    Imi vine sa arunc consola pe geam cand ii vad ca nu adauga Photo Mode day one. Resident Evil n-a avut, am terminat jocul fara, Pragmata nu are, acum vad ca nici asta nu are...

Nu inteleg de ce atunci cand lansezi niste jocuri superbe dpdv grafic nu faci o prioritate din photo mode...

10. #50 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pentru ca te costa dev time pretios si n-are sens sa ratezi o fereastra buna de launch pentru un feature atat de optional.

11. #51 SP
    Member codpin's Avatar
    Maine seara sunt calare pe el…

12. #52 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Prima impresie a mea e buna. 2 run-uri am facut, in primul am murit la un boss unde e tutorialul, al doilea a durat mai bine de 30 de minute. Pare mai usor decat Returnal la prima vedere. Scutul by default e pe R1 si trasul e pe R2, nu stiu daca se poate sa ai scutul activat si sa si tragi in acelasi timp. Te iau prin surprindere "dihaniile", pici inevitabil in ambuscada si vin cate 5-6 pe tine. In Returnal erau usi daca va aduceti aminte, un fel de "camere". Aici fie urci, fie cobori, ai impresia ca te duci undeva si gasesti si pereti secreti pe stilul Dark Souls.

13. #53 SP
    Housemarque says Saros is easier because no one could beat Returnal - Polygon
    In a video interview with Polygon, creative director Gregory Louden and associate design director Matti Häkli explained why Housemarque made Saros more approachable than Returnal. The decision came down to a simple fact: a lot of players just couldn’t beat Returnal.
    “We knew we created something special and we knew that everyone loved Returnal, but people did tell us, ‘I wanted to love Returnal, but I just couldn't get forward,’” Louden told Polygon. “So we wanted to allow players to confront the challenge in their own way. That was the idea of rewarding the progress. It was the idea of adding the modifiers. But something I'm really proud of Matti and our amazing design team is these modifiers don’t just make the game more approachable. It makes it way more brutal, which I think is super cool.”
    Cum vi se pare pana acum? Unii spun ca e destul de greu dar citesc si opinii ca este mult mai usor ca Returnal. E posibil si ca dificultatea sa creasca dupa primele bimoes.
    Eu nu am timp de el inca, sper sa-l pot incerca saptamana viitoare.

14. #54 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Dezamăgitor. Mie Returnal mi s-a părut cu adevărat perfect ca dificultate - nu atât de greu încât să devină frustrant, dar suficient de greu incat să mă țină cu sufletul la gura în fiecare clipă. Măcar are moduri care cresc dificultatea, precum pact of punishment in Hades?

15. #55 SP
    Da, are Carcosan Modifiers cu care poti face jocul mai greu dar si mai usor - e foarte posibil ca unii jucatori sa-l faca mult mai usor folosind acest sistem, si apoi se plang de dificultatea redusa .

16. #56 SP
    Member tmihai20's Avatar
    În cel mai rău caz jucătorii nu au înțeles cum e făcut Saros, având experiența din Returnal.

17. #57 SP
    Da, asa pare sa fie. Multi se asteapta la Returnal 2, dar Housemarque au spus ca ei nu au vrut sa faca din nou acelasi lucru, de aceea i-au dat un alt nume.
    In articolul postat mai sus scrie ca doar 6.4% dintre jucatori au terminat Act 3 in Returnal pe Steam, un numar foarte mic comparativ cu alte jocuri, lucru care i-a deranjat pe Housemarque.
    La 29:15 este un interviu cu director-ul jocului care explica de ce au vrut sa faca altceva decat "Returnal 2":

18. #58 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Am mai facut un al treilea run aseara si am ajuns la primul boss - Prophet. M-a omorat ca trebuie sa ma adaptez la tiparul gloantelor colorate. Voi intelege sper mai bine in urmatoarele run-uri utilitatea scutului ca pana acum nu-l gasesc folositor. Eu prefer sa ma feresc. Nu poti sa ai scutul activat si sa tragi cu R2. Doar o singura arma am descoperit pe langa pistol, un rifle care mi-a picat de multe ori cu eficienta diferita. Vazand postarile am ajuns sa cred ca atat Returnal cat si Saros sunt cumva jocuri de "nisa". Nu au acel element "wow" care sa atraga si alta categorie de gameri. Daca ti-a placut Returnal, Saros e pentru tine, daca nu... Depinde de tine si de dispozitia care o ai. E mai usor fata de Returnal, viata pica mai des, ai si sistemul de upgrade care te ajuta si are aceeasi atmosfera "dark" unde nu ti se explica nimic la inceput si tu gasesti log-uri audio si file-uri si iti dai seama ce se intampla. Sper sa-i adauge un dlc gratis cu CO-OP online sa-l faca mai accesibil, mai fun.

P.S. La ce s-a intamplat cu Blupoint Games exista risc si pentru HouseMarque sa fie "lasati la vatra" de catre Sony daca Saros nu se vinde bine.
    Ei stau 3-4 ani sa produca jocuri similare, AAA ce-i drept insa nu-s pentru o categorie larga din pacate. Deci sa nu ne mire daca vine un anunt intr-un an,doi ca studioul se inchide.

19. #59 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Eu n-am jucat Returnal, dar poate voi încerca. Din ce am văzut și auzit despre gloanțele din Saros, situația e așa. Am fost atent pentru că aș vrea să joc Saros cândva. De-asta urmăresc și topicul de aici și ce spuneți voi.

There are three projectile colors you'll encounter in Saros: blue, yellow, and red. Blue projectiles are the most standard; these can be absorbed by your shield, which in turn will charge your power weapon. This is an extremely useful technique to dispatch bosses quickly. Alternatively, you can dash through them without taking damage.
    Red projectiles cannot be blocked with your shield, nor can they be dashed through. These are known as nova projectiles, and you must avoid these entirely… unless you have the Nova Dash Carcosan modifier enabled, which allows you to dash through them. Eventually, you'll unlock the Parry ability, which can also be used to defend yourself against red projectiles.
    Yellow projectiles are corrupted, which means they'll deal corruption damage. If they hit you, they will essentially deplete the size of your integrity bar. Corruption can be removed by using your power weapon. Yellow projectiles can be dashed through, and once you have the Shield Amplifier skill in the armor matrix — the first purple node available — they can also be absorbed by your shield.

Sursa AICI și AICI.

20. #60 SP
    Returnal e considerat un success de catre Sony, desi a vandut mai putin de 2 milioane de unitati. Ar fi tare aiurea sa se astepte la vanzari mult mai mari de la Saros pentru ca, asa cum spui, este un joc mai de nisa si nicidecum mainstream dar nici bugetul nu pare sa fi fost prea mare - cam 70 milioane de Euro.
    E tare naspa ca i-au inchis pe Bluepoint dar ei au pierdut ani intregi de development pe un joc live-service care nu s-a lansat, deci nu putem spune ca Housemarque sunt in aceeasi situatie.

EDIT: scutul poate fi folosit fara sa tii butonul apasat, el tot iti blocheaza proiectilele si le absoarbe pe cele albastre pentru a umple "Power Gauge-ul". E explicat in video-ul acesta: https://www.consolegames.ro/forum/si...7&postcount=45 .
    Poate te ajuta si asta:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks