Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 108

Thread: Saros

1. #81 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Gata jocul, I rolled the credits! O experienta absolut fabuloasa, din toate punctele de vedere. Acum, incepe drumul spre platina!

Boss rankings, dupa prima experienta cu fiecare (from hardest to easiest):

1. King
    2. Priestess
    3. Architect
    4. Shepherd
    5. Bastion
    6. Legion
    7. Prophet
    8. Rhabdom

Lista completa de boss fights:

2. #82 SP
    Member codpin's Avatar
    Bv băieți! Eu am reușit să joc doar vreo 3 ore cumulat până acum. Și încă n-am trecut de Bastion. Mor ca prostul pe drum. Cel mai bun run a fost când mai avea vreo 10% din viață și am murit pe greșeala mea. Aia e!

Poate prind în weekend mai mult timp să avansez și eu.

3. #83 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Am reusit sa bat si eu primul boss....in vreo 2-3 incercari. Initial am zis ca e mai greu decat returnal, dar nu e asa. Singura chestie care ma deranjeaza sunt diferentele la arme...nu e foarte intuitiv cat de bune sunt vs ce ai deja in mana...poate daca ar pune ceva numere ici colo, ar ajuta. Inca nu ma pot obisnui cu scutul ala deloc, uneori parca nu am destule degete pentru toate butoanele

4. #84 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am ajuns la concluzia ca imi place mai mult Returnal decat Saros. Da, in Saros au dat potentiometrul la maxim cand vine vorba de bullet hell si e impresionant ce au facut, dar are un downside, mai ales faptul ca din start arunca in tine cu puzderie de proiectile - te "desensibilizeaza" destul de repede. Deja cand vad o ploaie de bile venind spre mine nu ma mai impresioneaza asa mult.

In rest, pe celelalte paliere, mi se pare la fel sau mai jos ca Returnal - prezentarea e mai slabuta in general (sau poate imi placeau mie mai mult elementele horror din Returnal) si se vede si in detaliile mici - nu mai ai "shop"-ul si currency-ul temporar, artefactele sunt niste stat increases plictisitoare (versus Returnal unde erau lipitori care se atasau de tine si efectele erau interesante), armele sunt asa-si-asa (multe diferente sunt greu de sesizat si prost explicate, desi problema asta era partial si la Returnal), elementele de roguelite sunt diminuate, progresia scaleaza mult prea agresiv pentru mine, varietatea camerelor/secretelor e mai scazuta, iar inamicii jur ca parca n-au identitate sau sunt greu de observat, pana acum n-as putea sa-ti descriu un inamic in afara de bossi si pe multi ii incurc inainte sa inceapa sa traga. Scutul mi se pare un afterthought din ce am jucat, mi-e greu sa-i justific existenta mai ales ca e greu de folosit la reactii rapide.

Moment-to-moment e fun, e incontestabil, si e un joc bun in continuare mai ales pe gameplay dar pentru mine e un maxim 8, pe cand Returnal era cel putin de nota 9.

5. #85 SP
    Si eu am avut senzatia asta la inceput dar apoi am incarcat pentru 15 minute Returnal pe contul secundar si mi s-a parut pistol cu apa. Cred ca la Returnal a fost impactul ala senzational, cand vedeam pentru prima oara armonia aia de gloante si acel tip de gameplay, pe cand la Saros stiam la ce sa ne asteptam si multe elemente, chiar daca facute mai bine, nu mai au acelasi impact.

Nu fac defend, spun doar ca Saros se afla in postura fratelui mai mare care doar pentru ca nu mai este prima experienta trebuie sa faca totul mai bine, este judecat mai aspru si mai riguros si nu mai surprinde la fel de usor. Astept o trilogie!

Astazi am facut platina dar inca nu-mi vine sa-l las, vreau sa incerc un run end to end ca am niste beefs de rezolvat cu vreo 2 bosi si vreau sa le arat putin Smart Rifle aia cu homing missiles sau Bifurcator Crossbow de level 40+
    Attached Images Attached Images 20260511163541.jpg saros_20260511155959.jpg

6. #86 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Si mie imi place Returnal mai mult decat Saros. Returnal e mai lent, insa mai greu ca nivel de dificultate. Am facut un run acum cateva zile in Returnal si am murit in a 4 a camera din primul biom, in al doilea run am reusit sa-l termin si am gasit si o "inscriere pe perete" pentru Scar Survey. Mai am cateva pentru platina insa sunt random generated si nu pica la fiecare run. Imi plac mai mult armele in Returnal, in Saros gasesc rifle-ul super fain. O sa reintru cat de curand in el, vreau sa-l platinez si eu. Ambele jocuri sunt superbe. Ar fi o treaba sa iasa si al treilea, pe PS6 de ce nu ?

7. #87 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Cu Saros, Housemarque au devenit…mai comerciali! I-au prostit Sony si pe astia, bagandu-ne pe gat inclusiv DEI-ul cel de toate zilele! Waiting for FH6!

8. #88 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Se stia de ceva vreme ca vor fi mai comerciali, pentru sales in primul rand. Povestea lacrimogena ca vor ei mai multi playeri sa le joace capodopera, sunt vorbe pentru bebelusi =)

9. #89 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Sa te plangi in 2026 de DEI sau "woke" demonstreaza clar ca ai fost (sau inca esti) manipulat de propaganda extremei drepte din SUA, lucru care mi se pare foarte trist. Doar o secunda iti ia sa te uiti la cate razboaie participa si cat de mult destabilizeaza absolut toata planeta, ca sa vezi defapt ca cei care ataca cel mai mult curentele progresive (DEI, LGBT, etc.) sunt cei mai vinovati pentru aceste lucruri. Si daca noi continuam sa propagam ideile lor fara sa gandim critic nu suntem mai mult decat sclavi ai propagandei lor.
    Referitor la Saros - daca ati observat video-uri pe YouTube sau postari pe social media, sa stiti ca multe din ele sunt bazate pe informatii false, sau exagereaza unele aspecte din povestea jocului, asa cum fac cu toate jocurile care sunt desemnate "woke" in ziua de azi.

10. #90 SP
    Member codpin's Avatar
    Mai eu sunt abia în biome 4 da să mor dacă am văzut ceva woke până acum… poate o fi mai încolo da who the f*ck cares?

Jocul e fain, s-a lansat fără buguri, tot ce au reparat la el au fost niște chestii de balance la arme. Câte jocuri se mai lansează așa? Și să fie și fun?

11. #91 SP
    Jocul pe gameplay este ce trebuie. Dar cand vi de la un story precum cel din Returnal, scuzati-ma pe mine ca mi-a sarit in ochi checklist-ul din Saros, mai mult ca sigur impus de Sony.

12. #92 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Eu sunt convins că Sony nu a intervenit cu nimic și că se exagerează în comparația cu Returnal. Nici Returnal nu a fost primit bine la început. Returnal a avut o lansare mai zdruncinată decât Saros.

13. #93 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Jocul pe gameplay este ce trebuie. Dar cand vi de la un story precum cel din Returnal, scuzati-ma pe mine ca mi-a sarit in ochi checklist-ul din Saros, mai mult ca sigur impus de Sony.
    Care checklist? Poți da niste exemple concrete să înțeleg și noi despre ce vorbești?

14. #94 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am lucrat cu cineva care a fost la Housemarque, nu le-a impus nimic Sony

15. #95 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Care checklist? Poți da niste exemple concrete să înțeleg și noi despre ce vorbești?
    Cel mai probabil personaje feminine, de culoare si/sau LGBT . Din cate am citit pe twitter, cam asta-i deranjeaza pe unii.

16. #96 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Cel mai probabil personaje feminine, de culoare si/sau LGBT . Din cate am citit pe twitter, cam asta-i deranjeaza pe unii.
    Te astepti sa vezi un *** la final si cand colo...

17. #97 SP
    Nu m-am putut abtine si am reluat si Returnal, ceea ce au facut oamenii astia in materie de gameplay si boss design este top quality!
    Prin urmare, ma gandeam sa facem un ranking cu cei mai spectaculosi bosi ai Housemarque to date. Astept si listele voastre, daca aveti chef!

In functie de overall epicness, spectaculozitatea luptei, arena design, lista mea ar fi cam asta (from best to worst):

1. Architect
    2. Ophion
    3. Priestess
    4. King
    5. Shepherd
    6. Hyperion
    7. Nemesis
    8. Prophet
    9. Ixion
    10. Phrike
    11. Legion
    12. Bastion
    13. Rhabdom

18. #98 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    E ilegal să pui Ophion peste Hyperion. The buildup, the song, the tension! Doar când mă gândesc îmi vine să cumpăr Saros, sau măcar să reinstalez Returnal. Daca Saros are și un singur boss fight la fel de fabulos, mă declar mulțumit indiferent de cum e restul jocului.

19. #99 SP
    Acum ca mi-ai spus l-as pune chiar pe 2 pe Hyperion.. oricum top 7 sunt toti epici in felul lor si ii despart chestii foarte subiective .
    La Ophion m-a impresionat extrem de tare felul impunator in care acopera arena si toate efectele alea care efectiv te faceau sa simti ca te lupti cu tot universul sub apa. Si Nemesis mi-a placut foarte mult ca large scale, dar frustrarea de a ajunge la el de 15 ori mi-a taiat putin din experienta.

Revenind la Saros, Doamne cum ii ard aripile alea lui Architect cand survoleaza arena, Priestess cum face batalia sa para in 100% sync cu dansul ala al ei...

Pur si simplu pentru mine jocurile astea puteau sa aiba si povestea lui Alex Hunter din Fifa, la nivel de gameplay si boss design le consider la nivelul From Software și Game Science (Wukong) fara nici un alt rival in industrie!

20. #100 SP
    Manager paul's Avatar
    (Doar?) 300.000 unitati vandute in 2 saptamani. Analiza Alinea:
    Quote Originally Posted by Alinea Analytics
    Saros is Sony’s first big 2026 exclusive. Its performance so far has been a little slow, but this is a niche game, and the context around its launch matters.

Let’s dig in.
    Saros sells 300K+ in its first two weeks - by Rhys Elliott
    Attached Images Attached Images alinea_analytics_saros_analysis_first_2_weeks.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks