Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: God of War Trilogy Remake

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

God of War Trilogy Remake

Quote Originally Posted by PlayStation
    God of War trilogy remake in development.
    Attached Images Attached Images god_of_war_trilogy_remake.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Doamne ce frumos ar fi sa scoata o editie fizica Collector's sau ceva similar, o incununare completa a unei serii de exceptie!
    Le-am terminat pe toate originale pe PlayStation 2, abia astept!

3. #3 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Le-am terminat pe toate originale pe PlayStation 2, abia astept!
    GOW 3 a fost lansat pe PS3.

4. #4 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ai dreptate, incepe sa-si faca simtita aparitia Alzheimer-ul!
    Asa este, doar 1 si 2 le-am avut pentru Playstation 2, partea a 3-a si Ascension le-am terminat pe PS3!
    Attached Images Attached Images ps2.jpg

5. #5 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Si eu il astept, asta e cu adevarat o serie ce merita un remake ca la carte. Sper sa vina cat mai repede data oficiala de lansare .
    Speram totusi si la alte titluri, un Resident Evil 1 remake, Silent Hill 1 remake, etc...sunt atat de multe jocuri foarte foarte bune din era PS 1 si PS 2 care ar merita remasterizari precum s-a facut la Resident Evil 2 si Resident Evil 3 si care ar atrage gamerii mai tineri, pentru ca trebuie sa fim realisti...a fost o perioada de exceptie atunci.

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Asa este, doar 1 si 2 le-am avut pentru Playstation 2, partea a 3-a si Ascension le-am terminat pe PS3!
    Ascension ramane blocat pe PS3.

7. #7 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Este în regulă că a rămas acolo. Deși studioul este același, o mare parte din echipa care a lucrat la jocurile precedente a fost absentă în crearea lui Ascension, la fel cum a fost și cazul lui Cory Barlog.

Deși voiam să spun că recent am terminat seria clasică, acum îmi dau seama că nu este chiar atât de recent, în curând se fac patru ani. Sunt foarte încântat de acest anunț. Probabil va mai dura trei ani până va fi gata. Mi se mai șterg lucruri din memorie până în momentul în care le voi relua pe toate, înaintea noului GoW, care sper să fie despre mitologia egipteană.

8. #8 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu tot sper sa vad si jocuri noi in stilul GoW-urilor vechi, m-am saturat de third person souls-like combat. As da orice pentru un Dante's Inferno 2.

9. #9 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Am instalat gow ragnarok jucat ceva pe la inceput si cam atat,nu ma atrage pare plicitisitor.E inferior lui nioh 3.

10. #10 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by qdx View Post
    Am instalat gow ragnarok jucat ceva pe la inceput si cam atat,nu ma atrage pare plicitisitor.E inferior lui nioh 3.
    M-am jucat Nioh 3 și l-am lăsat. E inferior lui NFS Underground… /s

Cum să compari frate GoW cu Nioh? N-au nici o treaba unul cu altul…

11. #11 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

12. #12 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ce-i ala TC Carson, ceva metoda noua de rendering?

13. #13 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    E actorul care interpreta vocea lui Kratos in primele 3 jocuri.
    Dar partea importanta din zvon e ca jocul va avea un combat system nou.

14. #14 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Eu abia astept sa vina cu o data de lansare...pentru mine o sa fie day one, indiferent de cum o sa-l lanseze, cu sistem de combat nou sau nu...abia astept sa le rejoc. Le-am jucat cand eram copil, nu mai stiu nimic din ele, doar ca au fost unele din cele mai bune jocuri pe care le-am jucat.
    Daca intradevar vin si cu sistem de combat nou asemanator cu GOW 2018 ma declar super multumit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.