Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 304 of 305 FirstFirst ... 204 254 294 302 303 304 305 LastLast
Results 6,061 to 6,080 of 6083

Thread: PlayStation Plus

1. #6061 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Pentru abonatii existenti PS Plus Esential au o reducere slaba de 20% de BF, la cate jocuri cumparate am pe PS, Xbox si PC si cat timp liber am nu mai avea rost sa o tin, multiplayer-ul nu ma intereseaza asa ca am anulat subscriptia, pe 16.02.2025 cand imi expira nu o sa se mai reinoiasca.

La fel am facut si cu GamPass-ul acum 3 luni.

2. #6062 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Destul de bune jocurile de la PS Plus în decembrie: It Takes Two, Aliens: Dark Descent și Temtem. De Temtem nu am auzit.

3. #6063 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Iară mortăciuni

4. #6064 SP
    Manager paul's Avatar
    Din cauza problemelor la PSN de sambata, cei cu abonament Plus primesc 5 zile gratuit:

5. #6065 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    2011 all over again cu " va rog sa ne scuzati, poftiti niste ps plus din partea case ".

6. #6066 SP
    Member Gabby95's Avatar
    Dragon Age: The Veilguard aparut pe 30 Octombrie si deja se gasea la 70 de lei pe olx. Ma bucur ca nu m-am grabit, desi am inteles ca jocul este un esec dpdv al story-ului sper sa merite incercat macar pentru combat.
    Attached Images Attached Images screenshot_20250226_183337.jpg

7. #6067 SP
    Member codpin's Avatar
    Poate asa il incerc si eu. Macar de dragul jocurilor vechi.

8. #6068 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Salutare, am pus mana pe un PS Portal nou nouț zilele trecute și mă tentează abonamentul Premium, sa văd cum merge Cloud Streaming și nu numai. Aș vrea sa întreb dacă are/a avut cineva Plus Premium și chiar merita banii aia ( e dublu fata de cel Essential ), mulțumesc.

9. #6069 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Eu l-am avut acum 3 ani, l-am cumparat degeaba pentru ca aveam majoritatea jocurilor. A fost mai mult pentru cateva titluri PS/PS2. Daca ai librarie mare de jocuri, nu se merita.

10. #6070 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Pai asta e, ca nu prea am multe luate digital, evident în afara celor primite lunar la PS Plus, tot ce am am pe discuri...

11. #6071 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Daca puneau si ei la premium ultimele jocuri cum fac cei de la Xbox, atunci se merita.

12. #6072 SP
    Manager paul's Avatar
    De maine, Days of Play 2025:
    PlayStation Plus memberships

This Days of Play, save on a new or upgraded PlayStation Plus membership – players who join PlayStation Plus during this year’s celebration can save up to 33% on select 12-month memberships.* For players who are currently a PlayStation Plus Essential or Extra member, save 33% on the remainder of your membership when upgrading to PlayStation Plus Premium/Deluxe.**

*Discounts vary by region/tier and are subject to certain eligibility restrictions. Game library varies over time, region/country, and plan. PS Plus is subject to a recurring subscription fee taken automatically (at the then current PS Store price) until cancellation. Terms apply: play.st/psplus-usageterms.

**At the end of your current subscription, you’ll be charged recurring subscription fees (at the then-current PS Store price) for PlayStation Plus Premium/Deluxe at your current billing frequency, unless cancelled.
    Celebrate Days of Play 2025 starting on May 28 – PlayStation.Blog
    Attached Images Attached Images 2eaaf9637dd7fcb1e7e42fbc73c6bc1509256ab8.jpg

13. #6073 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Parcă uită în mod intenționat de cei care au deja subscripție. Era bine dacă ar fi dat o reducere mai mică la prelungirea abonamentului.

14. #6074 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Măcar acum are reducere și essential, ultima dată nici nu l-au băgat în seamă.

15. #6075 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Prea tarziu, oricum m-am saturat de subscriptiile astea tot mai scumpe si care au continut care poate fi sters oricand.
    Prefer sa cumpar jocurile.

16. #6076 SP
    Member musat's Avatar
    Da....a inceput Days of Play 2025! Dar iar nu sunt promotii pentru prelungirea abonamentelor premium. Pret intreg! Iar o sa expire abonamentul meu si iar astept sa apara ceva reducere (noiembrie, decembrie) ca sa il cumpar din nou...Cred ca era mai bine financiar pentru Sony sa imi dea reducerea acum decat sa piarda cateva luni fara bani din partea mea (aici vorbesc strict pentru mine, poate altii cumpara la pret intreg acel abonament !)
    Partea draguta este ca daca nu am abonament si vreau sa fac unul nou acum, am reducere de 33% (505,85 lei), dar nu vor sa il prelungesc pe cel care il am acum....Ghinion !

17. #6077 SP
    Member codpin's Avatar
    Mie mi se pare enorm 500 pe an (cu reducere) pentru posibilitatea sa te joci online. Ca jocurile alea care ti le baga pe gat lunar sunt mizerii de multe ori.

Cand era 200 cu reducere luam sa fie acolo, eu oricum nu ma joc online da o data pe an se nimerea un joc care era cat de cat ok pt mine.

De un an am renuntat si nu cred ca ma mai intorc la PS+.

Incerc sa reduc pe cat posibil toate abonamentele pentru ca astia o iau razna cu preturile lor. Nu ca nu mi-as permite neaparat, dar daca stam si dam, ei inteleg ca vrem si ne place. Fk that!

18. #6078 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Bătaie de joc la essential (70 lei reducere) zic pas și de data asta la abonament.

19. #6079 SP
    Member flaviud's Avatar
    Ca te joci online ai nevoie de ps plus essential, nu premium, care acum la reducere e sub 300 lei/an. Daca imparti la 12 luni, e o gluma, pretul unei beri bune in oras. Eu am luat extra, cu cod de pe shopto am dat 67 euro pe cod de 70 de lire si diferenta am dat cu cardul, m-a scos la aprox 350 ron/an.

20. #6080 SP
    Member musat's Avatar
    Poate nu am scris eu corect! Dar eu am deja abonament premium si vroiam (banuiesc ca la fel ca toti cei care au deja un abonament in curs) sa cumpar inca un an. Nu voi face acest lucru in aceste glorioase "Days of Play 2025" pentru ca pe marea firma Sony ii doare fix in cot (asta este o traducere aproximativa a ceea ce vroiam sa spun de fapt) de cei care au cumparat deja aceste abonamente (de oricare fel ar fi ele). Nu au ochi/buzunare decat pentru cei care inca nu sunt deja abonati! Doar acolo sunt "reducerile". Asa au facut in fiecare an de cand au diversificat cele 3 abonamente! Nu este nici o problema pentru ca dupa expirarea abonamentului o sa astept urmatoarea perioada de "reduceri".

(Si da, nu trebuie abonament premium pentru a juca online dar al meu copil foloseste functia aia de a juca jocuri de ps3 (redare in flux din cloud))

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.