Nu ma pot conecta pe site https://store.sonyentertainmentnetwork.com. Dau login imi apare fereastra dar dispare dupa jumate de secunda..
Nu ma pot conecta pe site https://store.sonyentertainmentnetwork.com. Dau login imi apare fereastra dar dispare dupa jumate de secunda..
Am cumparat si eu 90 zile ps + de pe cdkey si imi apare asa:
In cat timp se rezolva?PLAYSTATION PLUS - 90 DAY SUBSCRIPTION
As part of our standard security measures, orders are routinely selected for review to ensure the safety of our site.
Your order will be reviewed by one of our agents.
Edit later, imediat s-a rezolvat!
killzone 3 a fost pe PS+?, am vazut la altex 50 lei si nu stiu ce sa fac, sa cumpar sau sa astept sa apara pe PS+
Salut, am cautat un thread specific pentru a posta intrebarea urmatoare dar n-am gasit asa ca postez aici (sper ca nu e nicio problema): Vreau sa-mi cumpar PS+ si trebuies sa platesc prin paypal. Cam in cat timp primesc mailul de confirmare a cardului sau unde gasesc codul ala 4-digit? Multumesc!
Salut.
De unde vrei sa-ti cumperi? La ce "codul ala 4-digit" te referi?
Daca te referi la cel de PayPal, ei o sa-ti ia 1.5 euro (ii dau inapoi) si la extrasul de cont facut pe acea tranzactie vei avea un cod de 4 cifre, nu stiu daca se face instant, ei zic ca dureaza pana la 2-3 zile. Eu am facut marti, si am verificat miercuri dimineata si il aveam.
afilierea unui card la un cont de paypal poate dura si 2 minute, daca ai internet banking cu notificari rapide ale tranzactiilor sau a extrasului de cont in timp real, atunci vei gasi acel cod de 4 cifre in extras sau pe IB la momentul tranzatiei/afilierii.
salut,
as vrea sa-mi iau si eu playstation plus, doar ca am 2 conturi, si unul din ele nu mai stiu pe ce zona este facut (uk sau usa),celalalt este ro. cand intru pe el preturile sunt in $, dar contendul cred ca este de uk.
1: ceva idei cum pot afla pe ce zona este facut ca sa stiu pe ce zona sa-mi cumpar ps+?
2:si pe ce zona e mai bogat contendul? uk sau usa?
3: contul ps+ acticat pe usa sau uk imi va merge si pe ro? adica jocurile downloadate sau cumparate?
multumesc!
Daca preturile sunt in $ este cont de US.
1. Intra la account management si vezi ce adresa este setata.
2. http://www.consolegames.ro/forum/f15...ml#post1009716
3. jocurile descarcate de pe contul de US/Uk merg pe toate conturile din consola unde au fost descarcate, atat timp cat este prezent contul de download.
Sincer daca vrei pentru PS4 poti opta pentru US deoarece jocurile sunt mai ieftine si la fel, 1 an de PS+ este cu 40-50ron mai ieftin. Jocurile pe PS4 vor fi atat in UK cat si in US![]()
Pai tocmai din cauza ca e proaspăt lansată consola și nu au ce să ofere acum. Dar poate peste un an alta o să fie situația.
mda, cea de romania este pe romania, iar cea care credeam ca este usa este defapt ... emiratele arabe unite. ce gresala copilareasca am facut cand am facut contul acum 5 ani la misto...
pe ps3 se vede la account info/adress regiunea selectata la inregistrare, pe ps4 nu vezi nimic.
multumesc de raspunsuri, cred ca o sa raman pe uk, pt ca am facut deja un cont,numai ca-mi cere credit card info ca sa activez 14 days free ps+, tocmai acum cand mi-am inchis toate conturile bancare ...
citisem zilele astea pe net, cred ca un review de ps4, cum ca pe ps+ ai lunat 3 jocuri ps3 si 1 joc ps4 gratis lunar, iar pe uk ai 2 de ps3 cu 1 de ps4 (plus jocuri de ps vita, dar nu am luat in considerare pt ca nu detin asa ceva.
este adavarat?
Este necesar sa ai ps+ pe ambele conturi? Spre exemplu, daca achizitionez ps plus pe US, cumpar jocuri de acolo joc online pe ambele conturi (al doilea cont fiind UK). Intrebarea mea este următoarea, daca achiziționez un joc din zona doi si ii dau redeem pe contul de UK pot juca online daca ps + este prezent doar pe US?
o intrebare ca sa stiu daca am pierdut...GTA Liberty City Stories pt. PSP mergea si pe VITA?
LE: da mergea si nu l-am downloadat![]()
Nu era nevoie sa il downloadezi, poti doar sa ii dai "buy". Poti sa faci asta si pt jocurile de ps4, insa trebuie sa te loghezi de pe pc.
stiu dar uite ca nu am facut-o,bine nici nu aveam vita atunci insa altor jocuri le-am dat purchase.Eh,or mai fi si altele pe viitor.
Bookmarks