Nu stiu de ce stiam eu de 31, deci nu am pierdut nimic, ms mult.
nu cred, foarte rar se intampla asa cevasi nu as vrea payday 2, mai de graba un tomb raider, dar greu stiu
![]()
Foarte des se intampla asa ceva mai bine zis, sigur o sa il primim, luna viitoare sau in alta luna curand.
Salut, e prima oara cand vreau sa-mi cumpar PS+ 1 an pentru ca, "in mod misterios", o consola PS4 "a aterizat in manile mele".Am inteles ca cdkeys.com ar fi cel mai bun site pentru UK cu preturi ok. Intrebarea este: Pot sa platesc doar prin PayPal sau mai exista si alta modalitate?
Multumesc!
sALUT, IMIPUETI SPUNE VA ROG CE ESTE MAI RENTABIL IN MOMEMNTUL DE FATA PS + UK SAU US ?
UNDE SUNT JOCURILE MAI BUNE?Daca imi fac cont de us , si pe consola am un cont de uk ,pot sa joc jocurile dowladate pe consola pe contl de uk sau trebuie numai pe cel de us ?
merci
stie careva cat e lira pe cdkeys.com ??? ca mar interesa un psn plus pe 1an uk si vad ca e 34.59lire fara discount de 5% si cu discount e 32.89lire... si mar interesa daca e scumpa lira la ei..... as vrea sa platesc cu paypal si as avea 180ron .. oare imi ajunge?
eu am dat pe el 181 ron de acolo anul trecut. dar poti sa incerci. oricum daca nu se realiz tranzactia inseamna ca nu ai destul...
Avand in vedere ce jocuri sunt pe vita, luna asta sunt chiar bune jocurile care s-au dat zic eu.
Bookmarks