Daca am avut contul PS+ activ si am ratat sa dau download la jocurile dintr-o luna si au fost scoase, mai am posibilitatea sa le mai scot cumva ?
Daca am avut contul PS+ activ si am ratat sa dau download la jocurile dintr-o luna si au fost scoase, mai am posibilitatea sa le mai scot cumva ?
Am rasfoit tot forumul in cautarea unor raspunsuri mai clare,deci :
1. cand imi creez contul pe SEN la Country/Region aleg UK si dupa imi trebuie o adresa de UK si un card de UK?
2. daca imi cumpar dupa allromedia ps+ pe 3 luni sau un an nu mai trebuie sa adaug nici un card(decat in cazul in care vreau sa cumpar ceva dupa store)?
3. ar trebui sa imi intre in ps store sa vad ce au pe acolo chiar daca nu am ps+?
4. cei care au ps4 cand ati desfacut cutia ati avut vreo brosura ceva cu un cod pentru cele 14 zile de trial sau doar ghidul de instalare in mai multe limbi?
1. iti cere o adresa de UK la care poti trece adresa unui hotel de acolo (intri pe google si gasesti un hotel din UK si treci adresa aia)
2. ps+ de pe alromedia practic e un cod care-l introduci in PSstore la redeem code, nu-ti va cere nici un CC
3. iti merge PSstore-ul chiar daca nu ai PS+, PS+ practic e un ,,bonus", cu el poti face upload la salvari in cloud, primesti jocuri gratis in fiecare luna, reduceri la jocuri pe Store etc. Desi am inteles ca pentru MP la unele jocuri, dar asta pe PS4, PS+ va fi obligatoriu (nu prea stiu care-i faza aici ca nu m-a interesat, e prea bun PS+ ul si nu vad de ce as renunta la el)
4. eu n-am avut nici o un cod de 14 zile gratis, doar ghidurile alea
l-ai rasfoit dar...cam degeaba pentru ca informatia exista si este clara.
1) da alegi UK sau US, da cu adresa si nu legat de card, sau daca ai card de UK sau US...go ahead. foloseste wallet cu prepaid cards sau direct redeem codes pt PS+
2) DA, vezi si rasp la 1.
3) da
4) NU! trial-ul il activezi din store direct. este free la prima activare
Da am gasit-o in alta parte informatia,eu ma referisem la aceste 97 de pagini,oricum mersi pentru raspuns intr un final am reusit sa-mi fac cont pe uk am tot ce mai imi trebuie este un card de UK ca am inteles ca cel de RO nu este acceptat si e posibil sa-mi banneze contul.
In cat timp downloadati un joc sa zicem de 7 gb dupa ps store din uk?
sincer eu am dat la download azi War Thunder pe la 14:30 sa zic si nici pana la ora asta nu mi la downloadat.
Am net fiberlink 500 de la rds.
Am avut un router Lynksys E900 single band si pierdeam foarte des semnalul la wi-fi pe consola asa ca am vandut un laptop si mi am cumparat un alt router dual band tot de la Lynksys EA2700 si de o ora nu s-a schimbat nimic.
Poate sa fie din cauza ca am PS+ Trial?
Ma scuzati daca am scris ceva alandala,am baut si eu vreo 2 beri ca doar e weekend si imi alearga cuvintele in cerc prin cap![]()
Prin wifi merge destul de greu, prin cablu direct merge foarte bine. Eu am descarcat recent DmC (6669 MB) in 15 min
PS eu vb de PS3, am înţeles ca merge greu pe PS4, nu înţeleg de ce
LE: incearca metoda asta
http://www.consolegames.ro/forum/sho...d.php?p=996831
Guide: Viteza mai mare de DL de pe PSN
Din ce am citit pe google se pare ca ps4 cam are probleme cu wi-fi nu sunt prieteni chiar asa de buni insa am gasit ceva care s-ar putea in unele cazuri sa se rezolve in altele nu(sa speram ca se vor rezolva in totalitate).
PS4 Troubleshooting: Network Connection Problems | SpawnFirst
sa speram ca va merge inca nu am incercat.
Succes.
E de la Sony PSN oricum. Pana cand o sa rezolve psn-ul sa mearga bine cum merge xbox live asa o sa fie, la unii merge bine si la majoritatea nu prea.
Bookmarks