Incepe sa isi revina PS Minus, deja nu mai regret ca am reînnoit. Luna trecuta doua jocuri cu platina, luna asta Gone Home, in ritmul asta o sa avem prea multe.![]()
Nu am zis ca ar fi un joc rau....doar ca as fi preferat altulsincer eu nu ma astept sa dea titluri AAA, ci chiar asa vrea sa dea joculete mai mici, indie...dar care sa fie ok...ca de multe ori dau cam ce nu se vinde pe store. Si intradevar ultimele 2 luni au fost ok la ce au dat la ps plus, si la discount-uri la ps store
Far' de Echochrome (PS3) si Little Deviants (psbore'in vita) restul le cam am asa ca la naiba cu urmatorul nba 2k17 si care o mai da banii pe el![]()
lol, eu am devenit fan de plus, in ultimele 2 luni au dat chiar jocuri pe care doream sa le cumpar: zombi, tropico, acum nba
Salutare,
Sunt nou pe teritoriul PS-ului. Am vazut ca acum altex are si oferta pe PS+ pt romania.
Exista diferente intre RO - UK -US?
Nu stiu daca e ok sa il fac pe RO, imi este teama ca pe UK sau US sa aibe promotii mai bune. Pe de alta parte, la RO imi este mai usor sa platesc direct cu cardul.
Dasta, va intreb pe voi, ce mai experiemntati![]()
La PS Plus primești întotdeauna aceleași jocuri indiferent de regiune. Pe RO jocurile sunt de obicei mai ieftine decât pe UK, pe US tind sa apara promoții mai bune decat pe Europa, nici noi nu stam chiar rau la capitolul asta. Eu am cont de Romania pentru comoditate.
Eu am pe RO. L-am facut imediat ce serviciul s-a lansat aici, nefiind atasat cu jocuri de celalat cont pe UK. A fost mai greu la inceput ca aveau jocuri lipsa la PS+, si am pierdut cateva dar acum s-a stabilizat treaba. Eu iti recomand sa faci la fel, fiind si mai usor de discutat cu cei de la suport. Daca toata lumea isi face cont pe US, normal ca acolo se duc toate ofertele
Stiti cumva, daca achizitionezi de la altex abonamentul, vine in carcasa? Sau doar un cartonas?
Salut. Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu niste info?
Nu am mai avut ps+ pana acum si as avea cateva intrebari de incepator.
Imi pot activa ps+ pe un cont de Romania?
Care ar fi costul pentru un an?
Cum imi pot cumpara/de unde?
Multumesc
Salutare, incerc sa imi reinnoiesc subscriptia PS+ si nu reusesc cu cardul atasat. Precizez ca am contul pe RO. Exista alta posibilitate pe net sau doar altex/mediagalaxy prin cartonase ? La ei din ce vad au doar optiunea de 3/12 luni
---------- Post added 14-06-2016 at 16:38 ----------
am reusit pana la urma adaugand fonduri in my wallet. nu stiu de ce, dar asa a "vazut" cardul. multumesc oricum
Da, poti pe RO. Costa 220 de lei pe an. Poti cumpara de pe PS Store sau de aici.
Salut, am o intrebare pentru voi. Eu am cont de PSN - US si cumparam coduri(cupoane valorice de pe amazon) iar acum un prieten m-a rugat sa ii cumpar cod PSN pentru RO, incat vrea sa isi cumpere Add-0n pentru Wither(jocul ii Zona 2). Ce fel de cod PSN trebuie sa ii cumpar? Cod valoric de euro sau este si cod valoric in lei, si unde pot gasi daca trebuie sa cumpar in lei? Multumesc anticipat de raspuns.
Nu exista deocamdată cupoane valorice in lei. Pe magazinul romanesc poti plăti direct cu cardul bancar.
Ciudat ca nu exista cupoane valorice in lei pentru ca au aparut cupoane pentru subscriptia PS+ RO
Bookmarks