Sunt convins ca tine de Apple asa cum e si faza cu TV+, dar n-am inteles si nici nu inteleg pana azi ce are Apple cu Romania?
Inteleg ca suntem o piata marginala dar cu siguranta nu mai marginala decat Bulgaria, Ucraina, Honduras etc... dar chiar si asa, avem Apple Pay pe telefoane deci unde mama naibii sa fi fost buba?
Daca de multe ori lucrurile astea fac sens, asta chiar nu face sens pentru ca Apple Pay exista deja in Romania... cu TV+ am inteles...
---------- Post added 06-06-2025 at 11:50 ----------
LE: Ca sa intelegem la ce nivel lucreaza PlayStation Romania:
Am sunat acum la ei si domnisoara Laura (macar nu mai este domnisoara Lizveta din Blagoevgrad, deci tot e un pas inainte) a incercat timp de 5 minute a ma convinga ca avem Apple Pay implementat pe PlayStation in Romania, 'chiar am fost informati ca a fost introdus chiar si pe PS4!'.
Deci ei nu doar ca nu citesc comunicatele oficiale ale PlayStation US/EU, dar nici macar nu stiu ce servicii au sa nu, deja.
Am inregistrat un 'ticket', urmeaza sa fiu 'contactat in maxim 5 zile lucratoare'.
Mi-a spus domnisoara sa fiu atent si sa-mi verific cu atentie inclusiv folderul de Spam. Bine ca mi-a spus, sa fiu atent si acolo, sa nu cumva sa pierd motivarea oficiala.
Bookmarks