De cand a aparut netflix ma uit la Jessica Jones, ce este drept cam sarac in seriale nu merita sa iti faci abonament la ei. Si eu mi-as dori HBO GO pe consola.
De cand a aparut netflix ma uit la Jessica Jones, ce este drept cam sarac in seriale nu merita sa iti faci abonament la ei. Si eu mi-as dori HBO GO pe consola.
Eu recent am instalat o aplicatie free super ok,poate multi stiau de ea,eu abia acum am descoperit-o,se numeste popcorn time,si fata de netflix,are subtitrare in lb romana,nu la toate,insa,dar ai posibilitatea de a adauga din pc.Pt aplicatia asta chiar as plati daca ar aparea in aplicatii la tv-ul meu smart sau pe ps.
Inteleg ca folosesti doar la jocuri, si eu la fel rar poate un film blu ray, doar ca pe mine personal Netflix m-a amagit pentru ca mi-a adus aminte de o aplicatie de care chiar imi pasa, inca nelansata si la noi de catre producatorul de care am casa plina, mai ales pentru ca stiu ca toti ceilalti mari Samsung, LG, Philips, Panasonic, etc au partial daca nu in toata gama lor de produse smart HBO Go dispobnibil.
Pentru mine singurul lucru pozitiv din toata povestea asta e ca butonul de Netflix de pe telecomanda are un rost in caz ca vreau sa ma abonez, dar slabe sanse fiindca nu au drepturi pentru niciun serial pe care-l urmaresc.
Ca un mic exemplu legat de cei care nu folosesc consola doar pentru jocuri, un prieten si-a anulat contractul de cablu saptamana trecuta din caza la Netflix prin care iese mai ieftin si vede si serialele de care e interesat.
Oricum, spor la vizionat celor care il folosesc si spor la jucat musatscuze daca te-a deranjat comentariul trecut.
Fraților, ce sunt prețurile astea din Store RO așa de mari? The Division 300 de lei. Am devenit așa bogați peste noapte?
Sa ne așteptăm că astea vor fi prețurile tuturor jocurilor noi din store pentru 2016?
Asta e prețul jocurilor de la Ubi și EA, 70€ preț recomandat în Europa pt. versiunea digitală.
Varianta retail va fi la un pret normal, sunt sigur ca le vom gasi mai ieftin la baietii de la UBI.
Am si eu o intrebare, cu siguranta stupida pentru cei mai multi de aici, dar sincer, am tot cautat pe net si nu am gasit un raspuns clar.
Nu am cumparat pana acum un joc SH, de frica unui lucru si anume, nu stiu daca-i mai merg eventualele DLC-uri, care au venit odata cu jocul, atunci cand a fost cumparat de primul proprietar.
Deci, daca fac o astfe de achizitie, SH, are rost sa caut o varianta a jocului cu DLC-uri, sau nu are rost, pentru ca pe o alta consola, care are un alt cont de inregistrare, nu merg ?
Ca o paranteza, am cont pe UK.
Merci mult.
(Pe XO e la fel ? Ca am si asa ceva si daca e vreun avantaj, sa stiu.)
Dacă dlc-urile au fost sub forma de coduri in carcasa jocului si primul proprietar le-a revendicat pe store tu n-o sa mai poți face asta si va trebui sa le cumperi. Daca dlc-urile sunt direct pe disc, fara a mai fi vreun cod in carcasa (cum este de exemplu la Bloodborne GOTY sau Shadow of Mordor GOTY) atunci vor fi disponibile și la tine. Trebuie sa verifici dacă jocul a venit cu ceva coduri si daca au fost folosite.
Gata e clar.
Majoritatea cum vin in carcasa, sub forma de cod, inseamna ca nu mai merita sa caut cu asa ceva.
Jocul simplu si vorba ta, daca e sa fie, cu banul jos. Dar oricum nu ma atrage sa cumpar separat asa ceva.
Daca vin odata cu jocul, sub o forma sau alta, bine de bine, dar in rest, iau jocul asa cum e.
Daca imi da posibilitatea sa achizitionez in timp, cu bonusurile din joc, vad partea placuta a paharului si consider ca fiind mai anevois, face jocul mai palpitant.
Multumesc pentru lamurire.
Apropo, este mai avantajos un cont de US, decat unul de UK ?
Pe UK vad ca sunt destule avantaje decat unul de Ro, dar nu am cum sa fac o comparatie cu unul de US.
Ce ai pe UK ai si pe RO, ba chiar preturile sunt mai mici pe RO decat pe UK. Cand sunt ofere, sunt aceleasi reduceri pe toate PSN din EU. Diferenta e doar intre EU si US.
Eu te sfatuiesc sa faci pe RO si sa mai ai unul de US, pt diverse oferte etc.
Am inteles, inseamna ca s-au mai miscat treburile.
Stiam ca avand cont de RO, erai privat de mai toate chestiile, aproape nemeritand sa te obosesti sa-l faci.
Marturisesc ca pana mai ieri, eram mai familiarizat cu ce e pe contul de Xbox. O fi si acolo la fel, sau au lasat RO tot pe dinafara, nu stiu, ca nu am mai dat importanta.
Dovada ca acum e prima data cand aud ca esti bagat in seama si cu un cont de RO. E… bine.![]()
Playstation Plus 167RON pe 12 luni
https://store.playstation.com/#!/en-...PLUSSUBS12MDIS
Pai dacă îți iei în curând PS3 nu merită, nu e gratuita partea de online pe PS3? Jocurile "gratuite" nu mai merită nici ele, au fost alea bune
By TheBauBau in forum Sony PlayStation 3
By TheBauBau in forum Sony PlayStation 4
By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
By eXist in forum Console News
Bookmarks