Super, asteptam raspuns. Am cautat si pe Apple Support si Newsroom, ca poate au ei alta lista, dar nu mentioneaza nimic.
Super, asteptam raspuns. Am cautat si pe Apple Support si Newsroom, ca poate au ei alta lista, dar nu mentioneaza nimic.
Nimic, am sunat la ei sa ii intreb de ce dintre toate tarile din lume care au PSN oficial, doar Romania nu a primit metoda de plata Apple Pay, in special in conditiile in care Apple Pay este in Romania, deci n-a cerut nimeni nimic inexistent.
O saptamana le-a luat sa imi trimita mizeria aia de mai sus... nu cred ca mai am energie sa fac follow up la asemenea ineptie...
LE:
Observ un pattern ordinar, companiile japoneze n-au avut nici o problema sa deschida toate serviciile in Romania (PlayStation, Nintendo), pe cand marii aparatori ai democratiei ne trateaza pe picior de egalitate cu Somalia. Culmea, chiar si atunci cand un serviciu japonez/non-US existent in Romania interfereaza cumva marginal cu orice serviciu american, cum e cazul de fata, automat devine afectat/alterat. Toate au Apple Pay, noi nu!
Cum adica lansezi Apple Pay in toate natiunile pamantului pe PlayStation si mie care am si PlayStation si Apple Pay nu-mi dai? De ce biserica mamii lor trebuie sa ne trateze asa, cine si ce anume le-a facut companiilor americane din industrie de isi bat efectiv joc de Romania?
Apoi cand apelezi la astia de la PlayStation suport Romania sunt atat de prosti incat nici macar nu inteleg intrebarea/speta, eu ii intreb de ce pastele mamii noastre nu avem un serviciu la nivel de tara si ei imi cer userul de PSN!
Nu mai deschid discutia cu Apple TV+ ca imi crapa inima si nu mai apuc sa vad cum le da toata Romania bani pe iphone 17 de la 16 si pe 18 de la 17 anul viitor! Imi crapa inima in mine de revolta si de indignare!!!
Pentru cine este interesat, in aplicatia Aircash se ofera 50% cashback la vouchere de PSN Store(Romania). 100% legit, nu este scam si totul dureaza 5-10 minute.(Este limita de 1 voucher per cont din cate am inteles)
o sa imi incerc norocul si pun aici link-ul meu de referral pt cei care nu au AirCash si vor sa-si faca acum: https://link.aircash.eu/Referral/Ind...ielvalentinc77
Daca nu e voie imi cer scuze. Sau daca vrea colegul de mai sus sa il puna pe al lui, ca pana la urma el ne-a anuntat de oferta.
Ma tenteaza si pe mine insa am frica sa le dau datele mele, mai ales ca am avut surprize recente cu tot soiul de telefoane dubioase (scam) de cand am revenit in tara.
Cheers...eu am tocmai ce am facut si totul a decurs ok. Am bagat voucherul, am primit cei 500 de lei in Wallet si 250 inapoi in AirCash. Am transferat banii in contul de ING cu un comision de 3 lei. Acum sa vad cand intra si banutii in contul personal, sper sa intre
![]()
Am luat și eu, aștept " Confirmarea identității" pentru a transfera suma de 250 lei în cont. Cu privire la prelucrarea datelor nu mă stresez, oricum știu și când respirăm.
Eu zic ca e totul legit...a mai fost acum cateva luni genul acesta de oferta si atunci au fost foarte multi scalperi care vindeau coduri. Nici eu nu imi fac prea multe probleme legate de date, in ziua de azi nu prea mai poti ascunde nimic. Cine vrea sa-ti stie fiecare pas si fiecare miscare, o poate face fara probleme.
E ok, am luat si eu aseară de 500. Am primit 250 înapoi si i-am transferat in contul BT. Au intrat azi înainte de amiaz. 247 de lei, ca aprox 3 lei e comisionul AirCash la transfer (cred ca e 1%)
Multumesc pentru pont celor care au scris aici despre promotie.
Eu am reusit ieri seara sa iau un voucher de 500 lei.
Am primit inapoi 250 pe care mi i-am transferat inapoi in cont, azi la pranz au si intrat banii.
Probabil multi si-au facut cont doar pentru asta si ulterior au inchis contul si posibil ca din cauza asta sa fi oprit promotia, desi, cred ca si-au asumat asta de la inceput.
Dar to be fair, scria ca promotia e valabila pana in 6 ausgust sau cat timp sunt dipsonibile produsele, precis au avut stoc limitat si cel mai probabil acesta este motivul pentru care nu mai este valabila oferta.
Pentru mine a picat la fix, ca si asa vroia juniorul sa isi ia EA FC 26 Deluxe edition, asa ca l-am luat la jumatate de pret la lansare, mai bine nu se putea.
Sa fie primit.![]()
S-a adaugat metoda de plata Apple Pay si pentru PlayStation Romania! Am incercat eu acum, functioneaza fara probleme!![]()
Cateva zile a durat, a fost o greseala de fapt. Au pus jocul la reducere cu 50% pentru cine n-are abonament, automat cine are PSN essential aveau 100% discount. A durat cateva zile asa, pe urma s-au sesizat si l-au scos. Eu am stat pe el, credeam ca-mi anuleaza licenta, voiam sa-l termin. Jocul nu-i rau ,il compar cu un NFS de acum 15-20 de ani,merita maxim 10 euro pentru fanii genului.
P.S. Cica ar fi facut de un studio rusesc
By TheBauBau in forum Sony PlayStation 3
By TheBauBau in forum Sony PlayStation 4
By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
By eXist in forum Console News
Bookmarks