Eu am cumpărat ps+ us din greseala si imi trebuia uk am vorbit cu ei si au băgat banii inapoi pe card
---------- Post added 23-03-2020 at 15:16 ----------
Si asta sa intamplat acum câteva luni nu ani si tot asa prin tichet am vorbit
Eu am cumpărat ps+ us din greseala si imi trebuia uk am vorbit cu ei si au băgat banii inapoi pe card
---------- Post added 23-03-2020 at 15:16 ----------
Si asta sa intamplat acum câteva luni nu ani si tot asa prin tichet am vorbit
Niciun semn ca as primi refund pana acum. Au pus temporary solved desi nu au raspuns decat cu un link catre FAQ-ul lor.
Zvon - Inca un joc exclusiv va ajunge in PS Now - Marvel's Spider-Man (implicit va putea fi jucat si pe PC)
Well... am decis sa dau redeem la cod desi nu credeam ca voi folosi serviciul vreodata.
Am dat jos 8 jocuri dejaprintre care si spiderman, pe care voiam sa il incerc de la lansare! 3 ore in el si mi se pare fantastic! Control, tomb raider, abzu si inca vreo 4 joculete si deja “mi-am recuperat” banii.
Pauza la destiny 2, pana marti...
Pai a zis ca a "dat jos 8 jocuri", deci ma gândesc ca le joacă pe consolă. Pe PC nu ai ce sa "dai jos"
Ah, deci foloseste ca un abonament Game Pass in care sunt incluse jocurile, dar foloseste puterea de procesare a propriei console.
Cred ca a luat abonamentul din greseala si daca nu iau mai dat ăștia banii inapoi la folosit pe consola
Da, asa functioneaza. Tin minte ca atunci cand am incercat Now, intrasem in RDR de curiozitate, dar mi se parea ca are input lag si nu am suportat sa joc foarte mult. Probabil ca pentru multe jocuri de PS3 vei iesi mai castigat daca iei consola si le joci pe ea, mai ales ca se gaseste la preturi de nimic pe Olx.
Da, joc doar ce pot downloada. Streaming nu am incercat si nici nu o voi face. Joc doar pe ps4.
Salutare!
Am și eu o întrebare pentru cei care folosesc serviciul de pe PC. Ați încercat variantele atât de US cât și de UK? Merge mai bine cel de pe UK? Sunt diferențe mari între titlurile oferite pe US și pe UK sau sunt aproximativ aceleași?
Vreau să-mi activez unul dintre ele, și eram curios cu care ați avut o experiență mai bună în ceea ce privește lag input.
Mulțumesc anticipat!
F1 2020, Injustice 2, and Rage 2 headline November’s PS Now lineup – PlayStation.BlogF1 2020
Injustice 2
Rage 2
My Time at Portia
Kingdom Come: Deliverance**
Warhammer: Vermintide 2
**Kingdom Come: Deliverance is available on PS Now until May 3, 2021.
October’s PlayStation Now games have reportedly been revealed earlyOriginally Posted by VGC
Sunt curios cand il vor transforma in ce este GamePass acum.
Primul pas a fost facut cand au permis downloadul jocurilor pe console, fara a mai fi nevoie sa le joci prin streaming.
Cred că prețul abonamentelor anuale PS Now și PS Plus este identic. Nu înțeleg de ce pe PS Plus (PS4) îmi dau PGA Tour 2K21 și Mortal Kombat X, iar pe PS Now ei dau The Last of Us Part 2, Fallout 76, Desperados 3, Final Fantasy 7 Remastered etc. O fi cloud gaming darSony?
Pai asta e faza, ca nu mai e cloud gaming. Poti descarca jocurile ca sa le joci rulate pe hardware-ul tau. Valabil pe console, nu pe PC. Nu stiu daca si pe PS4, dar pe PS5 poti face asta.
Desigur, asta inseamna ca trebuie ca PS Now sa fie lansat in tara ta. Iar pe Ro nu este inca, din cate stiu.
Bookmarks