Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 70 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1381

Thread: The Last of Us: Part II / Remastered

1. #381 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Dragi colegi, daca apare collector's listat pe undeva si aflati va rog sa dati si aici de veste, I need this so bad .

2. #382 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    The Last of Us Part 2 Leakers Identified, Not Affiliated With Sony or Naughty Dog

Following several leaks for Naughty Dog’s The Last of Us Part 2, in which the game’s major plot points and ending were revealed, the individuals responsible have been identified. Sony revealed to GamesIndustry.biz that the persons in question were not affiliated with the publisher or Naughty Dog. This contradicts rumors stating the leaks to be caused by a disgruntled employee at the studio.

Sony didn’t offer any more details, noting that the details were subject to an ongoing investigation. After the leaks, The Last of Us Part 2 was confirmed to be releasing on June 19th. The developer would subsequently issue a statement, expressing its disappointment and asking players to refrain from spoiling the game for others.

https://gamingbolt.com/the-last-of-u...or-naughty-dog

3. #383 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai asa putem presupune ca a fost Obama. Basically nu au zis nimic, dar au facut in asa fel incat sa nu pice “aiurea” niciun angajat sau fost angajat.

Intrebarea, in cazu in care nu e vorba de un fost angajat, e cum a pus ala mana pe joc?

4. #384 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Eu nu o prea cred pe asta, pare genul de explicatie pe care o dai sa nu pari un amator in fata publicului, sefilor si shareholdersilor. A intrat un necunoscut cu badge-ul la ei in cladire si s-a dat drept baiatul cu pizza si a umblat pe acolo

Daca este intr-adevar un angajat, nu o sa dezvaluie niciodata numele sau motivele, pe cand daca este un om neafiliat cu ei in niciun fel, ar trebui sa se tot auda despre asta si sa faca un mare proces. Este un om care le-a adus prejudicii extrem de mari, si tu imi zici ca tii totul sub masa...yeah, right.

O fi fost vreunul rupt de atata crunch, nu i-au dat o zi libera de prea multe ori la rand si i-a sarit mustarul.

5. #385 SP

The Last of Us: Part II

Sau poate chiar vreun mare sef pe acolo, dupa vreo cearta mai urata in care si-a batut veveritoiu de ei si de joc...
    Dar e clar ca nu vom afla niciodata.

6. #386 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Mda, trebuie sa fi fost un insider ceva. Poate chiar un game tester sau cineva cu access la joc. Mai ales acum ca mai toate firmele lasa oamenii sa lucreze de acasa din cauza virusului. Intuitia imi spune ca nu l-au gasit pe leaker (good luck doing that lol) altfel era scandal, dat in judecata etc.

7. #387 SP
    Member zoli86's Avatar
    Ce povesti de telenovele aveti in cap.Cel mai probabil a fost un tester sau cineva de la localizare, de obicei QA-ul si localizarea o fac firme subcontractate si chiar daca stiu numele adevarat al leaker-ului nu l-ar dezvalui niciodata in presa.

8. #388 SP
    Member Aliosa's Avatar
    https://www.premiumbrand.ro/the-last...ecomanda-acum/ 850 lei CE. Probabil ca o sa apara cat de curand si pe MG/Altex/Emag.

9. #389 SP
    Am facut precomanda la ei. Nu ma bazez pe ei, dar cat timp am putut alege cash la livrare, nu ma deranjeaza cu nimic

Sa vedem si eMag, Altex and co. cand au de gand sa le posteze.

10. #390 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Cu putin noroc le vedem pe 18 iunie pe eMag si Altex

11. #391 SP
    Sau poate pe 19 Mai, cu fix 1 luna inainte de lansare.

12. #392 SP
    Chiar nu vad un motiv intemeiat pentru care se amana atat de mult plasarea editiilor speciale si de colectie pe site-urile eMag si Altex/MG.

13. #393 SP
    Presupun ca este un risc mare, daca ei afiseaza editiile si lumea precomanda, sa zicem 100 de bucati, iar Sony le aloca doar 50. Ce fac cu diferenta?

Decat clienti nemultumiti, mai bine asteapta alocarea oficiala si posteaza fix numarul ala (+ cateva bucati de siguranta).

14. #394 SP
    Aud gogoasa asta cu alocarile din decembrie. Nu vreau sa cred ca la nivelul asta, se anunta alocarile cu o luna inainte de lansare. Nu asa fac marile corporatii afaceri.

Sa nu mai spun ca, avand in vedere ca jocul trebuia sa iasa luna asta, alocarile trebuiau facute din aprilie, deci se presupune ca le au deja.

15. #395 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Intrebasem de noua data de lansare dar am gasit pe site-ul Playstation. Scuze, e un post inutil.

''As we begin to see an ease in the global distribution environment, I am pleased to confirm that The Last of Us Part II will arrive on June 19. And Ghost of Tsushima will follow on July 17''

Doamne ce vara, ce an...

16. #396 SP
    Member tudort's Avatar
    Hackeri responsabili de informațiile scurse ilegal :

https://kotaku.com/hackers-are-likel...-le-1843230805

Sent from my Phone 2 using Tapatalk

17. #397 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    ND si Sony sunt maestrii damage control, am citit pe twitter ieri si tipul zice ca asa crede el ca s-a intamplat. Ma intreb totusi de ce ND nu da mai multe detalii despre "hackers", ce masuri au luat impotriva acestora si de ce nu se scuza ca au dat jos pe motiv de copyright atator videos "controversate" care vorbesc despre situatie si pun jocul intr-o lumina proasta. (sau au fost toate 'fake outrage'?) Daca chiar au fost hackerii de vina atunci e mult mai grav. E inadmisibil sa ai o securitate asa de proasta in 2020

18. #398 SP
    Sunt sanse foarte mari sa nu aflam niciodata ce s-a intamplat cu adevarat, sau sa aflam abea in 5-10 ani adevarul.

19. #399 SP
    Member biagyydog's Avatar
    E cusuta cu ata alba.
    Din cand in cand mai lucrez cu acele servicii de Amazon (via Target) si daca n-ai serviciul, accesul si parola nu ai cum sa intri.
    Iar in mare parte din servicii esti obligat sa schimbi parola o data la 90 de zile din motive de securitate (pana si in mediile de test au bagat regula asta).
    Si daca intri owner-ul va fi notificat (fiindca pe mare parte din aceste servicii se face tracking).
    Refuz sa cred ca Sony ori ND au lasat asemenea portite (si de atata timp).

Deci dupa mine fie este marketing sa mai faca ceva valva inainte de lansare (nu ar fi prima oara) fie cineva satul de solutii ori volumul de munca (care stim ca este inuman) s-a saturat si a dat acele detalii in vileag.

Ori cineva a facut exploit la un servicu in Ianuarie, astia cand au schimbat parola sau n-au bagat in seama exploit-ul au lasat multe detalii la liber, si pana in Aprilie si-au facut de cap...
    Ar fi o mare gafa sa fie asa...

20. #400 SP
    Member zoli86's Avatar
    Antenele 5G sunt de vina. Atata tam-tam si teorii ale conspiratiei pentru un joc nu am mai vazut de mult. Se fac hack-uri folosind exploit-uri pe la case MULT mai mari si mai importante decat un studio de jocuri. Jocul oricum o sa fie un succes si pe partea de Metacritic si pe partea de vanzari,
    tot ce trebuie sa faceti (daca vreti sa il jucati) este sa nu luati spoiler si sa judecati voi personal jocul nu dupa niste videoclipuri de pe YT sau Twitter al unui build vechi de vreo 2 sau 3 ani.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 70 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast