Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast
Results 261 to 280 of 296

Thread: Starfield

1. #261 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    In aproape 20h de joc, am reusit sa-mi schimb parerea despre el destul de mult.

Cele 2 mari probleme sunt inca acolo - loadings-urile infinite si lipsa hartii - dar calitatea jocului overall este senzationala.

Recunosc, m-a ajutat foarte mult postarea asta de pe reddit (o pun si mai jos pentru cine vrea sa o citeasca) si am inceput sa vad jocul cu alti ochi dupa ce am citit, dar si sa explorez mult mai mult peste tot
    Asa il joc si eu. Si mi-am dat seama ca de fapt imi place ca nu are harta ca restul jocurilor, ma face sa vreau sa explorez in jurul meu - vad o cladire interesanta, ia ce-i acolo. Singurul lucru care ma scoate grav din fantezie e ca nimeni nu comenteaza daca le intri in casa, in dormitor, te uiti pe-acolo si le deschizi dulapurile, prin spate pe la shopuri, absolut nimic. In Baldurs Gate ma scuipa si ma dau afara in suturi (cum e si normal).

2. #262 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si avem si primul update oficial pentru Starfield:
    Starfield's first post-launch update today. Version 1.7.29 brings performance improvements and a few bug fixes:

PERFORMANCE AND STABILITY

Xbox Series X|S Improved stability related to installations.
    Various stability and performance improvements to reduce crashes and improve framerate.

QUESTS

All That Money Can Buy: Fixed an issue where player activity could result in a quest blocker.
    Into the Unknown: Fixed an issue that could prevent the quest from appearing after the game is completed.
    Shadows in Neon: Fixed an issue where player activity could result in a quest blocker.
    Also, this: Bethesda plans "years and years" of updates for Starfield.

3. #263 SP
    Member tudort's Avatar
    Am și eu un mic pont. Când intrați în lodge, înainte să avansați în camera cu toți intelectualii aia , luati-o pe o ușă pe dreapta. Explorați pe acolo în camerele de la demisol sau subsol și veți găsi o vitrină cu un costum șmecher complet ( din 3 piese : helmet , suit și booster ) . Normal îți trebuie expert level la digipick. Dar dacă te uiți pe cantul vitrinei pe partea din dreapta ta(stânga ei) veți vedea o mica fisură și veți putea loot-a tot ansamblul moka o să vă dau poze în weekend e funny și folositor , e un costum care are valoare super mare și de vânzare. Ca să vă ajut și mai mult, vă va sări în ochi un pat pe care e un cearceaf și vă veți da seama că e genul de cameră de depozitare.

https://cloud.tapatalk.com/s/6501f657...dge%20Suit.mp4

4. #264 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mvai... ce rățuș... pardon, navă mișto ai!
    Attached Images Attached Images 374701909_807558324705111_57211617783357499_n.jpg

5. #265 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

6. #266 SP
    Salutari! <3 Va astept la masa
    Attached Images Attached Images 1716740_20230917114105_1.png

7. #267 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ressistance is futile!
    Attached Images Attached Images 378122602_640948278178204_9029516197315891201_n.jpg

8. #268 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca una tare: You can actually visit the planet Reach from the Halo series in this game - https://www.reddit.com/r/Starfield/c...each_from_the/

9. #269 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nici vorba sa ma apropii de final desi am terminat campania/main story, dar vreau sa fac o singura remarca fara a dori sa poluez prea mult:

Sa nu intalnesc nici un crash si nici un bug major in aproape 70 de ore de gameplay intr-un joc Bethesda este aproape la fel de ireal ca si cum s-ar anunta maine Half-Life 3!

Deci chiar s-a lucrat la jocul asta, intens!
    Am dat de un singur glitch in care un waypoint dintr-un lift imi aparea sub pamant de a fost nevoie sa fac explore ca un bou 15 minute intr-un loc gresit, dar atat.

N-ai sa vezi, deja sunt uimit de cata pasiune au pus oamenii astia sa crafteze manual atatea locuri si zone unice, inca descopar planete noi pe care ma duc doar de placerea de a admira un apus in desfasurare... fabulos, imi mentin parerea ca are si destule probleme care trebuie adresate (those gorgeous 20fps in Akila on Xbox...), dar de data asta numarul de lucruri pozitive este absolut covarsitor, din punctul meu de vedere.

10. #270 SP
    Eu din ce m-am jucat pana acum mi-am dat seama ca nu vreau sa aterizez pe vreo planeta niciodata - tot ce imi doresc e sa merg cu nava si sa ma bat pe navele altora. Cand tre sa aterizez pe pamant mi se rupe filmu - fast travel aiurea, mult de mers pe jos, minatul e boring af si hub-urile mari gen orasele sunt overwhelming si ma scot si din fantezie (random guy gasit in bar care doar dupa 3 cuvinte de salut deja vrea sa-mi dea cel mai de pret lucru al lui sa-l duc nu stiu unde - bai STRAINULE esti dus cu capul). Dar atat timp cat nu aterizez, space fantasy galore, asa ca mi-am propus sa nu mai aterizez niciodata. Va tin la curent despre cum merge.

11. #271 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Eu din ce m-am jucat pana acum mi-am dat seama ca nu vreau sa aterizez pe vreo planeta niciodata - tot ce imi doresc e sa merg cu nava si sa ma bat pe navele altora. Cand tre sa aterizez pe pamant mi se rupe filmu - fast travel aiurea, mult de mers pe jos, minatul e boring af si hub-urile mari gen orasele sunt overwhelming si ma scot si din fantezie (random guy gasit in bar care doar dupa 3 cuvinte de salut deja vrea sa-mi dea cel mai de pret lucru al lui sa-l duc nu stiu unde - bai STRAINULE esti dus cu capul). Dar atat timp cat nu aterizez, space fantasy galore, asa ca mi-am propus sa nu mai aterizez niciodata. Va tin la curent despre cum merge.
    Nu inteleg de ce te mai chinui sa-l joci !

12. #272 SP
    Ca... ma distrez?

13. #273 SP
    Member lukecelmare's Avatar

14. #274 SP
    Starfield - Confluence of Two Stars (Full Album) 2022
    Piesele din album le regasiti si in joc (oficial introduse) Atmospheric Black Metal din Luxembourg (Frisange)

---------- Post added 23-09-2023 at 21:33 ----------

Cand te apropii cu pasi repezi de 100%+++ in #Starfield and the song kicks in

15. #275 SP
    Intrebare, exista sansa sa fi ratat eu vreun dialog sau sa fi ales ceva gresit la inceputul jocului astfel incat sa nu mai vrea cumatra Sarah sa fim prieteni cu beneficii?

Intreb pentru ca am fost atent sa mearga mereu cu mine, sa aleg mereu optiunile de dialog care-i erau pe plac, n-am fost agresiv, am dat 'Flirt' de vreo 2 ori, si cu toate astea am ajuns acum sa termin jocul + toate misiunile secundare de la toate factiunile si cu toate astea nimic, nu ma mai intreaba de sanatate deloc, merge cu mine peste tot da cate un Like dar atat.

Mentionez ca am cumparat si un skill care-mi da (teoretic) bonus la Affinity si tot degeaba...

Am citit ca

Any hint?

16. #276 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O fi in perioada aceea a lunii?!? Sorry, couldn't ressist...

17. #277 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Ai facut misiunile ei? Doar dupa alea am avut romance cu ea. Dat divort pe urma, acum cu Andreja. Romance iar. Terminat jocul si toate main quests (pt achievements) in 81h. Level 47. Las restul trofeelor pt dlcs.

18. #278 SP
    Pai le-as face daca as sti care sunt .
    Inteleg ca trebuie sa apara de la sine acea misiune 'In Memoriam' si apoi trebuie sa urmez questurile ei. Gresesc?

19. #279 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Pai le-as face daca as sti care sunt .
    Inteleg ca trebuie sa apara de la sine acea misiune 'In Memoriam' si apoi trebuie sa urmez questurile ei. Gresesc?
    Din cate stiu...

20. #280 SP
    Ca tot l-am tinut in brate pana acum (it's still a f* awesome game), trebuie sa fiu corect si sa adaug asta la partile negative totusi.

Pacat, as mai fi investit 15-20 de ore pentru 1000G, dar sa ma fortezi intr-un joc pe care-l numesti 'open world' sa joc asa cum vrei tu ca sa pot sa fac 100% completion, nu merci, nu ma duc in NG+ doar ca sa fac un achievement.
    Mi se pare o mizerie sa faci un achievement missable in maniera asta. Aaaaa ok, fa-l missable per character daca vrei, modifica-mi povestea sau desfasurarea ei, be smart, daca vrei sa il faci inteligent ca in Mass Effect sau in Witcher atunci super, lasa-ma sa joc cum vreau eu dar la final da-mi un reward one way or another, da-mi achievementul, daca am failat romance cu Sarah atunci sa fiu eligibil sa parcurg acei pasi cu un alt caracter care are alte preferinte si sa continue altfel povestea ... etc... be smart, not idiot!

Dar nu, Bethesda a decis sa-mi faca lock pur si simplu la un achievement ca asa vrea scula lor. Multumesc, aveam nevoie de un impuls ca sa zic gata si sa ma pregatesc de Assasin's Creed Mirage.

Chiar si cu necazul asta pe care mi l-a pricinuit, pentru mine Starfield este cel mai bun exclusiv al celor de la Microsoft din generatia asta!

Povestea: buna, not great not terrible.
    Graphics & Design: pentru mine a fost un festin, atatea planete diferite, suprafete reproduse la cel mai inalt nivel, iluminare, reflexii la inaltime, armele arata absolut fabulos, particle effects la bataliile in spatiu au fost la superlativ, atatea si atatea sute si mii de elemente de interior atent craftate manual si totul cu texturi super high resolution, pur si simplu impresionant pentru mine.
    Sunet: la superlativ.
    Gameplay: bunicel, cateodata clunky si putin repetitiv, m-am chinuit in 30 fps trebuie sa recunosc, mi-ar fi placut sa ma pot bucura de aceasta experienta in 60fps si cu mai putine loading screens.

Pacat de niste decizii imbecile, putea sa fie acolo sus in liga de 90-95%...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 15 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks