Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 64

Thread: Xbox network Romania

  1. #41 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Primul pas catre lansarea oficiala Xbox a fost facut. Este exact ceea ce ma asteptam, sa urmam calea tarilor din Asia de Sud-Est si sa fim inclusi intai in programul de PC Game Pass.

    Fara doar si poate, acesta este primul pas si catre lansarea Xbox in Romania.

    Fara doar si poate Serviciul de Game Pass se va unifica, ceea ce stim noi ca si Xbox Live va disparea si cel mai probabil in viitorul apropiat Microsoft va avea un singur serviciu de Game Pass sub o singura umbrela, disponibil pe toate dispozitivele ca PC, Xbox, Mobile si Cloud.

    O mare zi pentru mine, simt ca tot tormentul asta pe care il duc pe umeri de ani de zile a inceput sa dispara, Romania este in sfarsit suportata oficial de serviciile Microsoft, fie si doar pe PC, momentan!

    PC Game Pass announced for 40 new countries, Insider access begins today.
    As a part of our mission to expand the joy and community of gaming to every player in the world, we’re excited to announce we’re bringing a preview of PC Game Pass to 40 new countries
    Albania, Algeria, Bahrain, Bolivia, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Costa Rica, Croatia, Cyprus, Ecuador, Egypt, El Salvador, Estonia, Georgia, Guatemala, Honduras, Iceland, Kuwait, Latvia, Libya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Moldova, Montenegro, Morocco, Nicaragua, North Macedonia, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Qatar, Romania ,Serbia, Slovenia, Tunisia, Ukraine, Uruguay.

  2. #42 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Xander RO in momentul de fata

  3. #43 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pai pe Pc, da. Chiar si asa, good news

  4. #44 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    O veste buna, era si cazul sa avem si noi Xbox oficial in Romania avand in vedere ca la concurenta serviciile sunt disponibile de aproape 10 ani!

    "Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) lansează în România PlayStation® 4 (PS4™) pe data de 29 ianuarie 2014."
    https://www.economica.net/sony-lanse...sca_67546.html

  5. #45 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ca tot asteptam un comunicat oficial, iata si reactia oficiala din partea Microsoft Romania:

    PC Game Pass, abonamentul Xbox, este disponibil pe piața din România, în varianta de preview
    https://news.microsoft.com/ro-ro/202...ta-de-preview/

    La cat mai multe vesti bune, intrarea in normalitate este grea, dar posibila!

  6. #46 SP
    Member lucicleric's Avatar
    In afara de problemele cu garantia, care ar fi mai exact beneficiile daca vor veni in romania?

  7. #47 SP
    Member tudort's Avatar
    Bănuiesc suport mai bun. Preturi în lei cu store în limba română. Eventual oferte și posibilitatea participării la concursuri și evenimente dedicate.

    Trimis de pe al meu SM-S908B folosind Tapatalk

  8. #48 SP
    Member flaviud's Avatar
    Cred ca inca reprezentam prea putin, desi putere de cumparare exista in Romania (mai ales in orasele mari) am ramas cu obiceiul sa nu dam bani pe lucruri daca putem sa facem un artificiu. Multi lauda abonamentul Gamepass(raport calitate/pret excelent) dupa care iti explica cum sa faci sa-i fentezi pe cei de la Microsoft cu fel de fel de artificii si sa platesti doar 1 euro/luna...

  9. #49 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by flaviud View Post
    Cred ca inca reprezentam prea putin, desi putere de cumparare exista in Romania (mai ales in orasele mari) am ramas cu obiceiul sa nu dam bani pe lucruri daca putem sa facem un artificiu. Multi lauda abonamentul Gamepass(raport calitate/pret excelent) dupa care iti explica cum sa faci sa-i fentezi pe cei de la Microsoft cu fel de fel de artificii si sa platesti doar 1 euro/luna...
    Consider ca e o chestie generala, nu doar la noi in Romania...daca pot cumpara acelasi lucru mai ieftin, logic ca o sa fac asta. Incercam sa fac o comparatie cu magazinul de pe ps.....din ce am vazut ofertele difera doar de pe asia pe america. Europa are aceleasi oferte ca si america

  10. #50 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Un nou pas important a fost facut, momentul pe care il asteptam cu atata ardoare a venit, pagina oficiala xbox.com Romania a fost creeata si este in lucru momentan, Romania apare la Locale pe site-ul oficial xbox.com:

    https://www.xbox.com/ro-RO?source=lp
    Attached Images Attached Images romania.png

  11. #51 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Poate la Showcaseul din Iunie sa anunte extinderea Xbox Live ?

  12. #52 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Asta sau, o alta varianta la care ma gandesc de ceva vreme este ca ceea ce noi stim si numim 'Xbox Live' va disparea si Microsoft va unifica toate platformele sub o singura umbrela numita simplu 'GamePass' sau whatever, indiferent pe ce vrei sa joci, fie PC, Xbox sau Cloud, cu access la un singur Store si toata lumea la liber dupa preferinte, desigur cu suport oficial pentru toate tarile care au primit PC Gamepass, printre care si noi.

    De ce ma gandesc la asta?
    Pentru ca vad ce face Microsoft cu pagina oficiala, daca nu s-ar gandi la o unificare in viitorul apropiat atunci nu exista nici un fel de logica pentru care ma incluzi (alaturi de alte zeci de tari) la Locale pe pagina oficiala numita 'Xbox.com' daca tu vrei sa-mi dai (sau planuiesti sa-mi dai pe viitor) doar access la PC GamePass.
    Toata treaba asta cu suportul oficial doar partial este bizara in the first place, daca aveau clar o lista de tari care primesc doar Xbox, sau doar PC, trebuia sa faca clar o diferentiere cumva, dar au ales sa includa toate tarile in aceeasi shaorma pe pagina de xbox.

    De aceea cred eu ca vom avea cu totii (cei din lista de mai sus) suport oficial catre un serviciu 'X' de gaming al Microsoft, cu acelasi Store, sub un singur GamePass, cu libertatea totala de a alege platforma pe care vrei sa le consumi contentul, fie care ai PC, Xbox sau pur si simplu un laptop sau tableta cu un browser pentru xCloud.

    ---------- Post added 11-04-2023 at 19:55 ----------

    De astazi, 11 Aprilie 2023, PC GamePass este oficial disponibil in Romania pentru toata lumea, nu doar pentru insiders!

    PC Game Pass is Now Available in 40 New Countries.
    In February, we brought a preview of PC Game Pass to 40 new countries for the first time ever. The response was incredible. Thank you to all the players who jumped in to test the experience and help us shape the preview.
    We’re happy to announce that beginning later today all players in these countries can join the PC Game Pass community
    https://news.xbox.com/en-us/2023/04/...-40-countries/

  13. #53 SP
    Manager paul's Avatar
    Mesaj de la Phil:

  14. #54 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Începând de astăzi puteți achiziționa și pre-comanda cu cardul o gamă largă de jocuri disponibile pentru România cu prețuri în RON.

    Pagina oficială pentru România încă este în lucru și nu veți putea accesa întregul catalog de jocuri iar direct de pe consolă momentan nu este posibil acest lucru fiindcă trebuie implementată locația în software daaar, de ce apar ele acolo oare si pentru Xbox Series...

    Vă las și 2 link-uri pentru noile jocuri care urmează să își facă apariția:

    https://www.xbox.com/ro-RO/games/sto...RQ6J9GNXD/0017

    https://www.xbox.com/ro-RO/games/sto...o/9ntzgsrhjs96
    Attached Images Attached Images screenshot_20230411_184029.jpg screenshot_20230411_184507.jpg screenshot_20230411_183847.jpg

  15. #55 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Astazi mi-a aparut pe Instagram reclama la game pass de la Xboxro

  16. #56 SP
    Manager paul's Avatar
    Ati observat ca XGS 2023 are subtitrari in romana? Daca limba pe YouTube e setata pe romana, apare varianta [Română]:
    Quote Originally Posted by Xbox
    Avem pentru tine o dublă prezentare! Alătură-te evenimentului Xbox Games Showcase, unde vei putea descoperi cele mai noi jocuri create de studiourile noastre interne incredibil de talentate și de mulți alți parteneri de creație din întreaga lume, urmat de Starfield Direct, unde vei cunoaște în profunzime RPG-ul extrem de așteptat dezvoltat de Bethesda Game Studios!

  17. #57 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ia uite unde era explicatia, am vazut eu ceva cand m-am dus la TV in dormitor sa urmaresc din pat, dar am zis ca sunt obosit si prost si n-am investigat mai departe

    Acum realizez de ce pe tableta (unde urmaresc 95% din conferinte pentru ca ecran ca Apple nu are nimeni NICIODATA ) vedeam in engleza si la TV in dormitor mi-a aparut in limba romana, initial am crezut ca a stricat nevasta'mea setarile la TV si am zis F*it ma culc

  18. #58 SP
    Junior Member Attan's Avatar

    Xbox Account

    Salutare,

    User de PS5 aici, tocmai mi-am achizitionat si un Xbox series X. Din ce citesc pe net vad ca acum exista serviciul de xbox live si game pass si pe romania ?

    Sa imi fac contul in continuare pe US/Canada si sa sa cumpar vouchere, sau oare sa il inregistrez pe Romania.

    Multumesc anticipat.

  19. #59 SP
    Manager paul's Avatar
    Salut! Trebuia sa citesti acest thread, unde ti-am mutat postarea. Pentru Romania exista doar PC Game Pass. Legat de cont, unii recomanda Irlanda (euro) sau US (dolari).

  20. #60 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Sunt jocuri pe site-ul oficial Xbox unde, la sectiunea Languages Supported, a fost adaugata limba română. Sigur, nu exista inca nici o bifa dar cu siguranta, cele cateva noi limbi nu au fost adaugate acolo degeaba. Cand ii urasc mai tare asa fac mereu, imi mai dau un gram de speranta...
    Attached Images Attached Images xbox.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. Xbox network Gamertags - Xbox Series X|S By Andrei260191 in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 1 Last Post: 24-07-2021, 19:15
  2. Xbox network Romania By Xander RO in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 3 Last Post: 07-10-2020, 09:35
  3. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  4. Replies: 12 Last Post: 27-05-2016, 21:00
  5. Replies: 0 Last Post: 08-07-2011, 17:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts