Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 121 to 134 of 134

Thread: Totul despre accesoriile consolelor Xbox Series X|S

1. #121 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am innebunit, controllerul ala verde arata senzational, printre cele mai frumoase editii limitate de la Xbox!
    Pentru cine este in cumpana, livreaza in Romania de pe orice Microsoft Store din Europa, am facut acum precomanda direct pe Microsoft Store Germania si a mers imediat fara nici o problema, card de Romania, billing address de Romania, totul ca uns!

2. #122 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Cel elite nici nu se compara cu modelul standard. Btw, si-a cumparat cineva acel wrap pentru Series X ? Se merita ?

3. #123 SP
    Microsoft reportedly working on Elite Series 3 and two more Xbox controllers

https://www.trueachievements.com/new...in-development

4. #124 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Xbox Wire
    Night Blossom: PowerA Advantage Plus Wired Controller - $42.99 USD ERP
    Flora: Audeze Maxwell Headset - $339.99 USD ERP
    Floral Fusion: WD_Black Storage Expansion Card 1TB - Available later in May
    Spring Breeze: GameSir T7 Pro Floral Wired Controller - $49.99 USD ERP
    Introducing the Designed for Xbox Floral Collection 2025 - Xbox Wire
    Attached Images Attached Images powera_solo_16x9-a00b57db56aab062df8e.jpg audeze_solo_16x9-60fd5bb2a77509eb4612.jpg wd_solo_16x9-69dbe90db700011c177c.jpg gamesir_solo_16x9-fef1484b99a6229b1cac.jpg

5. #125 SP
    Member codpin's Avatar
    In continuare zic, Xbox face cele mai faine controllere ca si aspect. Pacat ca nu sunt ergonomice si ca nu prea ai ce sa joci cu ele.

6. #126 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Unii se jura ca Xbox fac cel mai confortabil controller. Eu nu am inteles niciodata cum imi pot muta degetul aratator de pe R2 pe R1 fara sa imi disloc prima falanga. Mi-ar placea sa faca si Sony controllere asa frumoase.

7. #127 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    RT si RB, nu R2 si R1

Faza cu ergonomia tine de fiecare om - si mie mi se pare mult mai ergonomic controller-ul de Xbox vs ala de PS4, spre exemplu, dar la PS5 cu al sau DS5, Sony a copiat 90% controller-ul de Xbox si mi se par fff asemanatoare.

Preferatul inca este Switch Pro Controller.

Si la fel, sunt multi care spun ca Steam Deck e oribil, dar mie mi se pare - de departe - cea mai ergonomica consola handheld pe care am jucat (si am sute de ore in ultimul an).

8. #128 SP
    Member tudort's Avatar
    https://youtu.be/O9lxiOF-Scg?si=a8ekC3zfteLsoph8

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

9. #129 SP
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    In continuare zic, Xbox face cele mai faine controllere ca si aspect. Pacat ca nu sunt ergonomice si ca nu prea ai ce sa joci cu ele.
    Te obisnuiesti. Daca stai 2-3 ani doar pe xbox greu revii la ps si invers.

10. #130 SP
    Manager paul's Avatar
    Nou - Seagate Storage Expansion Card for Xbox Series X|S | Seagate US 4 TB - $499.99 MSRP, $429.99 promotie de lansare.

11. #131 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    500$? Foarte scump! Eu am dat anul trecut in noiembrie 1255 de lei ~ 250 euro pe SSD Lexar NM790, 4TB, M.2 PCIe Gen 4×4.

12. #132 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vorbesti despre lucruri complet diferite si tehnologii diferite. Daca era invers treaba si avea PS5 ceva proprietar si Xbox un "banal" m.2, nu s-ar mai fi ofuscat lumea asa.

13. #133 SP
    Apropo, acel ssd "cu flori" arata tare fain, de vara.

14. #134 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Vorbesti despre lucruri complet diferite si tehnologii diferite. Daca era invers treaba si avea PS5 ceva proprietar si Xbox un "banal" m.2, nu s-ar mai fi ofuscat lumea asa.
    Tehnologia din spate e similara difera implementarea, pe cand Sony au ales sa implementeze standardul M2 NVME care e si pe PC Microsoft a ales sa mearga pe NVME proprietar ceea ce le face mult mai scumpe.

Aceeasi greaseala a facut-o Sony cu PS Vita dar si-au invatat lectia in schimb Microsoft nu au invata nimic si au venit cu o implementare scumpa si proasta pentru jucatori.

"Ce SSD intern are Xbox Series X?
    Xbox Series X folosește un SSD NVMe PCIe 4.0 personalizat, cu o capacitate de 1TB, dintre care aproximativ 800GB sunt disponibili pentru utilizator. Acest SSD este integrat în consola și nu poate fi înlocuit cu un model standard de pe piață, deoarece are un firmware special și un sistem de fișiere proprietar.

Dacă vrei să extinzi spațiul de stocare, Microsoft oferă carduri de expansiune oficiale, cum ar fi Seagate Storage Expansion Card, care se conectează direct în portul dedicat din spatele consolei și oferă performanțe identice cu SSD-ul intern.

Ce SSD intern are PS5?
    PS5 vine echipat cu un SSD NVMe PCIe 4.0 ultra-rapid, cu o capacitate de 825GB. Acest SSD este integrat în consolă și nu poate fi înlocuit direct, dar PS5 permite extinderea spațiului de stocare prin instalarea unui SSD M.2 compatibil în slotul dedicat.

Pentru a adăuga un SSD M.2, acesta trebuie să îndeplinească cerințe specifice, cum ar fi o viteză minimă de citire de 5.5 GB/s și dimensiuni compatibile cu slotul intern. Astfel, utilizatorii pot extinde spațiul de stocare și pot rula jocuri direct de pe SSD-ul suplimentar."

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7