daca vreau sa iau acele jocuri pt PSP, pot sa folosesc acelasi cont de PSN care il am si la PS3?(Tudoran92). Sau trebuie sa am un alt cont ca sa primesc welcome gift-urile pt psp?
Hmm psp-ul 3004, vers 6.31 se poate moda in vre-un fel? (nu incurajez pirateria, doar vreau sa stiu)
Sunt nou pe acest forum si as vrea sa stiu cv.Am un PSP 3004 cu Date Code 8D fara incarcator si nimik altceva as vrea sa stiu cand dau sa se aprinda nu se aprinde deloc nici o miscare nu am fost la service ca ma costa si sa vad ce are asha ca astept un raspuns RAPID.![]()
Salut all !
Un prieten m-a rugat frumos sa ii iau lui jocurile moca de pe PSN pt. PSP-ul sau .
Cum trebuie sa conectez PSP-ul la PS3 ca sa downloadez jocurile . ( eu am conectiune la net prin cablu )
Cheers !
Din ce oras esti?
---------- Post added 08-06-2011 at 07:24 PM ----------
A,Arad as vrea sa gasesc pe cineva in bucuresti care sa il vada!
PSP-ul nu trebuie conectat la PS3, doar sa ai un Wi-Fi spot si intrii pe PSN, iar acolo ai Welcome Back, daca nu incearca pe PC cu Media Go, ai optiunea PSN si acolo cred ca e programul Welcome Back de unde poti sa-i iei jocurile prin cablu de date direct in PSP, de la PC.
Am si eu un voucher de EU la Patapon 3 ,dar conturile de RO sunt picate si nu pot descarca patchul.Stie cnv o tara din Europa in care merge PSN la sigur?
Nu zice nimic pe voucher despre tara din care provine? Probabil trebuie activat de pe un cont din tara respectiva.
Ma ajuta cnv pls ,am Wipeout Pulse pe psp (jocul original) si are optiunea de game sharing.Am mai jucat alte jocuri prin game sharing si pot sa spun ca nu e cv nou pt mine ,dar la Wipeout nu stiu care este problema dar nul gasesc pe cel cu care vrea sa joc si nici el pe mine.Amandoi avem reteaua ad-hoc selectata pe automat.Stie cnv care ar fi problema?
Aia e problema, du-te la setari si tu si el, iar la Network Settings setati-va amandoi pe Channel 1, asa sigur va merge!
La un PSP-GO ce fel de carduri merg mai exact? Cele care merg si la PSP normal? Adica Memory Stick Pro Duo?
Nu, acolo merg Micro SD-urile. Sper ca stii de cei 16 gb (14 mai precis) memorie interna.
Stiu dar se duc cam repede, mai ales cu filmele. Deci un Micro SD ca la majoritatea telefoanelor e bun?
Nu pot garanta, dar stiu precis ca Micro M2-urile merg, informeaza-te daca in aceasta gama intra si Micro SD-urile pentru ca pe net apar poze si cu un Micro SD, si cu inca un tip.
Bookmarks