Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 184

Thread: Battlefield: Bad Company

1. #41 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Buuun, am observat o problema cu rankul meu. Ea sta in felul urmator. In joc, sunt Lvl 10 (Sgt. Major_. Cand intru sa imi vad stats-urile pe site-ul oficial, surpriza, imi apare ribbonul de Level 17. Vezi poza...

Poate sa fie de la faptul ca am avut jocul zona 1 initial si apoi am trecut la zona 2, fara sa incep de la 0 in Multiplayer?
    Attached Images Attached Images bfbc.jpg

2. #42 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Am dat si eu comanda. Pe saptamana viitoare ma bag si eu la online poate punem de un clan ceva si ne apucam de macelarit

3. #43 SP
    just me waches2's Avatar
    chiar nu vrea nimeni sa ajute un frate roman in incercarea de a lua platina la jocul asta putin cam imposibil

4. #44 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by waches2 View Post
    chiar nu vrea nimeni sa ajute un frate roman in incercarea de a lua platina la jocul asta putin cam imposibil
    Ti-am zis ca te ajut eu, dar zi si tu o ora cand sa intru...

5. #45 SP
    just me waches2's Avatar
    oricand ma vezi online ,preferabil noaptea ...azi noapte pe la 4 juma nu mai era nici un server in joc ,am jucat pe conquest o echipa de 4 oamenii contra nimanui pt puncte daca era sa intre cineva pe mine ,in echipa adversa era frumos

6. #46 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by waches2 View Post
    oricand ma vezi online ,preferabil noaptea ...azi noapte pe la 4 juma nu mai era nici un server in joc ,am jucat pe conquest o echipa de 4 oamenii contra nimanui pt puncte daca era sa intre cineva pe mine ,in echipa adversa era frumos
    Noaptea la 4 dorm.
    Mai devreme. Pe la 11-12.

7. #47 SP
    just me waches2's Avatar
    Battlefield: Bad Company pt cine are cont pe ea.com trebuie logat ca puteti vedea, mai raman 3 wildcards din care unu cu savior tre facut singur ,mai am vreo 15 din 50 parca

8. #48 SP
    Man azi am primit si eu jocul. Daca mai poti astepta putin, vineri seara intru si eu online si rezolvam cu acel platinum

Si mai zic odata: vreau clan vreau clan intrucat deja suntem destul de multi care avem jocul. Stiu ca KZ2 e la putere dar totusi... poate... cine stie am si eu noroc
    Concluzie: cine vrea sa se inscrie sa facem clan sa jucam doar noi sa treaca aici, si desigur cine poate in general intre 20-00 macar odata la 2-3 seri Este un joc care nu merita uitat, cel putin nu pana apare BC2
    Cheers

9. #49 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by rockybt18 View Post
    Man azi am primit si eu jocul. Daca mai poti astepta putin, vineri seara intru si eu online si rezolvam cu acel platinum

Si mai zic odata: vreau clan vreau clan intrucat deja suntem destul de multi care avem jocul. Stiu ca KZ2 e la putere dar totusi... poate... cine stie am si eu noroc
    Concluzie: cine vrea sa se inscrie sa facem clan sa jucam doar noi sa treaca aici, si desigur cine poate in general intre 20-00 macar odata la 2-3 seri Este un joc care nu merita uitat, cel putin nu pana apare BC2
    Cheers
    Din ce imi amintesc eu nu sunt clanuri. Daca imi vine cheful o sa mai intru si eu.

10. #50 SP
    Member slabunator's Avatar
    am dat si eu o comanda la battlefield bad company gold edition de pe ..::GameShop.ro::.. (nu stiu daca a mai fost postat, dar oricum e o informatie utila si un pret bun) cu tot cu codul de discount pt CG iese la 42 de lei : )
    sper sa ne vedem la un online baieti, id jackrayden

p.s.: iesim mai ieftin luand battlefield bad company gold edition retail decat jocul battlefield 1943 de pe psn, battlefield bad company fiind probabil si jocul superior

11. #51 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    am dat si eu o comanda la battlefield bad company gold edition de pe ..::GameShop.ro::.. (nu stiu daca a mai fost postat, dar oricum e o informatie utila si un pret bun) cu tot cu codul de discount pt CG iese la 42 de lei : )
    sper sa ne vedem la un online baieti, id jackrayden

p.s.: iesim mai ieftin luand battlefield bad company gold edition retail decat jocul battlefield 1943 de pe psn, battlefield bad company fiind probabil si jocul superior
    Si eu, si eu. Maine ar trebui sa-mi ajunga.

12. #52 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Azi jucam 100%, in cel mult 2 ore sper sa va vad pe cati mai multi online. Incepem lista...
    1. MuthuRaoul
    2. Studentul

13. #53 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Ma bag si eu la asta sau la altceva ca se mai joaca si il am si eu
    1. MuthuRaoul
    2. Studentul
    3. CristiDinu

14. #54 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Bai , dupa lista asta , sper sa va vad si la Burnout , ca s-au prafuit dracu masinile

Vedeti sa nu va expire ITP-ul la ele , ca ati dat de dracu cu mine

15. #55 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Studentul - n-ai nici o treaba ... Ce legatura are Burnout cu Bad Company ? ...

Ma bag si eu intr-un squad, dar doar daca toata lumea are headset, ca vreau sa existe comunicare si directie.

add pe PSN : "dualtrx"

Out

16. #56 SP
    Oooo finally vreti sa facem squad pentru Bad Company. Sincer nu mai trageam sperante. Sapt viitoare pe miercuri - joi count me in. Nu conteaza ora. Doar sa intram sa fim cat mai multi

@Studentul: Man trebuie neaparat sa scoate buburuzele din garaj ca incep sa rugineasca de la atata stat degeaba

17. #57 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Sper sa va vad pe cati mai multi la noapte... Ar fi doritori pentru infintarea unui clan ?

18. #58 SP
    Junior Member MrRoby's Avatar
    Ma bag si eu cu voi la meci
    ID Psn : MrRoby

19. #59 SP
    Me for clan!
    PSN: rockybt18 pentru cine nu ma are in lista

20. #60 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Hai care va mai bagati in juma de ora ??? adica pe la 12 :30 ??

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks