Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 62

Thread: TV

1. #41 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Samsung full hd

2. #42 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    vrea sa cumpar un tv nou ce ziceti de asta:
    LCD TV LG FullHD 32LH3000 la Domo.ro, LCD TV

3. #43 SP

asa itzi place?

Uite asa ma rasfatz eu .
    Attached Images Attached Images imag008.jpg

4. #44 SP
    Member Geonebun's Avatar
    eu m am hotarat la asta , LCD TV LG FullHD 37LH3000 la Domo.ro, LCD TV , ce parere aveti ?

ar mai fi varianta asta , dar Samsung asta parca e mai urat ca design dar are in plus vreo 2000 la contrasta si e mai scump cu vreo 4.5m LCD TV Samsung FullHD 37B530 la Domo.ro, LCD TV

5. #45 SP
    Member soselinho's Avatar
    vezi ca LG il gasesti si mai ieftin
    LG 37LH3000, Preturi televizor LG 37LH 3000
    dar nu mi se pare cine stie ce, un tv obisnuit si cam scump, gasesti la pretu ala cu diagonala de 42" full hd
    si despre samsung la fel
    http://www.shopmania.ro/magazin~onli...p-5795226.html
    nu te grabii, intai cauta mai mult

6. #46 SP
    Member Geonebun's Avatar
    cu transport sau alte taxe ajunge cam acelas pret care e la mine in oras , nu asta e ideea , faza e daca isi merita tv u banii sa nu fie vreo teapa

7. #47 SP
    samsungul urat la design ti se pare .si ori cum daca ar fi asa ce conteaza calitatea imaginiii multitudinea de intrari sau designul?dute si uitete intrun magazin la samsung modelul care il am eu si dupaia sa-mi zici daca ti s pare urat

8. #48 SP
    Member Geonebun's Avatar
    ce model e ? sa pot sa il caut pe net sa nu trebuiasca sa alerg la magazine cu poza in mana

9. #49 SP
    samsung 40s81b

10. #50 SP
    Member Geonebun's Avatar
    LCD TV LG FullHD 37LH3000 la Domo.ro, LCD TV , lg asta mi se pare in regula , full hd , destul de mare , pret acceptabil.

11. #51 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Eu folosesc un Samsung generatia 5 de 81cm, full HD, nu am absolut nimic de reprosat pentru ca, inainte sa cumpar, am vizitat in Altex toate televizoarele expuse. Ce m-a ajutat a fost faptul ca la majoritatea LCD-urilor mai mari rulau filme de pe bluray, special sa vezi rezultatul final, maxim. Mai am un amic care foloseste un Sony Bravia de 81cm si e la fel de multumit si el.

Cel mai ok e sa mergi totusi prin magazine, sa vezi exact daca-ti convine luminozitatea, contrastul sau alte caracteristici ale lcd-ului pe care ai pus ochii. Nu te poti lua numai dupa ofertele din reviste. Daca eu am dat peste 2500roni pe Samsungul meu si tu gasesti 81cm full HD la 1500 roni, sigur trebuie sa fie o chestie la mijloc. Ori e cea mai mega oferta, ori e o tzeapa mare.

Si vezi cu diagonala asta ca o fi bine sa fie mare, dar nici ditai animalul de 95-120cm, ca apoi vezi pixelat si de la 3-4 metri distanta.

Bafta!

12. #52 SP
    Member Geonebun's Avatar
    ce model de samsung ai ?

13. #53 SP
    Nu mai gasesc carticica care a venit cu televizorul, plus ca-s vreo ciunshpe tipuri diferite de LCD 81 cm seria 5. Ideea e ca toate sunt cam la fel 2700 roni am dat pe el acum jumatate de an. S-ar putea sa se fi ieftinit.

14. #54 SP
    Member vrajitorul's Avatar
    care tv e mai bun pt gaming? plasma sau lcd-ul ? imi place plasma mai mult pt ca contrastuil e mai mare si culoarile sunt mult mai vii decat la lcd-uri insa are screen burning .....

15. #55 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    la fel ca superman am si eu...full hd-ul generatia 5 samsung si sunt foarte multumit de el
    am intrat in altex ...m-am jucat cu lg..samsung.sony...profil setari...culori etc...si raportul calitate / p[ret samsungul mi s-a parut cel mai ok...
    bineinteles ca sony il lua..dar mai trebuiau vreo 1000 de ron..asa am dat 2600 pe samsung + 1800 pe ps3

16. #56 SP
    Member Geonebun's Avatar
    din nou , ce samsung , ce model

17. #57 SP
    Samsung Series 5 LCD - HDTV Reviews De acolo, singurul de 32inches/81cm este LN32A550. Seamana aproape 100% cu ce am eu acasa.

18. #58 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    superman90, nu ai cumva modelul asta: Televizor LCD Samsung LE-32B530, 81cm LE32B530 ?
    Oricum, vezi ca in spatele TV-ului unde bagi mufele este lipita o eticheta pe care e trecut si numele modelului.
    Eu pe asta (32B530) il am acasa si sunt foarte multumit de el.

19. #59 SP
    Nu mai mut acum televizorul, ca e cu spatele la perete pe o bucata de mobila.. in fine, ce-mi arati tu acolo arata exact ca al meu, cu prelungirea aia de plastic transparent din partea de jos, mai putin baza, care la al meu e ovala, nu dreptunghiulara. Nu mai conteaza, culori are, contrast are, e bun

20. #60 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    Nu ionutz...este vorba de modelul LN32A551 in cazul meu
    este super si il recomand

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Bookmarks