Care e cel mai bun tip tv pentru ps3 ? Sa dea cea mai buna grafica , tip plasma tip lcd ? ce rezolutie , diagonala , ms.
Care e cel mai bun tip tv pentru ps3 ? Sa dea cea mai buna grafica , tip plasma tip lcd ? ce rezolutie , diagonala , ms.
cumpara sony.daca ai ps3 care este fabricat de sony..cumpara si tv sony..cea mai buna grafica ..rezolutie..bla bla..cumpara-l pe cel mai mare si cel mai scump[daca ai bani]..in ala le ai pe toatelol..acum la treburi serioase..un LCD de 32" cred ca este destul
[imi cer scuze pentr poza..nu am putut folosi attachment]
prietene ala nu e nimik, uite aici ceva foarte "meserias"
caracteristici: 2xfull hd
diagonala: 127cm
energy saver si multe altele
acu sa fiu serios , inteleg ca vrei sa-ti cumpari sau ceva de genu'
toate sunt bune daca au full hd si diagonala peste 81cm
uite ceva bun pana in 2500ron
TV LCD LG 42LF2500 Full HD la AVstore.ro
Nu stiu de ce faceti haz de necaz, omu chiar are nevoie de ajutor.
Ken: Cel mai bine pe un TV LCD/Plasma, sa fie Full HD, diagonala dupa preferinte, dar desigur sa fie totusi mare. PS3-ul il conectezi la TV prin cablu HDMI. Mai multe nu stiu ca nu ma pricep, citeste din linkul ce l-am pus mai inainte si poate mai prinzi ceva.
Televizor cu LCD TELETECH 32715 | MediaGalaxy.ro
p.s. Mi se pare destul de bun pentru banii lui![]()
da prietene nu ai cum , am cautat si eu dar nu gasesti in general e 1500 ron cel de 81cm da cel de 94 sau 107 cm si sa fie si full hd sunt peste 2000 ron , asta daca tii la brand, poate sunt si mai ieftine dar produse de altcineva decat lg, sony, samsung...
Full HD la 32" gasesti de la 2500ron in sus. HD Ready cred ca poti gasi la 2000 ron, ba chiar un TV bun. Totusi daca vrei Full HD cumpara un TV de 42", dar pretul va fi destul de mare( peste 3000ron)
Bookmarks