M-am gandit sa fac un topic in care sa organizam meciuri de LBP si
sa facem story, community levels si trofee (valabil doar userilor care detin jocul)
Astept "inscrieri"
PsN Cristy576
M-am gandit sa fac un topic in care sa organizam meciuri de LBP si
sa facem story, community levels si trofee (valabil doar userilor care detin jocul)
Astept "inscrieri"
PsN Cristy576
man ce v-a apucat...puteti juca intre voi cu conturi de romania, usa, thailanda sau ce vreti voi, nu conteaza.
Da, numai ca depinde, el se referea sa jucam pe conturile de US, si sa jucam cu people from USA cred.
Nu am de mult LBP deci in cazul in care exista ceva restrictii..... Normal era sa poti juca cu oricine de pe orice cont asa stiam si eu dar sunt unele jocuri cu probleme, ex Tekken 5 parca tu ai spus.
---------- Post added 18-08-2009 at 01:04 AM ---------- Previous post was 17-08-2009 at 09:32 PM ----------
Incep sa ma indoiesc de intalnirile astea date pe forum. Pana acum numai dezamagiri. Astazi numai mariusik a intrat.
Lasa ca a fost frumos si in doi. Dupa ce ai plecat am mai ramas cu un englez si am mai facut cateva nivele.
pai frate la 12 noapte vrei tu sa joci LBP?nu am altceva de facut decat la 12 norapte sa jok asta.daca era mai devreme intram si io.
Deci azi pe la cat intram sa jucam?
merge sa joci 2 players de la aceeasi consola ? ma bate gandu sa iau jocu , pare super fun
sunt mai multe versiuni ? am gasit little big planet si little big planet new?
si cam difera pretu , de la 1.6m , am vazut si la 2.8![]()
By j0cher90 in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks