Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 114

Thread: PS3 Modchip - Adevar sau Fictiune ?

1. #21 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by braingrinder View Post
    E posibil.totusi,crezi ca SONY ar accepta asa ceva?Cum au facut si in cazul PS2-ului?Si totusi how about the PS1 games?
    Cred ca @mark`` si @steauacroitoru au dreptate. Despre jocurile de PS1 vad ca nu zic nimic, dar posibil pe viitor sa implemeteze si rularea lor.

2. #22 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    faza cum ca poate rula jocurile de ps2 mi se pare cam fictiune.dar daca le face oh boy ar fi o palma mare aplicata celor de la sony.
    de accord, probabil ar trebui ceva soft de emulare si modificat os-ul consolei (nu sunt expert, doar presupun, ma scuzati daca vorbesc prostii) lucru care ar insemna banarea de pe PSN. oricum daca compatibilitea ps2 este un plus fictiv,adus momentan doar pt marketing nu inseamna ca intreaga poveste e inventata.

cred ca modarea va aduce cu ea scaderea la pret a jocurilor ps3 multi-platform SH, care din punctul de vedere al oricarui cosnumator, e un lucru bun.

( daca va uitati pe amazon sau ebay jocurile multiplatform de xbox 360 sunt,momentan, mai ieftine fata de omoloagele lor de ps3,)

3. #23 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Stateam acuma si ma gandeam.Jocurile de PS3 sunt scrise pe Blu-ray discs.Ca sa scrii un joc de PS3,iti trebuie un Blu-ray writer,care costa vreo 20 de milioane de lei vechi.Ce avantaj ar aduce modarea la jocurile de PS3?

4. #24 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    de unde ai scos o pe aia cu 20 de milioane? e 8 milioane un astfel de dispozitiv.

5. #25 SP
    Member dogdan's Avatar
    Stateam acuma si ma gandeam.Jocurile de PS3 sunt scrise pe Blu-ray discs.Ca sa scrii un joc de PS3,iti trebuie un Blu-ray writer,care costa vreo 20 de milioane de lei vechi.Ce avantaj ar aduce modarea la jocurile de PS3?
    sweet J-man !!!! 2000 lei ?frate nu mai scoate cifre din burta si uitate unul nou e 500 lei scrie si blu-ray si hd-dvd si dvduri .
    totusi suna bine chestia aia cu ps2 oare este pentru toate ps3-urile sau doar pt alea de 60 gb ? daca este reala faza va aduce pierderi de milioane lui sony . sa vedem totusi ce se va intampla poare e fictiune faza.

6. #26 SP
    DVD Re-writer LG H20L, Blu ray, 6x, light scribe, negru = 819,99 RON

7. #27 SP
    Member Cata25's Avatar
    Păi poate că dacă băieții reușesc să facă ce a spus Donely �n primul post vor reuși și să facă ca jocurile să poată fi citite de pe DVD/stick/HDD. Oricum, eu nu cred nimic p�nă nu văd pe cineva de pe forumul ăsta confirm�nd asta.
    Dar totuși, cum zice și ffocus, PS3 fără PSN... Nu prea mă tentează.

8. #28 SP
    Asa este,acuma am verificat.Am ramas eu cu un pret mai vechi in minte si de atunci nu am mai verificat.Shame on me!!! .
    Oricum,tot ii mare pretul.
    LE:Si eu m-am gandit sa fie ca in cazul lui X360 ,sa fi banat,Cata25.Nici mie nu mi-ar place sincer.

9. #29 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Poate treaba cu PS2 back-ups se aplica doar la cele care stiu deja sa citeasca jocuri de PlayStation 2.

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Poate treaba cu PS2 back-ups se aplica doar la cele care stiu deja sa citeasca jocuri de PlayStation 2.
    Ar fi inca un dezavantaj,ca si in cazul scriierii Blu-ray discurilor ().

11. #31 SP
    Cam asta este profilul celui care se lauda ca a spart PS3-ul. Cam suna a abureala Macar o poza ceva cu chipul minune putea sa dea, ca sa vedem si noi minunea !!!

"Belzar - The worlds first fully funtional direct boot modchip For the Playstation 3

Belzar. was formed in late 2000 after its founder, a qualified electronic engineer could make big money repairing, and designing new security features for mobile phones After working for various companies like Sagem, and Nokia, Belzar decided to go it alone, and 2 years ago we were asked if we could bypass a security system rather than design it.
    Now, Belzar can proudly say we have done what many other have failed to do, we have a fully working direct boot modchip at beta level, being tested right now.
    The Belzar modchip beta 2, has now been sent out to our 50 beta testers, for final bug testing.
    Belzar public release delayed, due to a bug that seems to cause the console to crash when using the latest PS3 firmware Recent News Welcome to our web site. The Belzar PS3 modchip, is the worlds first modchip to direct boot Blu-ray back-ups, and is packed full of other usefull features including, multi-region DVD, and Blu-ray movie playback. "

18/08/2009
    The Belzar modchip beta 2, has now been sent out to our 50 beta testers, for final bug testing
    01/07/09
    Belzar public release delayed, due to a bug that seems to cause the console to crash when using the latest PS3 firmware

12. #32 SP
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Cam asta este profilul celui care se lauda ca a spart PS3-ul. Cam suna a abureala Macar o poza ceva cu chipul minune putea sa dea, ca sa vedem si noi minunea !!!

"Belzar - The worlds first fully funtional direct boot modchip For the Playstation 3

Belzar. was formed in late 2000 after its founder, a qualified electronic engineer could make big money repairing, and designing new security features for mobile phones After working for various companies like Sagem, and Nokia, Belzar decided to go it alone, and 2 years ago we were asked if we could bypass a security system rather than design it.
    Now, Belzar can proudly say we have done what many other have failed to do, we have a fully working direct boot modchip at beta level, being tested right now.
    The Belzar modchip beta 2, has now been sent out to our 50 beta testers, for final bug testing.
    Belzar public release delayed, due to a bug that seems to cause the console to crash when using the latest PS3 firmware Recent News Welcome to our web site. The Belzar PS3 modchip, is the worlds first modchip to direct boot Blu-ray back-ups, and is packed full of other usefull features including, multi-region DVD, and Blu-ray movie playback. "

18/08/2009
    The Belzar modchip beta 2, has now been sent out to our 50 beta testers, for final bug testing
    01/07/09
    Belzar public release delayed, due to a bug that seems to cause the console to crash when using the latest PS3 firmware
    Thx.exact ce am spus eu mai inainte.Timpul ne va arata daca este adevarat sau nu.

13. #33 SP
    Member FusioN's Avatar
    ciudat....vazusem la comenturi ca au dat astia cu WHOIS pe site si zicea ca site-ul e facut pe 17-08-09
    Code:
    WHOIS information for                  belzar.com                 :

[Querying whois.internic.net]

[Redirected to whois.schlund.info]

[Querying whois.schlund.info]

[whois.schlund.info]

% The data in the WHOIS database of 1&1 Internet AG is provided by

% 1&1 for information purposes, and to assist persons in obtaining

% information about or related to a domain name registration record.

% 1&1 does not guarantee its accuracy. By submitting a WHOIS query,

% you agree that you will use this data only for lawful purposes and that,

% under no circumstances, you will use this data to

%  (1) allow, enable, or otherwise support the transmission by e-mail, 

%      telephone, or facsimile of mass, unsolicited, commercial advertising or 

%      solicitations to entities other than the data recipient's own existing 

%      customers; or 

%  (2) enable high volume, automated, electronic processes that send queries or 

%      data to the systems of any Registry Operator or ICANN-Accredited registrar, 

%      except as reasonably necessary to register domain names or modify existing 

%      registrations.

% 1&1 reserves the right to modify these terms at any time.

% By submitting this query, you agree to abide by this policy.

domain:                          belzar.com

created:                         17-Aug-2009

last-changed:                    17-Aug-2009

registration-expiration:         17-Aug-2010

nserver:                         ns67.1and1.co.uk

nserver:                         ns68.1and1.co.uk

status:                          CLIENT-TRANSFER-PROHIBITED

registrant-firstname:            Ricky

registrant-lastname:             Fairbanks

registrant-street1:              268 Willingham Street

registrant-pcode:                DN32 9PY

registrant-state:                LIN

registrant-city:                 Grimsby

registrant-ccode:                GB

registrant-phone:                +44.147207526987x53

registrant-email:                [email protected]

admin-c-firstname:               Ricky

admin-c-lastname:                Fairbanks

admin-c-street1:                 268 Willingham Street

admin-c-pcode:                   DN32 9PY

admin-c-state:                   LIN

admin-c-city:                    Grimsby

admin-c-ccode:                   GB

admin-c-phone:                   +44.147207526987x53

admin-c-email:                   [email protected]

tech-c-firstname:                Hostmaster

tech-c-lastname:                 ONEANDONE

tech-c-organization:             1&1 Internet Ltd.

tech-c-street1:                  10-14 Bath Road

tech-c-street2:                  Aquasulis House

tech-c-pcode:                    SL1 3SA

tech-c-state:                    BRK

tech-c-city:                     Slough

tech-c-ccode:                    GB

tech-c-phone:                    +44.8716412121

tech-c-fax:                      +49.72191374215

tech-c-email:                    [email protected]

bill-c-firstname:                Hostmaster

bill-c-lastname:                 ONEANDONE

bill-c-organization:             1&1 Internet Ltd.

bill-c-street1:                  10-14 Bath Road

bill-c-street2:                  Aquasulis House

bill-c-pcode:                    SL1 3SA

bill-c-state:                    BRK

bill-c-city:                     Slough

bill-c-ccode:                    GB

bill-c-phone:                    +44.8716412121

bill-c-fax:                      +49.72191374215

bill-c-email:                    [email protected]

14. #34 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...din cate-am văzut �n ultimul episod din Invisible Walls, băieții au punctat faza

...no more linux
    la PS3 Slim.

Are legătură treaba asta cu protecția?

15. #35 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Nu cred, parca linux-ul nu avea acces oricum la cell-urile "importante", dar cred ca mai bine iti raspunde Donely la intrebare

16. #36 SP
    Member psycho-07's Avatar
    nu cred ca o sa apara asa curand modchip pt ps3

17. #37 SP

Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...din cate-am văzut �n ultimul episod din Invisible Walls, băieții au punctat faza

la PS3 Slim.

Are legătură treaba asta cu protecția?
    Este pozibil ca intr-o oarecare masura, linux-ul sa fie o portita pentru hackeri.

18. #38 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Dupa atatea hoax-uri gen iso loader si tot felu de alte minunatii m-as tare mira sa fie real acest cip. Greu era sa puna pe site-u oficial o poza a cipului sau de la 50 de beta testeri sa nu scape o poza sau un clip pe youtube? Greu de crezut.

19. #39 SP
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Dupa atatea hoax-uri gen iso loader si tot felu de alte minunatii m-as tare mira sa fie real acest cip. Greu era sa puna pe site-u oficial o poza a cipului sau de la 50 de beta testeri sa nu scape o poza sau un clip pe youtube? Greu de crezut.
    Vor sa fie surpriza mai mare. Si eu cred ca era o chestie sa puna o poza cu chip-ul, macar asa arata ca este veridica sursa.

20. #40 SP
    Member cloud's Avatar
    toate ps3-urile pot sa emuleze soft jocurile de ps2. am citit un articol in care descriau modul de emulare (daca gasesc link-ul o sa-l postez). sony momentan nu vrea sa lase optiunea libera.
    acum legat de chip-ul belzar, prima impresie ca ar fi hoax si ar scoate bani din reclamele de pe site (ca doar il viziteaza lumea) cel putin la mine a picat. arata aproximativ ca site-ul pe care il aveau aia care au scos infinty daca imi aduc eu bine aminte. daca e real, cred ca vor trebui sa scoata update-uri soft, ca sa-i contracareze pe sony in ce modificari fac ei cu firmware-urile lor.
    eu nu as da 5-8 milioane pe bluray drive si cat mai costa blu ray discurile. mi-as cumpara jocuri de banii astia, la cat timp am de jocuri acum probabil m-as juca minim 6 luni.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast