Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 114

Thread: PS3 Modchip - Adevar sau Fictiune ?

1. #41 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Eu cred ca e destul de greu de modat, ar trebui sa ne gindim cu totii ca PS3-ul are un core la care nu are nimeni acces in afara de Sony, nici developerii de incredere macar. Cred ca este destul de greu sa interpretezi niste informatii si procese la care nu ai acces, ca sa nu mai zic ca are si criptare facuta pe 256bit din ce am citit eu (256bit! E cel mai tare tip de criptare, o arhiva rar criptata are 128bit si dureaza de la 6 la 10zile sa o spargi pe un PC cu cpu DualCore si 4GB ram, asta daca nu-ti zice la final ca nu a putut fi decriptata). Situatia e cam aceeasi ca si in cazul MAC, cit timp au folosit procesoare G (procesoare de tip proprietar) nimeni nu a putut sa sparga Mac OSX-ul, dupa ce au introdus procesoare Intel situatia s-a schimbat, toata lumea avea acces la procesele interpretate de procesor.

Poata ca la un moment dat va aparea si asa ceva, va avea si beneficii desigur, vor scadea preturile la jocurile SH, poate va introcuce suport pentru jocurile PS2 la toate consolele PS3 (asta daca nu o face Sony soft ca suport hard exista); insa sint si dezavantaje, numai suportul bluray costa 50ron bucata (cel de 25gb), sa nu uitam ca sint jocuri noi de PS3 care costa sub 100ron, writer-ul e ~750ron, soft care sa faca dump la dvd-urile PS3 inca nu exista, etc, etc.

App de emularea PS2, aveti mai jos link-ul cu schema emularii EE pe CEL de catre Sony (cloud, cred ca la acest link te gindeai).
    http://www.siliconera.com/2009/06/29...ll-processors/

Sper ca nu am suparat pe nimeni prin postul meu, nu ma impotrivesc acestui curent, insa sint sceptic avind in vedere datele actuale.

2. #42 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Mai bine ramane cum a fost pana acum, decat cu restrictie si jocuri pirat

3. #43 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    offtopic - disc blu-ray am vazut la noi cu preturi intre 25-28RON insa numai de 25GB. de 50GB nu am vazut.

ontopic - eu zic ca e fake. orice grup care se respecta ar fi anuntat asta pe unul din site-urile unde se discuta in mod traditional de asa ceva si ar fi inclus scheme/poze tocmai pentru a da credibilitate unui astfel de anunt. oricine poate alege un nume si incropi un site. macar daca ar fi ales un nume mai credibil. Belzar? loooooooool macar ceva mai cul asa, nu stiu, gen InFecKtuX

4. #44 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Chiar daca se dovedeste a fi adevarat,nu va obliga nimeni sa va modati consolele.

5. #45 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    A aparut si un video.

6. #46 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Inseamna ca e clar deja..

7. #47 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    NU vad ca instaleaza vre-un chip, ala curata procesoarele de parca ar repara RROD.

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------

Uitati-va la commentarii ca toata lumea zice ca e fake!

8. #48 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Madutzzu14 View Post
    ...al cărui conţinut nu are nicio legătură cu propriul titlu. FAKE

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------

Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Anyway, va imaginati un PS3 fara Playstation Network? Eu unul, nu.
    Eu nu trebuie să-mi imaginez pt. că de 9 zile sunt �n această situaţie - nu doresc nimănui, practic pierzi 50% din experienţă aka IT SUCKS BIGTIME. �n concluzie nu aş risca un ban definitiv doar pt. o modare.

9. #49 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    De ce ai luat ban?Tu ai cipul inainte de a fi pus la vanzare,tare reltie mai ai la sony e vb de ala mic cu capul stramb de e ruda cu patronullolla asta ma refer,pacat ca au sters poza.

10. #50 SP
    Banned doctor.shakalu's Avatar
    Don, nu cred ca linuxul e vreo portita pentru hackeri, cel putin nu pentru modarea consolei. Sa nu uitam ca intreg RSX-ul e blocat in timpul rularii unui OS alternativ [linux in acest caz] S-a facut mult tam tam pentru ca lumea dorea acces la RSX din linux, dar nu l-au primit.

11. #51 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    pentru cei care nu au destui bani..stau la tara..nema net...nu ii intereseaza psn network...modarea o sa fie un vis..penutr noi obsinuiti cu psn-ul...jocuri oringiale...etc...nu ne va tenta in aceeasi masura

12. #52 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    De ce ai luat ban?Tu ai cipul inainte de a fi pus la vanzare,tare reltie mai ai la sony e vb de ala mic cu capul stramb de e ruda cu patronullol
    OFFTOPIC: Uite aici threadul cu ban-urile. Rudă-nerudă cu patronul, pe Sanyi l-au concediat �ntre timp deoarece s-a lăsat fotografiat cu o cameră video Samsung �n m�nă.
    ON: Veţi zice că sunt un sceptic, dar mie �mi cam miroase toată povestea asta cu Belzar a aţă albă.

13. #53 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by doctor.shakalu View Post
    Don, nu cred ca linuxul e vreo portita pentru hackeri, cel putin nu pentru modarea consolei. Sa nu uitam ca intreg RSX-ul e blocat in timpul rularii unui OS alternativ [linux in acest caz] S-a facut mult tam tam pentru ca lumea dorea acces la RSX din linux, dar nu l-au primit.
    SI asta este adevarat.

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------

Quote Originally Posted by Madutzzu14 View Post
    A aparut si un video.
    Nu are nici o treaba cu subiectul nostru. Este vb despre cu totul altceva. L-am sters.

14. #54 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Citeam acum ceva forum strain unde un user radea tare de gasca lui Belzar care cica ar fi in stare sa faca un cip demn de sarit peste protectia ps3 dar nu-s in stare sa scrie corect blu-ray, pe site-u oficial fiind ortografiat blueray.

15. #55 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    ok...ma abonez la acest thread.
    De ce atata galagie pentru un modding pentru ps3? E doar un simplu modding si in plus mi se pare o prostie sa joci back-upuri pe un disc de 25 Gb...mai bine il iei original si stii o treaba.
    In privinta backwards compatibility...Sony va lansa softul ce permite rularea discurilor de ps2 atunci cand ps2ul va fi declarat oficial mort si vor opri linia de productie pentru jocuri ps2.
    (*parerea mea*)-asa ca nu imi sariti in cap

16. #56 SP
    Member cobain's Avatar
    Donely a si specificat la inceputul topicului ca aici se vor purta discutii din punct de vedere tehnic si nu moral !!

Quote Originally Posted by Donely View Post
    Nici eu nu prea cred, dar orice este posibil. Nu vreau discutii daca este sau nu moral sa se modeze PS3. Vreau discutii din punct de vedere tehnic, daca ar fi posibil aparitia unui modchip, stiind ca Sony a investit mult in protectia consolei contra acelor hackeri care vor sa sparga PS3-ul.

17. #57 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Madk91 View Post
    In privinta backwards compatibility...Sony va lansa softul ce permite rularea discurilor de ps2 atunci cand ps2ul va fi declarat oficial mort si vor opri linia de productie pentru jocuri ps2.
    (*parerea mea*)-asa ca nu imi sariti in cap
    Gizmodo: "Sony pretty much implied that backward compatibility was dead when they released the PS3 Slim (without PS2 support), but just in case, Sony's John Koller put a few nails in that coffin during two recent interviews. Koller said, "It's not coming back, so let me put that on the table," before later adding "won't be returning" to Ars.
    Then, to Kotaku, Koller flipped the whole table metaphor around (but said the same thing) with the assertion that "backwards compatibility is off the table.""

Sincer nu prea inteleg toata nebunia cu BC. Am ps3 de 60 giga cu BC, si chiar daca mi-ar mai merge (dupa ce am reparat blocul optic de la bluray n-a mai mers) jocurile de ps2, nu cred ca as sta foarte mult timp sa ma joc. Ce-i drept nici nu am o colectie mare de jocuri de ps2, dar daca as avea, atunci ar trebui sa am si consola, nu?

In ceea ce priveste mod-chipul... cred ca chip-ul + bluray burner ar costa mai mult decat m-au costat jocurile de 2 ani incoace. Traiasca schimburile si vanzarea si cumpararea sh

18. #58 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Sincer nu prea inteleg toata nebunia cu BC. Am ps3 de 60 giga cu BC, si chiar daca mi-ar mai merge (dupa ce am reparat blocul optic de la bluray n-a mai mers).....
    Offtopic. Dupa ce ai schimbat blocul optic nu au mai mers jocurile de PS2 ?? Interesant !

19. #59 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Offtopic. Dupa ce ai schimbat blocul optic nu au mai mers jocurile de PS2 ?? Interesant !
    E chiar schimbat de tine
    Nu stiu exact ce s-a intamplat, sincer am fost mult mai fericit ca imi merg bluray-urile din nou asa incat am zis ca nu e mare pierdere si am lasat-o asa cum e.
    Culmea e ca mi le citea inainte de asta, dar nu vedea bluray-urile, asa ca am zis ca e un trade-off cu care pot trai.

20. #60 SP
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Culmea e ca mi le citea inainte de asta, dar nu vedea bluray-urile, asa ca am zis ca e un trade-off cu care pot trai.
    Lasa ca daca iese modchip o sa ai suport de PS2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast