de accord, probabil ar trebui ceva soft de emulare si modificat os-ul consolei (nu sunt expert, doar presupun, ma scuzati daca vorbesc prostii) lucru care ar insemna banarea de pe PSN. oricum daca compatibilitea ps2 este un plus fictiv,adus momentan doar pt marketing nu inseamna ca intreaga poveste e inventata.
cred ca modarea va aduce cu ea scaderea la pret a jocurilor ps3 multi-platform SH, care din punctul de vedere al oricarui cosnumator, e un lucru bun.
( daca va uitati pe amazon sau ebay jocurile multiplatform de xbox 360 sunt,momentan, mai ieftine fata de omoloagele lor de ps3,)
Stateam acuma si ma gandeam.Jocurile de PS3 sunt scrise pe Blu-ray discs.Ca sa scrii un joc de PS3,iti trebuie un Blu-ray writer,care costa vreo 20 de milioane de lei vechi.Ce avantaj ar aduce modarea la jocurile de PS3?
sweet J-man !!!! 2000 lei ?frate nu mai scoate cifre din burta si uitate unul nou e 500 lei scrie si blu-ray si hd-dvd si dvduri .
totusi suna bine chestia aia cu ps2 oare este pentru toate ps3-urile sau doar pt alea de 60 gb ? daca este reala faza va aduce pierderi de milioane lui sony . sa vedem totusi ce se va intampla poare e fictiune faza.
Păi poate că dacă băieții reușesc să facă ce a spus Donely �n primul post vor reuși și să facă ca jocurile să poată fi citite de pe DVD/stick/HDD. Oricum, eu nu cred nimic p�nă nu văd pe cineva de pe forumul ăsta confirm�nd asta.
Dar totuși, cum zice și ffocus, PS3 fără PSN... Nu prea mă tentează.
Asa este,acuma am verificat.Am ramas eu cu un pret mai vechi in minte si de atunci nu am mai verificat.Shame on me!!!.
Oricum,tot ii mare pretul.
LE:Si eu m-am gandit sa fie ca in cazul lui X360 ,sa fi banat,Cata25.Nici mie nu mi-ar place sincer.
Poate treaba cu PS2 back-ups se aplica doar la cele care stiu deja sa citeasca jocuri de PlayStation 2.
Cam asta este profilul celui care se lauda ca a spart PS3-ul. Cam suna a aburealaMacar o poza ceva cu chipul minune putea sa dea, ca sa vedem si noi minunea !!!
"Belzar - The worlds first fully funtional direct boot modchip For the Playstation 3
Belzar. was formed in late 2000 after its founder, a qualified electronic engineer could make big money repairing, and designing new security features for mobile phones After working for various companies like Sagem, and Nokia, Belzar decided to go it alone, and 2 years ago we were asked if we could bypass a security system rather than design it.
Now, Belzar can proudly say we have done what many other have failed to do, we have a fully working direct boot modchip at beta level, being tested right now.
The Belzar modchip beta 2, has now been sent out to our 50 beta testers, for final bug testing.
Belzar public release delayed, due to a bug that seems to cause the console to crash when using the latest PS3 firmware Recent News Welcome to our web site. The Belzar PS3 modchip, is the worlds first modchip to direct boot Blu-ray back-ups, and is packed full of other usefull features including, multi-region DVD, and Blu-ray movie playback. "
18/08/2009
The Belzar modchip beta 2, has now been sent out to our 50 beta testers, for final bug testing
01/07/09
Belzar public release delayed, due to a bug that seems to cause the console to crash when using the latest PS3 firmware
ciudat....vazusem la comenturi ca au dat astia cu WHOIS pe site si zicea ca site-ul e facut pe 17-08-09
Code:WHOIS information for belzar.com : [Querying whois.internic.net] [Redirected to whois.schlund.info] [Querying whois.schlund.info] [whois.schlund.info] % The data in the WHOIS database of 1&1 Internet AG is provided by % 1&1 for information purposes, and to assist persons in obtaining % information about or related to a domain name registration record. % 1&1 does not guarantee its accuracy. By submitting a WHOIS query, % you agree that you will use this data only for lawful purposes and that, % under no circumstances, you will use this data to % (1) allow, enable, or otherwise support the transmission by e-mail, % telephone, or facsimile of mass, unsolicited, commercial advertising or % solicitations to entities other than the data recipient's own existing % customers; or % (2) enable high volume, automated, electronic processes that send queries or % data to the systems of any Registry Operator or ICANN-Accredited registrar, % except as reasonably necessary to register domain names or modify existing % registrations. % 1&1 reserves the right to modify these terms at any time. % By submitting this query, you agree to abide by this policy. domain: belzar.com created: 17-Aug-2009 last-changed: 17-Aug-2009 registration-expiration: 17-Aug-2010 nserver: ns67.1and1.co.uk nserver: ns68.1and1.co.uk status: CLIENT-TRANSFER-PROHIBITED registrant-firstname: Ricky registrant-lastname: Fairbanks registrant-street1: 268 Willingham Street registrant-pcode: DN32 9PY registrant-state: LIN registrant-city: Grimsby registrant-ccode: GB registrant-phone: +44.147207526987x53 registrant-email: [email protected] admin-c-firstname: Ricky admin-c-lastname: Fairbanks admin-c-street1: 268 Willingham Street admin-c-pcode: DN32 9PY admin-c-state: LIN admin-c-city: Grimsby admin-c-ccode: GB admin-c-phone: +44.147207526987x53 admin-c-email: [email protected] tech-c-firstname: Hostmaster tech-c-lastname: ONEANDONE tech-c-organization: 1&1 Internet Ltd. tech-c-street1: 10-14 Bath Road tech-c-street2: Aquasulis House tech-c-pcode: SL1 3SA tech-c-state: BRK tech-c-city: Slough tech-c-ccode: GB tech-c-phone: +44.8716412121 tech-c-fax: +49.72191374215 tech-c-email: [email protected] bill-c-firstname: Hostmaster bill-c-lastname: ONEANDONE bill-c-organization: 1&1 Internet Ltd. bill-c-street1: 10-14 Bath Road bill-c-street2: Aquasulis House bill-c-pcode: SL1 3SA bill-c-state: BRK bill-c-city: Slough bill-c-ccode: GB bill-c-phone: +44.8716412121 bill-c-fax: +49.72191374215 bill-c-email: [email protected]
...din cate-am văzut �n ultimul episod din Invisible Walls, băieții au punctat faza
la PS3 Slim....no more linux
Are legătură treaba asta cu protecția?
Nu cred, parca linux-ul nu avea acces oricum la cell-urile "importante", dar cred ca mai bine iti raspunde Donely la intrebare![]()
Dupa atatea hoax-uri gen iso loader si tot felu de alte minunatii m-as tare mira sa fie real acest cip. Greu era sa puna pe site-u oficial o poza a cipului sau de la 50 de beta testeri sa nu scape o poza sau un clip pe youtube? Greu de crezut.
toate ps3-urile pot sa emuleze soft jocurile de ps2. am citit un articol in care descriau modul de emulare (daca gasesc link-ul o sa-l postez). sony momentan nu vrea sa lase optiunea libera.
acum legat de chip-ul belzar, prima impresie ca ar fi hoax si ar scoate bani din reclamele de pe site (ca doar il viziteaza lumea) cel putin la mine a picat. arata aproximativ ca site-ul pe care il aveau aia care au scos infinty daca imi aduc eu bine aminte.daca e real, cred ca vor trebui sa scoata update-uri soft, ca sa-i contracareze pe sony in ce modificari fac ei cu firmware-urile lor.
eu nu as da 5-8 milioane pe bluray drive si cat mai costa blu ray discurile. mi-as cumpara jocuri de banii astia, la cat timp am de jocuri acum probabil m-as juca minim 6 luni.![]()
By Sacaluka in forum Microsoft Xbox 360
By Mario in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks