Care mai are map pack 3 pe ps3 dati-mi si mie add la psn: DUALLCORE (caps on) poate jucam un meci. Va astept!
eu am ajuns la runda 20 max in der riese...si am facut urmatoarele trofee: Perkaholics Anonymous.the might of the monkey,aquire waffle weapons,wacker packer...mai am cateva oricum de facut
Cine vrea sa joace profesionist si ajunga la runde mai mari poate sa mi dea add pe ps3: mihait
![]()
un exemplu:
dar desigur poate sa existe si alte explicatii..."plauzibile"Cheats:
give all -all weapons
god -invincible
ufo or noclip -go through walls
cg_laserforceon 1 -laser sights
sf_use_ignoreammo 1 -infinite ammo can be used![]()
E posibil. Pe PSN la Nazi Zombie Leaderbords am vazut tipi care au ajuns la runda 1000 +
Iacob, daca joci cu cheat-uri, mod-uri, glitch-uri doar ca sa te mandresti "ce departe ai ajuns" e chiar lame,dar daca ai facut-o prin reali skill, lucru de care ma indoiesc bravo! si as fii curios cum ai procedat .
Iacob a jucat pe PC dar pe console exista glitchuri prin care ajungi pe casa sau inafara hartii, de ex:
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW MULTUMESC CA MI_AI SPUS!!!!!! de abia astept sa incerc toate chestiile astea.
Tips:
-Dificultatea nu creste, doar numarul zombiilor.
-Mapa e mare FOARTE mare iar tu alergi mai repede ca zombi deci...
-Trebuie Ray Gun (nu neaparat updaded)
Strategy:
P.S.: La Shi No Numa 232 si nu m-a mai lasat maicamea
P.S.S.: La Nach der Untoten 64
Posibil MapPack 4(Nimic Oficial)
Von Der Reich (Heart of Reich)
Map: Downfall, large map
New Weapons : Harpoon Gun
New Perks : Extreme Conditioning, Quick Knife, Vodka Breath
Power Needs Activation: Yes
Expected Release : September 24
foarte interesant ce zice george st dar zvonurile pe care le am auzit eu sunt ca: eventuala noua harta nazi zombie ar fi zona 51, "a nevada base" cum zice si dr.maxis in transmisiile radio din der riese . Bine, face o referire subtila , nu zice sigur, dar referiri d astea au fost si n shi no numa despre "viitorul" map pack der riese. oricum si pe downfall suna bine, plus ca mai degraba o fac pe pamant german decat pamant american ,nu?
curand ne apropiem de 24 septembrie si nu a fost nimic anuntat in legatura cu map pack 4...pacat,totusi mai mergea o harta zombie de final asa...![]()
By Rasko in forum Microsoft Xbox 360
By Bobby in forum Videos
By istrategie in forum Console News
Bookmarks